Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Started by
paul
, 2008. May 08. 13:21
Posted 2010. May 28. - 17:25
Teljesen jó lesz. A Fire Mud Pro csak annyiban jobb, hogy ritkásabb a mintázata, így jobban tisztul, dehát annanak csak agyagos pályán van értelme. Várj csak, ez agyagos. Hoppá.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. May 28. - 17:15
kaptam kölcsönbe Panaracer Fire Xc Pro 1.8-as gumit ez jó lesz a pályára?Na akkor lassan itt az ideje, hogy meghirdessem a nem-UST-s sárgumijaimat.
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. May 27. - 23:52
lehet, hogy a bringa helyett magamra rakom a rajtszámot, és futok inkább
Na akkor lassan itt az ideje, hogy meghirdessem a nem-UST-s sárgumijaimat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2010. May 27. - 22:03
Ma délután pár önkéntes kiment újra az erdõbe és takaritottak.Egy helyen módosítottuk a pályát,egy kis kerülõt csináltunk a jobb tekerhetõségért.Szombaton pedig egy markológép megy ki az Annalakhoz felvezetõ utra hogy a ledõlt löszfalat kicsit járhatóvá tegye.
Szerencsére van pár helybéli rendezõ aki szívesen megy ki takaritani így hétközben is.
Szerencsére van pár helybéli rendezõ aki szívesen megy ki takaritani így hétközben is.
Posted 2010. May 27. - 14:57
Ha van valakinek feleslegessé váló nevezése, jelezze. (mondjuk póló nélküli ffi középtávos)
Posted 2010. May 26. - 20:02
lehet, hogy a bringa helyett magamra rakom a rajtszámot, és futok inkább
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2010. May 26. - 19:53
Szerintem kicsit rosszabb lett,mert a tegnapi jégesõ és a mai esõ is rontott rajta.Hiába takarítottuk ki a pályát újra rengeteg levél ,ág hullott le.
Kényszerbõl csak a verseny elõtt közvetlenül takarítunk újra hogy legyen valami látszatja a dolognak.
Ui:ma nem voltam a pályán csak kitelefonáltam-viszont most tekertem a HHH-n és a tegnapi felhõszakadás borzasztóan szétmosta az utakat,valószinüleg a crosskovácsi pálya is ugyanezt kapta.
Jó lenne már egy kis melegedés,esõ nélkül.
Kényszerbõl csak a verseny elõtt közvetlenül takarítunk újra hogy legyen valami látszatja a dolognak.
Ui:ma nem voltam a pályán csak kitelefonáltam-viszont most tekertem a HHH-n és a tegnapi felhõszakadás borzasztóan szétmosta az utakat,valószinüleg a crosskovácsi pálya is ugyanezt kapta.
Jó lenne már egy kis melegedés,esõ nélkül.
Posted 2010. May 26. - 19:52
A Budai-hegyekben jelenleg kb. fröcsög a sár, minden nap esik rá annyi, hogy ne száradjon és épp megint esik...
Posted 2010. May 26. - 19:39
Posted 2010. May 26. - 19:38
Helyes.Ne aggódj, minden nap locsoljuk, hogy legyen értelme a sárgumiknak.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 26. - 19:35
volt kint valaki mostanában arrafele, hogy mennyire "rossz" a pálya? itt délen nemvolt sok csapadék, de ahogy néztem északon kaptak bõséggel....
Ne aggódj, minden nap locsoljuk, hogy legyen értelme a sárgumiknak.
Posted 2010. May 26. - 19:30
volt kint valaki mostanában arrafele, hogy mennyire "rossz" a pálya? itt délen nemvolt sok csapadék, de ahogy néztem északon kaptak bõséggel....
Posted 2010. May 26. - 15:57
Szombaton 9.00-18.00 ráérek, szívesen megyek segíteni a pucolásban (szerszám is van, ha kell).
levay_ors@hotmail.com
levay_ors@hotmail.com
Posted 2010. May 24. - 21:07
Paul biztos:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. May 24. - 18:43
Akkor a Szílvásvárad maraton van...
Tudom! Ezek szerint mindenki ott lesz?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. May 24. - 18:31
30.-án esetleg lesz bejárás? Szívesen végigmennék középtávon, a pálya nyomvonalán, de nem verseny tempóban!
Akkor a Szílvásvárad maraton van...
Posted 2010. May 24. - 18:12
ugyan van még ideje helyreállni kicsit, de valszeg sokat nemfog változni, ezek alapján élmény lesz:)
Posted 2010. May 24. - 17:32
Ma megpróbáltam egy pályabejárást.De nem jött össze mert inkább vissza fordultam...
Sajnos nagyon rossz állapotban vannak az utak,rengeteg a lehullott falevél,ág,kidõlt fa.Pocsolya, sáros utak is bõven vannak de szerintem még tekerthetõ.Az új pályaszakaszt szerintem kiveszem mert teljesen összejárták a lovasok,gyakorlatilag tekerhetetlen lett így.A legnagyobb gondot a Telkirõl feljövõ löszfalas mély út (Annalak elött) okozza mert az egész leszakadt.Itt mindenki tolni fogja mert egyszerüen nem lehet tekerni de még a kerékpár cipelése is necces-de kihagyni nem tudjuk.Utána lévõ köves meredek út is nagyon szar mert a földet teljesen kimosta a lezuduló víz csak szikla van az uton.
Ma többen kimentek takarítani az utakat,több kidõlt fát kellett kivágni.Még lesz takarítás a hétvégén is.Megpróbáljuk teljesen megtisztítani hogy tekerhetõ legyen mindenhol.
Egyébként tegnap tekertünk a Duna maraton útvonalán is,nem irigylem a Harangot sem.Pl. az Apátkúti völgyben az erdészház után a viz elmosta az aszfaltos út felét,feljebb kicsivel pedig a hátunkon vittük a kerékpárt mert a völgyekbõl iszonyatos mennyiségü sár,kõ,fa van az úton.Minden uton ahol a víz lefolyott mély árok keletkezett,nagyon kell figyelni.
Kiváncsi leszek hogy a Szílvással mi a helyzet,hogy sikerül ott is kitakarítani az erdõt a hétvégére.
De ez szerintem országos probléma lesz idén,minden versenyrendezõ ezzel fog szívni-illetve minden versenyzõ.
Sajnos nagyon rossz állapotban vannak az utak,rengeteg a lehullott falevél,ág,kidõlt fa.Pocsolya, sáros utak is bõven vannak de szerintem még tekerthetõ.Az új pályaszakaszt szerintem kiveszem mert teljesen összejárták a lovasok,gyakorlatilag tekerhetetlen lett így.A legnagyobb gondot a Telkirõl feljövõ löszfalas mély út (Annalak elött) okozza mert az egész leszakadt.Itt mindenki tolni fogja mert egyszerüen nem lehet tekerni de még a kerékpár cipelése is necces-de kihagyni nem tudjuk.Utána lévõ köves meredek út is nagyon szar mert a földet teljesen kimosta a lezuduló víz csak szikla van az uton.
Ma többen kimentek takarítani az utakat,több kidõlt fát kellett kivágni.Még lesz takarítás a hétvégén is.Megpróbáljuk teljesen megtisztítani hogy tekerhetõ legyen mindenhol.
Egyébként tegnap tekertünk a Duna maraton útvonalán is,nem irigylem a Harangot sem.Pl. az Apátkúti völgyben az erdészház után a viz elmosta az aszfaltos út felét,feljebb kicsivel pedig a hátunkon vittük a kerékpárt mert a völgyekbõl iszonyatos mennyiségü sár,kõ,fa van az úton.Minden uton ahol a víz lefolyott mély árok keletkezett,nagyon kell figyelni.
Kiváncsi leszek hogy a Szílvással mi a helyzet,hogy sikerül ott is kitakarítani az erdõt a hétvégére.
De ez szerintem országos probléma lesz idén,minden versenyrendezõ ezzel fog szívni-illetve minden versenyzõ.
Posted 2010. May 24. - 13:50
30.-án esetleg lesz bejárás? Szívesen végigmennék középtávon, a pálya nyomvonalán, de nem verseny tempóban!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
Posted 2010. May 22. - 08:05
2008, szép emlékek. Farmerben hosszútávozni :-)
Picasa Webalbumok - balage - Crosskov
Ilyen sár most is lesz... : (
Team Heavy Pedál Szeged