Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Teljesen jó lesz. A Fire Mud Pro csak annyiban jobb, hogy ritkásabb a mintázata, így jobban tisztul, dehát annanak csak agyagos pályán van értelme. Várj csak, ez agyagos. Hoppá. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Na akkor lassan itt az ideje, hogy meghirdessem a nem-UST-s sárgumijaimat. :D

kaptam kölcsönbe Panaracer Fire Xc Pro 1.8-as gumit ez jó lesz a pályára?
Feltöltött kép
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

lehet, hogy a bringa helyett magamra rakom a rajtszámot, és futok inkább :)

Na akkor lassan itt az ideje, hogy meghirdessem a nem-UST-s sárgumijaimat. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Ma délután pár önkéntes kiment újra az erdõbe és takaritottak.Egy helyen módosítottuk a pályát,egy kis kerülõt csináltunk a jobb tekerhetõségért.Szombaton pedig egy markológép megy ki az Annalakhoz felvezetõ utra hogy a ledõlt löszfalat kicsit járhatóvá tegye.
Szerencsére van pár helybéli rendezõ aki szívesen megy ki takaritani így hétközben is.

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Ha van valakinek feleslegessé váló nevezése, jelezze. (mondjuk póló nélküli ffi középtávos)
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
lehet, hogy a bringa helyett magamra rakom a rajtszámot, és futok inkább :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Szerintem kicsit rosszabb lett,mert a tegnapi jégesõ és a mai esõ is rontott rajta.Hiába takarítottuk ki a pályát újra rengeteg levél ,ág hullott le.
Kényszerbõl csak a verseny elõtt közvetlenül takarítunk újra hogy legyen valami látszatja a dolognak.
Ui:ma nem voltam a pályán csak kitelefonáltam-viszont most tekertem a HHH-n és a tegnapi felhõszakadás borzasztóan szétmosta az utakat,valószinüleg a crosskovácsi pálya is ugyanezt kapta.
Jó lenne már egy kis melegedés,esõ nélkül.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A Budai-hegyekben jelenleg kb. fröcsög a sár, minden nap esik rá annyi, hogy ne száradjon és épp megint esik... :D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
hurrááá:D:Dakkor kell szereznem sárgumit xD

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ne aggódj, minden nap locsoljuk, hogy legyen értelme a sárgumiknak. :)

Helyes. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

volt kint valaki mostanában arrafele, hogy mennyire "rossz" a pálya? itt délen nemvolt sok csapadék, de ahogy néztem északon kaptak bõséggel....

Ne aggódj, minden nap locsoljuk, hogy legyen értelme a sárgumiknak. :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
volt kint valaki mostanában arrafele, hogy mennyire "rossz" a pálya? itt délen nemvolt sok csapadék, de ahogy néztem északon kaptak bõséggel....

heavyweight

heavyweight

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Szombaton 9.00-18.00 ráérek, szívesen megyek segíteni a pucolásban (szerszám is van, ha kell).
levay_ors@hotmail.com

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Paul biztos:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Akkor a Szílvásvárad maraton van...

Tudom! Ezek szerint mindenki ott lesz? :(
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

30.-án esetleg lesz bejárás? Szívesen végigmennék középtávon, a pálya nyomvonalán, de nem verseny tempóban!

Akkor a Szílvásvárad maraton van...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ugyan van még ideje helyreállni kicsit, de valszeg sokat nemfog változni, ezek alapján élmény lesz:)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Ma megpróbáltam egy pályabejárást.De nem jött össze mert inkább vissza fordultam...
Sajnos nagyon rossz állapotban vannak az utak,rengeteg a lehullott falevél,ág,kidõlt fa.Pocsolya, sáros utak is bõven vannak de szerintem még tekerthetõ.Az új pályaszakaszt szerintem kiveszem mert teljesen összejárták a lovasok,gyakorlatilag tekerhetetlen lett így.A legnagyobb gondot a Telkirõl feljövõ löszfalas mély út (Annalak elött) okozza mert az egész leszakadt.Itt mindenki tolni fogja mert egyszerüen nem lehet tekerni de még a kerékpár cipelése is necces-de kihagyni nem tudjuk.Utána lévõ köves meredek út is nagyon szar mert a földet teljesen kimosta a lezuduló víz csak szikla van az uton.
Ma többen kimentek takarítani az utakat,több kidõlt fát kellett kivágni.Még lesz takarítás a hétvégén is.Megpróbáljuk teljesen megtisztítani hogy tekerhetõ legyen mindenhol.
Egyébként tegnap tekertünk a Duna maraton útvonalán is,nem irigylem a Harangot sem.Pl. az Apátkúti völgyben az erdészház után a viz elmosta az aszfaltos út felét,feljebb kicsivel pedig a hátunkon vittük a kerékpárt mert a völgyekbõl iszonyatos mennyiségü sár,kõ,fa van az úton.Minden uton ahol a víz lefolyott mély árok keletkezett,nagyon kell figyelni.
Kiváncsi leszek hogy a Szílvással mi a helyzet,hogy sikerül ott is kitakarítani az erdõt a hétvégére.
De ez szerintem országos probléma lesz idén,minden versenyrendezõ ezzel fog szívni-illetve minden versenyzõ.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
30.-án esetleg lesz bejárás? Szívesen végigmennék középtávon, a pálya nyomvonalán, de nem verseny tempóban!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

2008, szép emlékek. Farmerben hosszútávozni :-)
Picasa Webalbumok - balage - Crosskov

Ilyen sár most is lesz... : (
Team Heavy Pedál Szeged