Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Indította
paul
, 2008. május 08. 13:21
Írta 2008. június 08. - 22:10
Szombat este konstatáltam hogy a sárgumi amit hátra akartam felrakni szét van kicsit szakadva, nem maradt más mint egy UST-s Nobby Nic belsõvel. Hát nem volt a legalkalmasabb gumma a pályára, dehát mind1 gondoltam, úgyis edzeni jöttem. Rajt után 10. hely körül álltam, majd tartva a pulzust kezdtem elõzgetni, a többiek csak a rajtnál kezdtek be nagyon A tolós rész volt a mélypont, utána már tetszett a pálya, frissítés is jó volt, megálltam 1-2X mert a kulacsból több sár került a számba mint pia. 2.-3. helyen tekertem Csóka Gergõvel, aki megállt segíteni csapattársának segíteni szerelni a 2. körben, gondoltam hogy megvárom, de inkább mégsem. Elõttem ért be Horváth Attila, de kizárták, mert egy esésnél elhagyta a rajtszámát. Nem tartom fair dolognak, õ lett az elsõ, de sajnos a versenybírókkal nem lehetett megértetni, tehát engem hívtak fel a dobogó tetejére.
Jó volt sárban versenyezni
Jó volt sárban versenyezni
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. június 08. - 21:24
Köszönjük a szervezõknek, jó volt! Nekem ez a kedvenc pályám továbbra is...
Volt 1 "csöpp" sár, de montiversenyen ez ugye elõfordulhat
Volt 1 "csöpp" sár, de montiversenyen ez ugye elõfordulhat
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2008. június 08. - 21:20
hát gratula azoknak, akik végigmentek!
én csak itatni voltam, de most ennyi elég is volt, pedig szeretem a sáros versenyeket:)
elmondottak alapján a 2 évvel ezelõtti Zalaszentgrót maraton hasonmása volt...
én csak itatni voltam, de most ennyi elég is volt, pedig szeretem a sáros versenyeket:)
elmondottak alapján a 2 évvel ezelõtti Zalaszentgrót maraton hasonmása volt...
Írta 2008. június 08. - 21:00
Mindenki szervezõ volt...
Mi mentünk lefelé lassan és szembõl jöttek a motorosok(õk járták be a pályát a rajt elött utoljára).Csúszott az út és nem tudtunk megállni.Pont egy gyenge ívû kanyarban találkoztunk,mi jobbra kitértünk de a rézsün egy facsonkban megakadt a jobb elsõ kerék és felborultunk.Szerencsére csak apró horzsolásokat szereztünk.Sajnos a rövid és a hosszútáv eleje kicsit kerülgette a két kocsit,de a lehetõségekhez képest gyorsan felállítottuk.
(bár volt aki kicsit hözöngött de a többség normálisan viselkedett-egyébként baleset bárhol elöfordulhat,ezért van benne minden kiírásban hogy a KRESZ szabályai érvényesek a versenyen)
Mi mentünk lefelé lassan és szembõl jöttek a motorosok(õk járták be a pályát a rajt elött utoljára).Csúszott az út és nem tudtunk megállni.Pont egy gyenge ívû kanyarban találkoztunk,mi jobbra kitértünk de a rézsün egy facsonkban megakadt a jobb elsõ kerék és felborultunk.Szerencsére csak apró horzsolásokat szereztünk.Sajnos a rövid és a hosszútáv eleje kicsit kerülgette a két kocsit,de a lehetõségekhez képest gyorsan felállítottuk.
(bár volt aki kicsit hözöngött de a többség normálisan viselkedett-egyébként baleset bárhol elöfordulhat,ezért van benne minden kiírásban hogy a KRESZ szabályai érvényesek a versenyen)
Írta 2008. június 08. - 20:56
Írta 2008. június 08. - 20:44
Hali, csak ismételni tudom az elõttem szólókat: a szervezés nagyszerû volt. És még meleg vízben zuhanyozni is lehetett! Hihetetlen. Meg a bringamosás is kultúráltan volt megoldva. Ez a kettõ volt számomra a legfontosabb.
A pálya brutál jó volt, nekem nagyon bejött. Fõleg, hogy a Panaracer Fire Mud Pro-val szinte mindenhol jól tudtam döngetni. A lefeléken egyszerûen isteni volt ez a gumi!
Paul, egy kérdés: a felborult jeep-es is szervezõ volt? És mitõl borult fel? Õ is gyorsan ment lefelé, nemcsak a motorosok száguldoztak fölfele?
Még egyszer nagyon köszönjük a színvonalas szervezést.
A pálya brutál jó volt, nekem nagyon bejött. Fõleg, hogy a Panaracer Fire Mud Pro-val szinte mindenhol jól tudtam döngetni. A lefeléken egyszerûen isteni volt ez a gumi!
Paul, egy kérdés: a felborult jeep-es is szervezõ volt? És mitõl borult fel? Õ is gyorsan ment lefelé, nemcsak a motorosok száguldoztak fölfele?
Még egyszer nagyon köszönjük a színvonalas szervezést.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. június 08. - 20:44
Gratula az indulóknak, célbaérkezõknek, félúton magukat meggondolóknak, mindenkinek
Néhány fotó: http://picasaweb.goo...skovCsi20080608
B
Néhány fotó: http://picasaweb.goo...skovCsi20080608
B
Írta 2008. június 08. - 20:12
Sziasztok!
Respect azoknak akik végigmentek. Kiváló volt a szervezés le a kalappal a pályajelölés a kint lévõ emberek. Nagy élmény volt a verseny.
Üdv: András
Respect azoknak akik végigmentek. Kiváló volt a szervezés le a kalappal a pályajelölés a kint lévõ emberek. Nagy élmény volt a verseny.
Üdv: András
Írta 2008. június 08. - 20:08
....
Azért a felvezetõk élete sem fenékig tejfel...
http://picasaweb.goo...lye/CrosskovCsi
Láttam a terepjárót de akkor már a lábán állt, amikor egy Unimog próbált a susnyásban megfordulni. Kérdeztem a srácot, aki ott állt, hogy felborultál és õ csak biccentve mondta hogy igen.
Így már nem is olyan gáz hogy estem 4-et 200 méter alatt
A keró legyen veletek!
Írta 2008. június 08. - 19:45
A frissítõ a két természetvédelmi tábla között volt az úton ott ahol az erdészet engedélyezte.De az út mellett az erdõben.Ha az elsõ táblára gondoltál akkor onnan kb.200m-re volt.
A frissítõkkel nem volt gond szerintem, csak egy jótanács: a banákokat jobb ha félbe vágjátok és nem kell megpucolni, így könnyebb a frissítõ embereknek odadni, mint tálcán kínálni a széthullott, sáros kezü embernek. Ugyanakkor a versenyzõnek is egyszerûbb eltenni, ha késõbb szertné befalni(nyugatra is így csinálják)
És az eredménylista .. lécci, lécci, lécci kerüljön ki minden táv és kategória legközelebb, mert ma csak a rövid táv volt kint, és így elég nehéz és néha kellemetlen kérdezõsködve utánajárni a helyezésenek. No meg kapkodni az eredményhirdetésre. Ma Szegény Adám barátnõjét vontam kérdõre az eredménylistáért, õ meg csak nézett rám .... uh utólag bocsi ...
A szervezés szerintem pazar volt, a pálya Isten adta, még meg is lettünk áldva ... Ámen
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. június 08. - 19:16
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a Kutya-hegynél hol volt frissítõpont? Azon a gyepen ahol egy természetvédlmi tábla van? vagy még távolabb?
A frissítõ a két természetvédelmi tábla között volt az úton ott ahol az erdészet engedélyezte.De az út mellett az erdõben.Ha az elsõ táblára gondoltál akkor onnan kb.200m-re volt.
Írta 2008. június 08. - 19:12
Nagy gratula aki elindult a versenyen!!!
Ekkora sarat nem láttam még itt a környéken.Bontás közben pedig olyan felhõszakadás volt hogy nem tudtuk elpakolni a felszerelést.
Ekkora sarat nem láttam még itt a környéken.Bontás közben pedig olyan felhõszakadás volt hogy nem tudtuk elpakolni a felszerelést.
Írta 2008. június 08. - 18:57
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a Kutya-hegynél hol volt frissítõpont? Azon a gyepen ahol egy természetvédlmi tábla van? vagy még távolabb?
Írta 2008. június 08. - 18:01
hihetetlen NAGY sár volt... el sem tudtam volna képzelni, hogyha nem ragadok bele... a sárgumi is NAGYon jó volt, kivéve, ahol már tolni sem tudtam... aki nem volt, vagy volt... csak nem látott ilyet(kevés ilyen lehetett), annak itt egy kis ízelítõ...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
tolás közben is már annyi sár volt, hogy 10 másodpercente meg kellett állnom kiszedni a sarat... ja meg szép kis eséseim voltak:) a kesztyûm/marokváltókarom már annyira csúszott, hogy nem bírtam váltani... az egyik (elég kemény;)) emelkedõre 2-7- ben mentem föl, aztán mondta az egyik sporttárs, hogy még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy megöljem magam! így utólag vicces, de ott valamilyen oknál fogva nem bírtam röhögni...
a merészek elindultak nn-el... én nem mertem... ahogy írtam: IRC MUDMAD...
a szervezés szerintem jó volt...
egyébként csupa móka-kacagás volt... , ja és 8. lettem U15- ben;)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
tolás közben is már annyi sár volt, hogy 10 másodpercente meg kellett állnom kiszedni a sarat... ja meg szép kis eséseim voltak:) a kesztyûm/marokváltókarom már annyira csúszott, hogy nem bírtam váltani... az egyik (elég kemény;)) emelkedõre 2-7- ben mentem föl, aztán mondta az egyik sporttárs, hogy még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy megöljem magam! így utólag vicces, de ott valamilyen oknál fogva nem bírtam röhögni...
a merészek elindultak nn-el... én nem mertem... ahogy írtam: IRC MUDMAD...
a szervezés szerintem jó volt...
egyébként csupa móka-kacagás volt... , ja és 8. lettem U15- ben;)
Írta 2008. június 08. - 17:54
Nagy buli volt. Én nagyon élveztem.
Minden tiszteletem a hosszútávosoké, akik ilyen dagonyában lenyomták a 86 km-et.!!!
Ennyi leszakadt és elhajlott hátsóváltot is ritkán látni egy versenyen.
Minden tiszteletem a hosszútávosoké, akik ilyen dagonyában lenyomták a 86 km-et.!!!
Ennyi leszakadt és elhajlott hátsóváltot is ritkán látni egy versenyen.
Üdv. Barnabás
Írta 2008. június 08. - 16:47
Azért jó verseny az, ahol lefelé tekernem kellett, hogy menjen a bringa
Amúgy pályakijelölés 5-ös, poló minõsége szintén 5-ös, a szervezésre nem lehet egy rossz szavunk sem, az idõrõl nem õk tehetnek.
(A második - kis - körre már nem is mentem ki többet dagasztani)
Amúgy pályakijelölés 5-ös, poló minõsége szintén 5-ös, a szervezésre nem lehet egy rossz szavunk sem, az idõrõl nem õk tehetnek.
(A második - kis - körre már nem is mentem ki többet dagasztani)
Írta 2008. június 08. - 16:15
Mindig is tudtam hogy a biciklisek nem normálisak(=megszállottak), de akik ma kint voltak azok tuti, hogy még erre is rátesznek egy lapáttal. Ennyi sarat legutóbb a 2006-os Dunán láttam és ahogy egyre többen mentek végig a pályán egyre romlott a pálya. A kijelöléssel, segítõkkel, frissítõkkel nem volt gond, bár a frissítõket 1x teszteltem. Csak az a fránya sár ne lett volna...
Egy nagy generál (teló, rugóstag, hajtáslánc, hátsó fék) után jöhet a következõ maraton, remélhetõleg kevesebb sárral.
Köszönjük a szervezést és gratula az elsõknek!
1.Parti 2. Buruczki 3. Melts
1. Deli (a többit sajna nem tudom...)
Egy nagy generál (teló, rugóstag, hajtáslánc, hátsó fék) után jöhet a következõ maraton, remélhetõleg kevesebb sárral.
Köszönjük a szervezést és gratula az elsõknek!
1.Parti 2. Buruczki 3. Melts
1. Deli (a többit sajna nem tudom...)
A keró legyen veletek!
Írta 2008. június 08. - 06:02
fél órán belül indulunk... (legyen idõm felrakni a sárgumit!)
IRC MUDMAD 1.9;) még sosem mentem Vele... de szerintem jobb lesz, mint egy NN-RR páros, nem?
Aztán HAJRÁ!!!
IRC MUDMAD 1.9;) még sosem mentem Vele... de szerintem jobb lesz, mint egy NN-RR páros, nem?
Aztán HAJRÁ!!!
Írta 2008. június 08. - 01:13
Szóljon már rám valaki hogy menjek aludni, mert holnap, azaz ma, verseny lesz!!!
A keró legyen veletek!