Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ki is zárták. Szilvás volt az egyik perdöntõ szempont, ami miatt a csajokat hosszú évekre (vagy örökre) eltiltották szép kis hazánkban a hosszútávozástól.

Jó, ez szomorú, s továbbra is érthetetlen számomra, fõleg, mert van egy csomó jó hosszútávmenõ csaj.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Ricsi gumateszt:

Sárban még épp jó, de nem kifejezetten sárgumi. A bütykök között megtapad a szutyok, közepesen tisztul.
A vékonysága (26x2.0) miatt lehetett vele a mocsokban is haladni, de a ragadós sarat nem szereti.
Az 1.8-as Medusa is kb. ilyen széles. Bár nem annyira ballonos, mint a Rics.

Inkább egy jó mindenes gumi, mint a legendás Z-max classic. Kár hogy nem létezik belõle 2.1-es kivitel.

Kis gördülési ellenállás (középsõ z-szerû minták) vagy inkább az 500g alatti súly miatt pörgetõs lendületes cucc.

Ahova ajánlom: szinte mindenhova, aszfalton edzeni, városba rohangálni, xc versenyen küzdeni a dobogóért.

Ahova nem ajánlom, fõleg a vékonysága miatti kényelmetlensége folytán: hosszabb maratonok, Salzkammergut.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

És ha már UCI szabályoznak a nagy bíráink akkor milyen mezben lehet kerékpározni? Ha jól tudom az ujjatlan az egyedüli ami ki van zárva ...

Rövid és hosszúujjúban, illetve a kettõ közötti méretekben lehet, másban nem. Illetve az aktuális bajnoki mezt is csak a jogosult viselheti, vagyis nem lehet az uralkodó világbajnok mezében hajtani. Van még néhány egyéb kritérium is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
sziaszok
hát ez a verseny számomra eléggé nehéz volt . Majdnem felis adtam a felvezettõ kör után mert annyira megviselt a mocsár hogy egyszerüen nem tudtam menni de végül tovább mentem . Tényleg igaz ,hogy fejben döl el a verseny. Ráadásul sikerült eléggé nagyokat esnem
(persze h jobbra bal helyett)..Most nyalogatom a sebeim
Pár fotos lekapott engem , csak nem tudom h hol nézelödjek (nem láttam még magam elégszer sárosan :)
ha vki tud vmi jó linket az kérem írjon
www.zsirafok.hu

lossy

lossy

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszönet a sok fotóért azoknak akik megteszik nekünk azt a szivességet, hogy megörökítik nekünk a versenyeket.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Úgy tudom hogy rajt elõtt kihírdették a limitidõt.A versenybíró pedig az UCI elõírására hivatkozva zárta le a pályát.Tehát ilyen esetben amikor a hosszútáv gyõztese áthalad a célon akkor vége a versenynek,legalábbis azoknak akiknek még lenne egy körük.
Egyébként a versenybírók felelõsek minden ilyen esetben hiszen azért jelölik ki õket minden versenyre hogy a szabályokat betartassák.

Igen ez XCO-ban igaz de ez XCM volt ...

Úgy tudom hogy rajt elõtt kihírdették a limitidõt.A versenybíró pedig az UCI elõírására hivatkozva zárta le a pályát.Tehát ilyen esetben amikor a hosszútáv gyõztese áthalad a célon akkor vége a versenynek,legalábbis azoknak akiknek még lenne egy körük.
Egyébként a versenybírók felelõsek minden ilyen esetben hiszen azért jelölik ki õket minden versenyre hogy a szabályokat betartassák.

És ha már UCI szabályoznak a nagy bíráink akkor milyen mezben lehet kerékpározni? Ha jól tudom az ujjatlan az egyedüli ami ki van zárva ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Képek a versenyrõl:

http://picasaweb.goo...osskovacsi_2008
www.spring.hu

acslacci

acslacci

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Üdv! A Ritchey gumik nekem nagyon bejöttek! Nyilván az 1.5 ös sárgumik jobban szuperáltak volna ilyen körülmények között, de rövidtávon a felfeléken csak 20 métert kellett tolnom, lefele pedig egyszer sem pereceltem. Gondolom szárazon még jobban mennek majd :) Mindent egybevéve az 5. helyre voltam elég.
Minden szervezõnek köszönet a remek versnyért. A terepjárós dologgal együtt kész kalandtúra lett a futam :D

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Hatalmas sár volt de gondolom aki indult tapasztalta.
A nyeremény Ritchey gumik h. mûködtek:D?

Üdv, egy ricsi tesztelõ véleménye: pozitívum:sztem lágy vizes köveken jól jött, amíg száraz volt jó volt a gördülése is, 2.0 képest keskenyebbnek látom
negatívum:én elõre nem raknám, nem vmi könnyen tisztult . De majd egy száraz versenyen jobban kilehet probálni nem ekkora sárba való volt az tuti.
MKSE
:kissmyass

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Crosskovácsi 2008 képek

Köszönjük!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Üdv!
Néhány kép itt: http://picasaweb.goo...608_CrosskovCsi
Sajna most nem maradtunk sokáig.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hatalmas sár volt de gondolom aki indult tapasztalta.
A nyeremény Ritchey gumik h. mûködtek:D?
www.sintesibikes.com

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Crosskovácsi 2008 képek

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ha ez a limitidõ komoly lett volna, akkor Szilvásváradon 2006-ban ki kellett volna zárni a teljes nõi elit kategóriát (akkor még volt hosszútáv), mert mindenki limitidõn felül ért be.

Ki is zárták. Szilvás volt az egyik perdöntõ szempont, ami miatt a csajokat hosszú évekre (vagy örökre) eltiltották szép kis hazánkban a hosszútávozástól.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Talált.
Úgy látszik nem lett elég sáros!:D
Én a helyszinen alig ismertem meg.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

RH, pozitív?

Szerintem rémeket látsz :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
RH, pozitív?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
[IMG][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4290/p1050221pd6.th.jpg[/IMG][/IMG]

Na, az terepszínû álcázás ellenére ki ismeri fel?:)

Mivel kevesen raktak fel képeket, az eredeti elhatározásomat megváltoztatva feltöltöm ez enyéimet. Nem akartam, mert nagyon nem lettek jók, de gondolom errõl a saras tortúráról többen szívesen fogadnának képet olyan minõségben, amilyen van.
Töltõdnek.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Pontosan erre jutottam én is. OX szabályzatot nem szerencsés és talán nem is lehet MX-re alkalmazni.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha ez a limitidõ komoly lett volna, akkor Szilvásváradon 2006-ban ki kellett volna zárni a teljes nõi elit kategóriát (akkor még volt hosszútáv), mert mindenki limitidõn felül ért be.

Ez egyébként azért érdekes, mert tényleg ez van a körözõs (OX) versenyeken - maratonon viszont nincs ilyen UCI szabályzat, szóval nem érdemes ezzel érvelni nagyon, az UCI 4.2.004 pont értelmében maratonon kör és/vagy szakaszismétlés kizárólag a start/célterület környékén lehetne. De mivel Parti eleve hosszútávot ment, más kategóriában nem oszt, nem szoroz, hogy beért-e. Jó, ez rendhagyó, meg értem én, hogy itt nem lehetett volna hosszabb menetet szervezni, de itt a bírónak nem kellett volna UCI szabályzatra hivatkozni.

Ha valakit érdekel a hivatalos szabályzat, hát hajrá, érdemes elolvasni, tanulságos:
http://www.uci.ch/Mo...=FILE&id=34424
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)