Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Elindult a nevezés a honlapon.Idén lehet úgy is nevezni hogy pólóval illetve anélkül.
A FUNDANGO a mi kérésünkre legyárt egy limitált szériás (2000 db),egyedi kerékpáros dizájnal tervezett pólót amit mi még fel is logózunk .Ezt csak annak az elõnevezõnek jár akinek április 31.-ig !!! beérkezik a nevezési díjja.(és persze kérte a pólót).Utána egyébként meglehet majd venni boltban is kb. 4500 ft áron.
Viszont aki a verseny napján eldönti hogy mégis kellene az ott megrendelheti és postán vagy esetleg nálam átveheti (pl. Duna Maratonon).

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én úgy tudom, hogy középtávosok , vagyis itt a fél maraton abszolút 1-3 helyezet kap pénzt a nõknél.

Ahogy Dante is írta: Ha pénzdíjról beszélnek egy versenyen akkor az automatikusan a hosszú táv a Férfiaknál, és nõknél a középtáv abszolútja. (2006 Szilvásvárad óta nincsen nõi hosszútáv)

Egyéb más esetben a szervezõ részletes kiírást szokott tenni.

Nekem így egyértelmû
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

"A felnõtt férfi kategóriák 1-5 helyezettjeit valamint a nõi kategóriák 1-3 helyezettjeit pénzdíjazásban részesítjük." Ez volt a honlapon.

Én úgy tudom, hogy középtávosok , vagyis itt a fél maraton abszolút 1-3 helyezet kap pénzt a nõknél.

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Jó volt a verseny, jót tekertünk!
A hasam nekem spec. nem fájdult meg a tuningitaltól
és perecet sem ettem... :)
A fotósoknak respect a képekért!
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mondjuk nekem ebbõl logikus, hogy a versenytávokon, mivel a pénzdíjas versenyek úgy 99 %-án ez a helyzet. Ha pénzdíjra mész, indulj az erõsek között, különben csak "Hobby Hildázás" az egész. ;)

Elismerem, hogy ez így félreérthetõ amúgy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
"A felnõtt férfi kategóriák 1-5 helyezettjeit valamint a nõi kategóriák 1-3 helyezettjeit pénzdíjazásban részesítjük." Ez volt a honlapon.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

(pl.elmaradt pénzdíj )

A felnõtt nõi kategória a középtáv. Nem tudom most már ezt a pénzdíjkérdést, hogy hogy is volt, de "elvileg" felnõtt/m1/m2 nõ közép, felnõtt/m1/m2 férfi hosszú a "verseny".

Jobbulást a titáncsavarosnak!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Csatlakozom, köszönjük!

És köszönöm annak a hosszútávos zöld mezes srácnak a Kalcium és MagneB6 tablettákat! Életmentõ volt. Begörcsölt a térdem és szinte azonnal ott termett és felajánlotta a pirulákat.

A Kalcium volt a zöld, a mez sárga ;-)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Köszönet a szervezõknek, és mindenkinek , aki részt vett a verseny szervezésésben, lebonyolításában! Életem legjobb maratonja volt,pedig nem idén kezdtem... a pálya szuper volt, kijelölés is, igaz egy pár dolog hiányzott (pl.elmaradt pénzdíj ), de nem panaszkodom, nekem fantasztikus élmény volt ! Ui : Eredményhirdetésrõl van vkinek képe? Kismaraton felnõtt nõi.Köszi!!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sajnos az egyik sérültet megkell mûteni mert a lapocka csontja törött el-raknak bele pár titán csavart.
Gyógyulást neki és többi sérültnek.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Minden fotósnak köszönet a képekért!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

ps.: akinek kell nagyobban akkor kérje!, az elsõ albumbõl az eredetiek 12,2 Mpixelben, a másodikban 8,2-ben megvannak még!

Szia!

Küldtem üzit, megérkezett ? :)

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Holnap megyek a sérült vállammal az orvoshoz, mert azóta egyre rosszabb.

Ajjaj!
Ez sanszos, hogy kulcscsonttörés. :-(
Jobbulást!

Pont mögöttetek mentem, és én már megúsztam a bukást, de láttam, hogy volt, aki utána már rutinosan elugrott az útról az árok túloldalára.
Respect a lélekjelenlétének, mert lehetett volna nagyobb baj is belõle.

solyom9

solyom9

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Köszi a képeket mindenkinek, 3 képen is megtaláltam magam.
A verseny nagyon tetszett, annak ellenére, hogy velem törölték fel az aszfaltot a rajt után. Vannak akik elsõ 300 méteren szeretnék megnyerni a versenyt, aztán meg volt lepõdve, hogy fékez a tömeg, hátulról jól telibe vágott elég komoly tempónál. Soha többet nem megyek ilyen rajton a tömegben, inkább krúzolok hátul. A félmaratont fél óra szerelés után azért végig küzdöttem. Holnap megyek a sérült vállammal az orvoshoz, mert azóta egyre rosszabb.
A pálya nagyon jó volt, királyak voltak a mászások és a kilátás, habár vissza kéne menni körülnézni rendesen.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Köszönjük a fotósoknak a remek képeket! :)

Csatlakozom, köszönjük!

És köszönöm annak a hosszútávos zöld mezes srácnak a Kalcium és MagneB6 tablettákat! Életmentõ volt. Begörcsölt a térdem és szinte azonnal ott termett és felajánlotta a pirulákat.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

nmihaly89

nmihaly89

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Nagyon szívesen, HAJRÁ SZÁGULDÓ VIRÁGOK!!!!:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Hát akkor tiszteletem Zolinak az emberségéért, sporttársiasságáért és nagyon örülök, hogy Te már itt a gép elõtt vagy. Akkor nem lett nagyon nagy bajod?

Nem törött csont, nem látható sérülés de nagyon összezúztam a felsõ testem, nehezen veszek levegõt és minden mozdulat fáj.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Eredménylista hol olvasható?

normál:
http://www.tempospor...rosskovacsi.pdf
köridõs(a lap alján):
http://www.tempospor...menu_eredmenyek
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Eredménylista hol olvasható?

http://forum.bikemag...3&postcount=491

A sebesség mindent megold.