Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

ugyanilyen gond volt tavaly is, egy elõre nem ismert idõpontban lezárták a bírók a pályát, így asszem 13:00 körül már nem mehettem ki a második körre. Nem lehet ezeket valahogy megoldani? Nem tudtam elõre mikor lesz lezárva, nem fejezhettem be a versenyt... :(

"Szerencsére" az idõmérés és a verseny lezárása a versenybírók feladata.Mi jeleztük hogy mikor javasoljuk a távok lezárását.Ezt bírálták felül hivatkozva a versenyszabályzatra.Ezt én nem tudom de utána nézek hogy pontosan hogy is van.Azért furcsa mert egykörös maratonon ezt hogy tartják be?Úgy pl. mint szilváson hogy aszfalton küldik vissza az embereket?Ha esetleg idõjárásfüggõ akkor röviditik limitet vagy éppen hosszabítják?
Rengeteg a kérdés de úgy gondolom hogy pont ezért vannak versenybírók hogy pontosan tudják.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És ezért (is) szokta idõnként õket meglincselni a feldühödött montis csõcselék. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Úgy tudom hogy rajt elõtt kihírdették a limitidõt.A versenybíró pedig az UCI elõírására hivatkozva zárta le a pályát.Tehát ilyen esetben amikor a hosszútáv gyõztese áthalad a célon akkor vége a versenynek,legalábbis azoknak akiknek még lenne egy körük.
Egyébként a versenybírók felelõsek minden ilyen esetben hiszen azért jelölik ki õket minden versenyre hogy a szabályokat betartassák.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

ugyanilyen gond volt tavaly is, egy elõre nem ismert idõpontban lezárták a bírók a pályát, így asszem 13:00 körül már nem mehettem ki a második körre. Nem lehet ezeket valahogy megoldani? Nem tudtam elõre mikor lesz lezárva, nem fejezhettem be a versenyt... :(

Én is kb fel kettõre értem oda, nem is értettem miért rögtön a jobb oldali sávba tereltek. Nagyon nem ellenkeztem akkor, de ha lehet menni vszinû kimegyek még a maradék pár km-re.

Itt már csak ilyenek a bírók, legközelebb jobban kell nyomni :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Elméletileg 14:00-tól nem engedtünk volna ki már senkit sem de a versenybíró lezárta a pályát amikor a Parti bejött.Ez kb. 13:25-kor volt.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Paul, a középtávosokat hány órától nem engedték fel a második - kis - körre ?

Elméletileg 14:00-tól nem engedtünk volna ki már senkit sem de a versenybíró lezárta a pályát amikor a Parti bejött.Ez kb. 13:25-kor volt.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Lensver, Rémhörcsög, köszi.

Talán késõn érkeztem, mert a lehetõ legtávolabbi parkolóba irányítottak (a falu elején), és az utolsó pillanatban vettem észre a hiányt. Amúgy meg nem is jutott volna eszembe bemondatni.

A második kör egyébként sokkal jobb volt. Hosszabb tolós rész csak a kör elején maradt, a lélekszívó hosszú agyagos részen végig lehetett tekerni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Legközelebb mondasd be a szpíkerrel, nálam volt vagy 3 feles bringásnaci :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Minden elismerésem a farmerhez, azért ebben végigcsinálni a saras hosszút már tényleg nem semmi! Kár hogy nem volt ruházati különdíj, téged illetett volna az elsõ hely!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
A verseny jó volt. Farmerben letekerni a hosszút... hát az nem. Sajnos otthon hagytam a bringásgatyót. Kidörzsölte a térdemet, és elég nehéz is volt, fõleg miután megállt rajta a sár és a lé.
Racing Ralph 2.1 jó volt. Ahol toltam, más is tolta, a táv maradék nagy részén meg szépen mûködött.
Köszönet a szervezésért.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Nagyon szuper volt a tegnapi nap.

Ami tetszett: a sár sokszínûsége. Volt folyós-fröcskölõs, dagasztott csúszós, és persze az elmaradhatatlan vályogszerû agyag a mezõn (sajnálhatja, aki innen fordult vissza, mert ettõl a ponttól végig tekerhetõ volt a pálya). Plusz a desszert: a süppedõs tengerparti fövenyes rész a hurokmászás aljánál (az friss szórás lehet, pár hete még nem volt ott). Pinyo, aki végignyomta a hosszútávot farmerban (wtf?), és egy darazsas kolléga, aki elõrelátóan surranót húzott.

Ami nem tetszett: hogy lerövidült a kör, kb. 5km-rel és párszáz méter szinttel kevesebb lett a pálya - a tengelyig merülõs sár így kimaradt :-) Az sem tetszett, hogy amikor beértem a célba, a szpíker jót viccelõdött rajtam, biztosan már nagyon unta magát. Annak viszont örülök, hogy egyáltalán nevezhettem, a helyszíni nevezés minden elõzetes értesítés nélkül inflálódott 5000-rõl 5500-ra (mázli, hogy nem csak egy ötezres volt nálam...).

Minden elismerésem a szervezõknek, nem lehetett könnyû ilyen feltételek mellett biztosítani a pályát. Jövõre már sárgumival készülök majd, remélem az idõjárás is hasonlóan fog alakulni (vesszenek a fekete kakasok :-P)!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Jó volt sárban versenyezni :)

grat Te Dinnye
kapsz is egy jégkrémet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Õ is. :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a rajtszámot elhagyó csapattársam szerintem inkább Kapitány Attila lesz...:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát, 2006os Dunát sem adtam fel, de ezt igen.
Sajna tegnap este nem néztem fórumot, bennem utoljára az maradt meg hogy nem ragad... hát pedig marhára de... Sajna fûvel,levélszárakkal, botokkal tarkítva a kerék elforgását (2,25 NN :(, mert a Medusák a falon lógtak :mybad: ) és a lánc normális körforgását akadályozátk némileg... Konkrétan tolni elég *** volt blokkoló kerekekkel mikor a cipõm is csúszkált, ill a harmadik váltófelkapás után döntöttam a kiállás mellett... Így kb 10km után ahol a távok szétváltak ott lementem egy kollegával (dupla deffekt) Nagykovácsiba.

Váltótörés ahogy láttam és olvasom volt elég, ez nem hiányzott; másik meg hogy ha haladtam volna és csak csúszkáltam volna végigtolom ezt is, úgy buli; de nem forgó kerekekkel nem buli :( Elsõ váltónak is mondtam többször is hogy "Mukodj! Mukodj!!!" de a köcsög csak ellenkezett... így elöl egy, hátul 3 használható fokozat csalt még nem túl õszinte mosolyt az arcomra...

Repect akik végigcsinálták, mégnagyobb azoknak akiket a technika ördöge utolért... Szervezés részrõl amit láttam/olvasok ez korrekt volt; nagyon sajnálom, remek kis pálya ez - szárazon :(

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nezegetem a kepeket, eleg durva lehetett

gratula horcsogunknek :) meg ugy mindenkinek aki egyaltalan be tudott erni :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Paul, a középtávosokat hány órától nem engedték fel a második - kis - körre ?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Eredménylista:

http://www.mtbsport....ovacsi_2008.pdf

Ez igen, gyorsan felkerült!!!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Mázlista :) . Gratulálok.
Arra azért kíváncsi lennék, hogyan hagyta el a rajtszámot? Szerintem így fair, a rajtszámot is be kell vinni a célba.

Elesett, leszakdt, majd zsebre vágta és megint elesett akkor maradt el. Pedig tényleg jól ment Ati.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szombat este konstatáltam hogy a sárgumi amit hátra akartam felrakni szét van kicsit szakadva, nem maradt más mint egy UST-s Nobby Nic belsõvel. Hát nem volt a legalkalmasabb gumma a pályára, dehát mind1 gondoltam, úgyis edzeni jöttem. Rajt után 10. hely körül álltam, majd tartva a pulzust kezdtem elõzgetni, a többiek csak a rajtnál kezdtek be nagyon :) A tolós rész volt a mélypont, utána már tetszett a pálya, frissítés is jó volt, megálltam 1-2X mert a kulacsból több sár került a számba mint pia. 2.-3. helyen tekertem Csóka Gergõvel, aki megállt segíteni csapattársának segíteni szerelni a 2. körben, gondoltam hogy megvárom, de inkább mégsem. Elõttem ért be Horváth Attila, de kizárták, mert egy esésnél elhagyta a rajtszámát. Nem tartom fair dolognak, õ lett az elsõ, de sajnos a versenybírókkal nem lehetett megértetni, tehát engem hívtak fel a dobogó tetejére.
Jó volt sárban versenyezni :)

Mázlista :) . Gratulálok.
Arra azért kíváncsi lennék, hogyan hagyta el a rajtszámot? Szerintem így fair, a rajtszámot is be kell vinni a célba.

A sebesség mindent megold.