Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Akik tesztelik a Ritchey gumikat (mint én is) azoknak érdekes lesz a verseny ;) Kihívás az lesz benne ezerrel. Ma már eláztam egyszer gokartozás közben... Ezek után csak annyit, hogy egy kis sár nem tántorít el!!! (de azért a bicót valaki utána letisztíthatná helyettem :S ;) )
A keró legyen veletek!

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
olvasva a hozzászolásokat,most legalább nem fáj a szivem hogy nem vagyok mo.-n
:D
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Hát én ma voltam fennt Nagykovácsiba, mert ,hogy hátha átlehet vennni a rajtszámokat már ma...
De mi csak olyan 6körülre értünk oda...Mondták ,hogy csak 5ig volt versenyiroda...hát mindegy...
Azt legalább megtudtuk ,hogy parkolásra semmi esély:D
Kb semmi hely nincs...Csak az útszéle...ami pillanatok alatt meg fog telni...
Ha holnap reggel nem esik, akkor mi áttekerünk:D(Pilisszentivántól)
Legalább jó lesz bemelegítésnek:D
És parkolóhelyért sem kell órákig köröznünk....
A Sárról meg annyit .h NAGY:D:D
Én mondjuk egy sima Michelin Country A.T-vel fogok menni....ez van...sárgumi nincs:D...tulélés lesz ebbõl:D
Legalább Nézõk legyenek ha indulók nem...fotózattok le mindenkit ,h mien igazán sárosnak lenni:DXD

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

azert viragok paran nekimegyunk a hegynek.

Még szép, hogy nekimegyünk!:spoko:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
sar van. du. a rendezok szakado esoben jeloltek a palyat. mindent megtesznek, ami toluk telik. kar hogy az idojarast nem tudjak rendesen beszervezni.
azert viragok paran nekimegyunk a hegynek.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

hát én még nem versenyeztem igazi sáros versenyen . és sajna sár gumim sincs . Az meg a másik fele hogy most le ujjá építve a bringám
Én sztem neki vágok , kitudja lehet h jó helyen végzek (ha sikerül ),, ha ennyien vissza mondják -elszánt vagyok :)

hát sok sikert hozzá, rajt elõtt még biztos összefutunk egy pacsizás erejéig. Én amúgy a technika miatt parázok a sártól. Verseny után 2napig takarítasz+utánállítasz váltót, féket stb. rosszab esetben egy-két cucc cseréje. Majd meglátjuk...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
szio Andris vagy ? ha estleg ma még jársz a Dani fele akkor légyszi hozd el a karmelegytõm mert még nála van

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Hajrá!
JA! Akkor a Dunán ott leszünk!
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

egy zsiráf nem fél a sártól! :)
hát én 2éve a mérhetetlenül brutális sárban itt nyomtam elsõ versenyem, azóta utálom az igazi saras versenyeket :(
Kint leszek holnap, de ha puding leszek a kis kör után(6km) szerintem kiállok. Ja és elhozom a 4000Ft-os pólót :)

hát én még nem versenyeztem igazi sáros versenyen . és sajna sár gumim sincs . Az meg a másik fele hogy most le ujjá építve a bringám
Én sztem neki vágok , kitudja lehet h jó helyen végzek (ha sikerül ),, ha ennyien vissza mondják -elszánt vagyok :)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Mentünk volna vagy 10-en a klubbol.....De kihagyjuk....
Majd Gyõrújbarátra megyünk,oda már neveztünk....
Oda nem jöttök?

Hali!
Nem hiszem,nekünk a duna lesz a következö.
Kezd érlelödni a gondoloat,hogy én sem megyek reggel sehova,bár szivesen elmennék megnézni akik végignyomják majd.Lehet keresek reggelig utitársat és elmegyünk bringa nélkül csak kamerázni meg fényképezni...
Reggelig még megálmodom:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Normafánál voltam fent, igaz gyalog (kutyával), de ott a talaj baromi ragadós. Mire kiértem a betonra fél kiló sár volt mindkét cipõmön. És erre jött még egy 2 órás esõ. Nagyon párás és nem is meleg a levegõ, ergo ha már nem is esik addig, száradni akkor sem tud. Sárgumi és kellõ elszántság hiányában kihagyom. Száraz menõ (se!) vagyok...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Csak deee!:)
4-en elindulnak ma,én meg csak holnap hajnalba tudok menni,mert dolgozok még ma délután:(
nem jöttök?

Mentünk volna vagy 10-en a klubbol.....De kihagyjuk....
Majd Gyõrújbarátra megyünk,oda már neveztünk....
Oda nem jöttök?
Team Heavy Pedál Szeged

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

kettõ egymástól eltérõ info fut az oldalon. Kell a 1.5 .ös sárgumi vagy sem jelen helyzetben ?

egy zsiráf nem fél a sártól! :)
hát én 2éve a mérhetetlenül brutális sárban itt nyomtam elsõ versenyem, azóta utálom az igazi saras versenyeket :(
Kint leszek holnap, de ha puding leszek a kis kör után(6km) szerintem kiállok. Ja és elhozom a 4000Ft-os pólót :)
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
A délutáni zuhé elõtt még nem kellett volna, de most már kell!
www.spring.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
kettõ egymástól eltérõ info fut az oldalon. Kell a 1.5 .ös sárgumi vagy sem jelen helyzetben ?

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Bocsánat, kicsit elkéstem, mert vártam hátha jobb idõ lesz...

Semmi bíztatót nem tudok mondani a páylával akpcsolatban. Én 1 óra tekerés alatt annyira lettem sáros, hogy fél óráig pucoltam magam. Holnap sárgumi nélkül senki ne induljon el. Jelenleg még végig tekerhetõ volt, de holnap ha esik még lazább lesz, nem is beszélve a második körrõl... Most is szakad...
www.spring.hu

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
.ötsög idõjárás :D

Ja 14:30-as jelentés:

http://forum.index.h...67634&t=9085550

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
ha vkinek van infója , hogy milyen a pálya az kérem írjon.
itt most kezdett el esni az esõ (csömör)

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Sziasztok, sajnos most is esett egy sor, már elállt, de elég ronda az ég. Pedig délelõtt elég biztató volt a helyzet. Most próbálom rávenni magam, hogy kimenjek legalább a felvezetõ körre, de megvárom, hogy tisztuljon. Ha lesz érdemi infóm, még este jelentkezem.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Idézet:
Eredeti szerzõ 73Kacsa Feltöltött kép
Na mizujs? a 2 óra letelt :D

Szerintem beleragadt a sárba! :D

Küldjük a miskolci speciális mentõket érted?! :lol1: