Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Most tekertem a pályán.A vasárnapi esönek a nyoma alig látszik.Néha van egy-egy kisebb pocsolya (ott ahol mindig is van nyáron) de gyakorlatilag nyirkos a talaj-de csak ott ahová nem süt be a nap. Ha nem esik már több esö akkor poros lesz végig az egész pálya.

Special TNX...De jó aki a saját pályáján tud edzeni....
Team Heavy Pedál Szeged

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Most tekertem a pályán.A vasárnapi esönek a nyoma alig látszik.Néha van egy-egy kisebb pocsolya (ott ahol mindig is van nyáron) de gyakorlatilag nyirkos a talaj-de csak ott ahová nem süt be a nap. Ha nem esik már több esö akkor poros lesz végig az egész pálya.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ügye ez csak költõi .... :D

Nem, ez most komoly....
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Milyen a pálya állapota?

Ügye ez csak költõi .... :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Elgurult a gyógyszered???

Ha jól sejtem, akkor feltettem egy normális kérdést, tekintve, hogy Ti jártatok a pályán.
Gondoltam megosztanátok velük a tapasztalatokat...

Nem értem, hogy erre minek kell leokoskázni... :-(

Te vagy a patikus Barát ... Kérdezz normálisan, kapsz normális választ! Nem kell behinteni a jópofa(jópofának tûnõ) kérdést, aztán meg besértõdni, ha beválaszolnak. Ilyen az élet ...

Amúgy felfelé tekerni kell, lefelé meg gurulni, ja és vannak helyek ahol ráz :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

A hosszútáv szinttérképe biztos jó? Mert nekem úgy tûnik, hogy elõször a kis kör (24km), aztán a nagy kör van a térképen.

Kösz a figyelmeztetést.Véletlenül kicserélték a rossz verzióra.Nemsokára javítom ha hazaérek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A hosszútáv szinttérképe biztos jó? Mert nekem úgy tûnik, hogy elõször a kis kör (24km), aztán a nagy kör van a térképen.

A sebesség mindent megold.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Kedves Paul!

Böngészgettem az elfogadott, és a várólistás nevezéseket, és 1-2 2000-es születésû van nevezve.-õk a legfiatalabbak.
A nagyobbik fiam 2002-es születésû, elég erõs-ügyes gyerek, de azért fiatalnak tûnik.
-Szerinted elindulhat-e? (Kísérõvel együtt, az én lennék.)
-Mikor indul a gyerekfutam? -Együtt a felnõttekkel 10.30-kor?

Szia!

Indulhat kisérövel minden további nélkül.A rajt a többiekkel együtt lesz,10:30-kor.

Paul

Milyen a pálya állapota?

Tegnap porzott a pálya.Délutáni esöt hamar elnyelte a föld.Ha szerdától nem esik az esö akkor nagyon jó lesza talaj.

Van olyan frissítõpont a Kastélypark kivételével, ami autóval könnyen megközelíthetõ?

Köszi.

Telkin lesz.Budajenöi út (fõút) és Muskátli utca keresztezödéstöl 100m-re.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Milyen a pálya állapota?
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
sziasztok !
Ma voltam államvizsgázni. Sikerül :) végre edzehet rendesen .
Pálya milyen ?
  • adam-85 likes this

Laca73

Laca73

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Kedves Paul!

Böngészgettem az elfogadott, és a várólistás nevezéseket, és 1-2 2000-es születésû van nevezve.-õk a legfiatalabbak.
A nagyobbik fiam 2002-es születésû, elég erõs-ügyes gyerek, de azért fiatalnak tûnik.
-Szerinted elindulhat-e? (Kísérõvel együtt, az én lennék.)
-Mikor indul a gyerekfutam? -Együtt a felnõttekkel 10.30-kor?

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Van olyan frissítõpont a Kastélypark kivételével, ami autóval könnyen megközelíthetõ?

Köszi.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Már hegyezem a bütyköket a Mud Pro 1.5-ösön. :D

Nem kell sárgumi.(pont és nem kell tovább beszélni róla)

A pálya inkább porzott inkább csúszkáltam a Race King-el.Tény hogy a hosszú 3km -es lejtön néha összemosott a viz egy kis hordalékot de nagyon gyors a pálya.
2:30 tekertünk a felvezetõ kör nélkül a középtávon.
Egyébként kistányér nem kell sehol sem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Már hegyezem a bütyköket a Mud Pro 1.5-ösön. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Köszi!
Akkor remélem a Race King jobb lesz, mint a Szilváson

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Amit én láttam (az elõttem tekerõ fenekén kívül ;) az a tökéletesen tömör, jól tekerhetõ pálya volt, néhol sóderszerûen csúszós lejtõvel. Aztán elkezdett esni. Ami eddig esett az nem volt vészes, símán beszívta a talaj.
Majd adjuk a helyzetjelentést, de szerintem idén nem lesz dagonya.

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Sziasztok! Tatabányáról vagy a környékrõl megy valaki a versenyre? Csatlakoznék...Köszi , szép napot!

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

AZ elõttem lévõ seggét okoska ...

Elgurult a gyógyszered???

Ha jól sejtem, akkor feltettem egy normális kérdést, tekintve, hogy Ti jártatok a pályán.
Gondoltam megosztanátok velük a tapasztalatokat...

Nem értem, hogy erre minek kell leokoskázni... :-(

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts

Sziasztok!
Még soha nem voltam ezen a maratonon, és néztem ugyan a szintrajzot és a térképet, de az nem sokat árul el arról, hogy mennyire technikás, milyen utakon megy. Tudnátok errõl írni valamit? Sajnos a pályabejárásra nem tudtam elmenni, a szombati Tour de Pelso kicsit odatett a futómûvemnek.
Köszi!

Gyors és nem túl technikás pálya, szintúton nem sokat mész, vagy mászol vagy száguldasz lefelé. Erdei kétnyomsávos (erdészeti) utak és egy-két rövid részen kavicsos - süppedõs homokos talaj a jellemzõ.
Sárosan igazán élvezetes a pálya, bár úgy tûnik, a legjobb részt (az agyagba beleragadósat) idén kivették Paulék...

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Amúgy milyen volt a pálya??
Gondolom ott is esett...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...