Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dirtpark MTB Marathon | 2009. június 21. - Komló-Mecsekjánosi

- - - - -

• Please log in to reply
86 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

De ha csak ez lett volna agond, én befizettem volna a rajtgépek mesterét..

....áááh ha ezt tudom.....:-) De azért thx.

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Én megértek mindenkit..

Sajnos vagy szerencsére nemtudom elképzelni hogy milyen lehet amikor valaki 5rugót nem tud egy általa kedvelt hobbynak szánni, ezt tényleg sajnálom.
De ha csak ez lett volna agond, én befizettem volna a rajtgépek mesterét..

Az meg hogy nem tudtatok róla többet ugye nem derült ki hogy miért de februárban volt egy arculati cég váltásunk, és onnantól nem tudtuk frissíteni a honlapunk.

Hamarosan indula fullod dirtpark honlap, attól begitteltek olyan lesz.

Jövõre ha ilyen meleg lesz rendelek 5 lajtoskocsit és szénné spriccelek mindenkit ragadós kólával:-DDDD
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Bánhatja aki kihagyta a versenyt! Nagyon jó szervezés volt, minden távnak volt külön felvezetõ motorosa és a kajajeggyel firssensült grillcsirke szeletet (vagy pulykát) kapott minden versenyzõ salátával, amit én is meg mertem enni. Pedig tavaly egy másik maratonon, volt már ételmérgezésem is. A pálya ugyan gáz lenne esõben (nagyon), viszont két száraz meleg nap elég neki, hogy ismét élvezhetõ legyen a leghangulatosabb és legújabb itthoni maraton verseny. Remélem jövõre ismét ugyanitt!

MARCI

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
www.dirtpark.hu

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A szövetség honlapján csak a hivatalos magar kupa kategóriák szerepelnek, ezért nem található benne a rövid táv!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ott a pont. "(nem önmagában sok, hanem mondjuk valami helyett)"

És ezért lelkesedtünk fel az elején: "Mert csomó jó arcot ismersz meg...és egyszerûen: mert nagyon jó buli!!!"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Azt gondolom, hogy Pécsrõl legalább százan (100-an!!) kellett volna jönni, jönnötök!!

Mert csomó jó arcot ismersz meg.
...és egyszerûen: mert nagyon jó buli!!!

Szerintem a Tibi azt szeretné kommunikálni, hogy létezik egy réteg, aki pont ezen fenti 2 sor miatt menne ki egy számára is teljesíthetõ megmozdulásra, nem verseny-orientáltan, nem túlélni. (Azt hiszem ezt kéne hobbinak hívni, vagy lusta hobbinak. :) )
Ennek megvalósítására maraton versenyek sztem a legalkalmasabbnak hangzók. Ennek a rétegnek az esõ/hõség/hideg elrettentõ, mert nem ugyanaz a céljuk, mint a versenyzõknek: megítélésükben/odacsábításukban kicsit máshogy kell gondolkodni. Ezzel a hozzáállással az 5e tényleg tûnhet soknak bizonyos élethelyzetekben. (nem önmagában sok, hanem mondjuk valami helyett).
Ezt csak azért írom le, hogy a versenyért maratonozók, a versenyrajongók is picit megértsék, nem mezei hiszti van. Én tapasztaltam már mind3 oldalt (versenyzõ/szervezõ/lustahobbit) és tudom, hogy mindenkinek megfelelõ megoldás nincs. :D
Ha valamelyik szervezõ talál mégis, az kaszálhatna jót...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Vagyis akkor mégsem a lóvé a szûk keresztmetszet... De tényleg mindegy.

De, mert 1db bulért nem adok ki 5e-t.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vagyis akkor mégsem a lóvé a szûk keresztmetszet... De tényleg mindegy.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Fahely=Tibi
Túl sokat nem szertnék hozzáfûzni, de az biztos, hogy 3500ért póló+kaja+frissítõ még a Tescoban sem biztos, hogy megoldható. Emellett kaptatok hozzá egy magyar kupa versenyt is.

Dehát nekünk nem kellett se póló se kaja se Magyarkupaverseny--csak kizárólag 1db buli:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Megértem azokat akik távolmaradtak információhiány miatt, de ugyanakkor úgy érzem, hogy igyekeztünk mindenkienk segíteni, aki infót szeretett volna a versenyrõl. Pl. telefonon, és ez a marathon sohasem volt Komló Marathon, valaki elkezdte így nevezni, pedig a szövetség honlapján is Dirtpark Marathonként szerepel!

Jövõre elõbb lesz térkép és szintrajz, interaktív frissítõállomás keresõ, frissítõ diáklányok arcképes bemutatkozó honlapja telefonszámmal, ha valakinek szüksége lenne rá:D:D:D! Intézünk izmos férfitesteket is, hogy a csajok ase unatkozzanak! A Kutyáknak macskát, a macskáknak egeret... minden lesz:D!

Igyszekszünk megfogadni a tanácsokat és az észrevételeket!

+++:

Fahely=Tibi

Túl sokat nem szertnék hozzáfûzni, de az biztos, hogy 3500ért póló+kaja+frissítõ még a Tescoban sem biztos, hogy megoldható. Emellett kaptatok hozzá egy magyar kupa versenyt is.

Aki jön, az jön, aki meg nem, az maradjon otthon, és kábítsa magát, hogy ugyanolyan jót tekert, mintha elindult volna a rövid körön.

Semmi sem kötelezõ...

Kértem a szövetséget, hogy javítsák az eredménylistát. Hamarosan felkerül hozzánk is!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Én tényleg lehet, hogy elfogult vagyok, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ha már itt a szomszédban egy stílusban is megfelelõ -vagyis pl. nem Triál- verseny van, akkor azon ne indulnék.
Persze számít a nevezesi díj összege, de valóban visszakaptuk a szolgáltatással és az ajándékokkal. Így egyáltalán nem volt magas.
A sár témában én is kényes vagyok, emiatt lehet érthetõ, ha nem elõre nevez valaki.

A bringa sem lehet akadály a maratonon, mert pl. a Rocsi a tavalyi Duna Maratont Scott DH-géppel nyomta nagy tányérral, brutál gumikkal, nem sok erõnléttel és iszonyúan élvezte. Meg van olyan is aki „teszkóssal” megy egy-két versenyen évente és tuti, hogy neki is bejön.

Azt gondolom, hogy Pécsrõl legalább százan (100-an!!) kellett volna jönni, jönnötök!!

Ám tényleg még nagyobb hírverésre is szükség lesz majd legközelebb.

„Fahely”-nek

Lehel figyi:

Még Dave mondta az MBAH-ban, hogy versenyezni muszáj!

Én meg ezt mondom:

Miért?
Ha okosan csinálod viszonylag kicsi az esélye, hogy megsérülsz, ha csak túrázol ugyanúgy történhet baj.
Mert a verseny a legjobb edzés.
Mert jó néha a haverok közti egészséges rivalizálást eképpen eldönteni.
Mert csomó jó arcot ismersz meg.
Mert olyen helyen, olyan körülmények közt bringázhat, amit máskor nem tehetnél.
Mert ezt sosem felejted el.
...és egyszerûen: mert nagyon jó buli!!!

Üdv:

Csabi

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
"Bocs" elfogadva.
A sarazást tényleg én sem próbáltam még hosszú távon,(azaz egyszer 1 miskolci hobbi CC-OB-n, valmint DH/DS-OB-n) de a régebbi 2db pécsi maratonon haverjaim megtapasztalták ezt elég rendesen.

Respect az indulóknak--mi tényleg csak bulinak szántuk volna.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Otthon is maradtam, azaz mást sportoltam.....(azért írtam oda, hogy NEKÜNK!, nehogy félreértsd)
Sajnos most nem engedhettem meg ezt a kiadást magamnak, és sajnos a haverjaim sem...csak abszolút szórakozásból indultunk volna.
Elõnevezni az idõjárás bizonytalansága miatt nem neveztünk--mert ha szar az idõ akkor utána lánccsere, fogsorcsere, fékbetétcsere és még sorolhatnám...

Az anyagi részét megértem, ok bocs;) , de azt ne mondjad már, hogy 50km saras versenytõl egy új bringát kell venned:no: ... ha így van akkor valami rosszul csinálsz :chin:
Én Kovácsit végignyomtam és csak lemostam a kerómat igazvolt vagy 20perc, oszt finish, ja meg leolajoztam a láncot és a tömítéseket lespréztem.:P
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ha neked bohóckodás, akkor maradj otthon:snajper:

Otthon is maradtam, azaz mást sportoltam.....(azért írtam oda, hogy NEKÜNK!, nehogy félreértsd)
Sajnos most nem engedhettem meg ezt a kiadást magamnak, és sajnos a haverjaim sem...csak abszolút szórakozásból indultunk volna.
Elõnevezni az idõjárás bizonytalansága miatt nem neveztünk--mert ha szar az idõ akkor utána lánccsere, fogsorcsere, fékbetétcsere és még sorolhatnám...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Sajnos a túl magas nevezési díj tántorított el minket:-( Hobbiból ennyiért nem éri meg bohóckodni...(nekünk)

DE NAGY GRAT A SIKERES SZERVEZÉSHEZ és a távot(kat) teljesítõknek!!!

Ha neked bohóckodás, akkor maradj otthon:snajper:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Eredmények: http://mmtbszsz.hu/w...rtpartk0622.xls

Itt valami el van gombázva, mert félmaratonról a FFi, master és egyéb kat nincsen benne .....

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
a magyar versenyek között a 3500 nevezés a legolcsóbbak közé tartozik, pl. Duna , Szilvás elõnevezés 5.000, heyszíni 8.000!!!
és azt kell ,hogy mondjam ennyi pénzbõl nagyon kultúrált, szép vesenyt rendeztek.
A reklámról annyit, hogy a versenynaptárból néztem ki, ami március végén végleges volt!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

acslacci

acslacci

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Túl magas nevezési díj??? Hol tudtok 3500 Ft-nál olcsóbban versenyezni? És ebben még a kaja is benne volt, ami nem modható el minden versenyrõl! Hát, ti tudjátok...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Szomorú, hogy még Pécsrõl sem mozdult ki mindenki, pedig máskor nagyon akarnak maratonozni.

Sajnos a túl magas nevezési díj tántorított el minket:-( Hobbiból ennyiért nem éri meg bohóckodni...(nekünk)

DE NAGY GRAT A SIKERES SZERVEZÉSHEZ és a távot(kat) teljesítõknek!!!