Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dirtpark MTB Marathon | 2009. június 21. - Komló-Mecsekjánosi

- - - - -

• Please log in to reply
86 replies to this topic

gabe.

gabe.

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Shoshi
Pár kérdésem lenne a Marathonnal kapcsolatban amire a honlapon nem találtam választ:
- mekkora a pálya (pályák) szintkülönbsége?
- hány frissítõ lesz az egyes távokon és ott mire lehet számítani?
- és persze, milyen állapotban van a pálya (sár szempontjából)?
Köszi elõre is.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A távról gondoltam valami skiccre:argue: . Ha ott jártam biztos megtalálom mégegyszer:lol1: .

AZ tényleg nincsen, de én vettem a fáradtságot és felhívtam a Goda Petit és a Sóos Andrást, a telefonszámot megtalálod a honlapon, készségesek és segítenek.:cheers:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Továbbra is fuvart keresek vasárnap reggelre Bp-rõl Komlóra 1db bringával együtt...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sziasztok!
Tegnap végre elõbújt a nap, és nagyon meleg lett itt délen! Sokat száradt, de maradtak sraas részek. Vasárnapra jó lesz, jó idõt rendeltünk!

Steve66:
Egy csippantás nekem, és útbaigazítalak! Sokat vagyunk a pályán, ezért fordulunk meg ritkábban egyelõre a Parkban.

Tényleg nincs túl nagy pörgés, de remélem sokan jönnek olyanok, akik kevésbé aktívak a fórumon!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

A térkép, csak 1 klikk volt:wallbange

http://www.dirtpark....ezes/index.html

A távról gondoltam valami skiccre:argue: . Ha ott jártam biztos megtalálom mégegyszer:lol1: .

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
remélhetõleg a pálya is sokat szárad vagy ropogni fog ;)
valaki járt a napokban rajta?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Azt én is gondolom, hogy jó verseny várható. Az idõ is jónak néz ki, de azért valaki feldobhatna egy térképet vagy valamit. De mindegy én megyek.

A térkép, csak 1 klikk volt:wallbange

http://www.dirtpark....ezes/index.html
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Azt én is gondolom, hogy jó verseny várható. Az idõ is jónak néz ki, de azért valaki feldobhatna egy térképet vagy valamit. De mindegy én megyek.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Tényleg elég kevés infót kapunk. Én jártam arrafelé a napokban a parkot kerestem vagy 10 percig csak egy "kerépármosó" táblárol tudtam beazonosítani:) . Arrafelé is nagy a csend.

Nemtom, de én tavaly elsõre megtaláltam a DP-t, én most megyek harmadszor
Komlón mindíg jó verseny van a talyi és az idei XCO is kiváló volt.

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Tényleg elég kevés infót kapunk. Én jártam arrafelé a napokban a parkot kerestem vagy 10 percig csak egy "kerépármosó" táblárol tudtam beazonosítani:) . Arrafelé is nagy a csend.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Nagy a pörgés itt a fórumban...:( ilyen kevesen lesznek a versenyen is...?? :(

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Vasárnap reggeli indulással fuvart keresnék 1db bringával Komlóra Bpestrõl...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
reméljük vasárnapig javul a helyzet és sokat szárad a pálya!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igen itt is esett sajnos! Bízom benne, hogy mától tényleg javul az idõ, és melegszik is, akkor nem lesz gáz! Délután megyünk a pályára, megnézzük mi a helyzet!
A Parkban agyagos a talaj, és környékén is többnyire az. Távolabb kevésbé tapadós a sár. Esõben nagyon kemény, ugyanakkor hamar ki is szárad. Bízom a felmelegedésben, vasárnapra 28-30 fokot mondanak.

Köszi, igen, a honlapon fordítva szerepel a két Master kategória, de természtesen a nevezést és az értékelést nem befolyásolja!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Gondolom ott is esik rendületlenül ... :confused:
Akkor a terra laza és vizes, s gonsolom egy darabig az is marad ... :chin:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
A csapadékot szerintem nem tolerálja, ha csak alapul veszem az ott uralkodó löszös sárga terrát ... jól tisztuló gumma ... az kell majd nagyon ...

Egy kérés ... a honlapon nézzétek már meg, mert a kiírásban a master1 és master 2 kategória rosszul van fent ... ;(

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Shoshi,
a nyomvonal mennyire tolerálja a csapadékot? Inkább agyagos, marasztaló a talaj, vagy kerékpáros kompatibilis?

Köszi!

Egy vitrinmontis
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Köszi.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
kösz az infókat,
várjuk a szintrajzokat

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sziasztok!
Igen, az XCO 100%-ban parkon belül haladt. A pálya természetesen elhagyja a parkot, sajnos nem vagyunk még akkorák, hogy parkon belül tudjunk pályát jelölni. Így gyönyörködhettek a tájban is!

A nyomvonal fõként erdészeti utakon halad, többnyire kétnyomos. A köves, sziklás szakaszok errefelé ritkák, inkább földutakon halad a pálya.

A "felkészült versenyzõket" javítottuk "felkészült résztvevõkre":), pont azért, hogy senki se rettenjen meg! Munkás pályák lesznek, ami azt jelenti, hogy kevés a sík szakasz, sok az emelkedõ és a lejtõ, de ezek általában "rövidek". Nem kell 45 perces mászásokra számítani, hanem inkább rövidebb, de intenzívebb emelkedõkre.

Amint elkészült a szinttérkép, azonnal linkeljük!

A nevezéshez jár étel is.