Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Sziasztok !

Lehet, hogy figyelmetlenül, de átböngésztem megint a honlapot. Tudja valaki, hogy hol van szó a szintidõrõl ?
A verseny jó volt! Köszönöm a szervezõknek a pályát ! Csak a szintidõ miatt vagyok egy kicsit szomorkás.

Bálint

Sajnos ez a kis hiba becsúszott.Az UCI szabályzat elöírja hogy a rajt elõtt kell kihírdetni a limitidõt,de ez a nagy kapkodásba elmaradt.Pedig nálunk már "megszokták " hogy van limit,lezárjuk a pályát.Jövõre pedig figyelek rá hogy a honlapon is szerepeljen.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
akkor ott leszek de sajnos mondhatjuk erre az évre is, hogy "páratlan"
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Mindenkinek köszönet aki elindult,teljesítette vagy esetleg feladta a versenyt.Remekül küzdötettek a természeti erõkkel.Megérte ennyit dolgozni az elmúlt hetekben. Jó volt látni a beérkezéskor hogy mindenki fáradtan de mosolyal az arcán érkezett be.:)Szerencsére kevés sérülés volt az is inkább csak kisebb elcsúszásokból adódott.És nagyon kevés szemetet kellett összeszedni az erdõben.
Jövõre a hagyományokhoz híven-mivel páratlan év lesz-száraz verseny fogunk rendezni.:cool2:

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
hello, képek itt:
Picasa Webalbumok - mezeikrisz - 2010 06 05 Cr...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
gratula azoknak akik bevállalták és végigmentek fõként a dobogósoknak, végül nem indultam el nem akartam magamat és bringát sem összetörni, de ha már elmentem csináltam pár képet holnap feltöltöm hátha valaki megtalálja magát rajta
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
eredmények!!! Tempo Sport - Eredm

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
képek:
Crosskovácsi 2010 - Windows Live

ügyesek voltatok! :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
A Rocket Ron nem rossz sárban... de egy RoRo elõre, meg egy Furious Fred hátra milyen már? (Szalontay Bence, a rövidtáv abszolút gyõztesének kombója)
Egy kis beszámoló: A Szilvásvárad Maraton óta tegnap ültem elõször bringán, szóval négy nap kimaradt. Tegnap sem éreztem, hogy nagyon jól menne, de sebaj. Feltöltöttem a szénhidrát-, és a folyadékraktárakat.
A bemelegítés, és a rajt is jól sikerült. Az elejével mentem. A terepre fordulás után megkezdõdött a középtávosok elõzgetése, ami néha elég izgalmas eseteket eredményezett. 3. helyen mentem, elõttem kb. 5 méterre volt a második helyezett, Horváth Ádám. Beértem. Együtt mentünk, aztán kicsit elfogytam. Elment. Utolértem Dantét, aki felajánlotta, hogy felhúz engem a másodikra. Elkezdett menni, de én nem bírtam a tempóját. De köszönöm, hogy felajánlottad!
Egyszer csak elkezdett hülyéskedni a hátsó váltóm. Nehezére esett leváltani a felsõ fogaskerekekrõl. Aztán már egyáltalán nem akarta, amit én, és a váltókar. Olyan 5 percenként megjavult, aztán felváltottam, és megint fennakadt. Utolért Mellau Ádám, akivel bírtam volna együtt menni, ha a hosszú, 2000 méteren talán 150 métert emelkedõ emelkedõt követõ saras lefelén nem megyek bele egy nyomba, aminek következtében nem dokkolok ki. Ettõl görcsbe rándult a lábam, belementem még egy nyomba, ott meg elestem. Ádám otthagyott, és megint rosszkedvében volt a váltóm, szóval már megint 3 áttételem volt: 22-34, 32-34, 44-34. Mentem-mentem, megláttam az 5 km-es táblát, és még mindig nem adtam fel a marokváltó tekergetését, hátha levált X9 barátom. ÉS AKKOR, IGEN, MEGTÖRTÉNT: LEVÁLTOTT! Jee! Na, innen nyélen mentem. Megláttam Horváth Ádámot, nagyon akartam azt a 3. helyet. Nagyon engedtem a lefeléken, mondván "Most már vagy negyedik, vagy harmadik. Csak rajtam múlik." És 1,5 kilivel a vége elõtt beértem egy saras lefelén. Innen sprint be a célba, és megvolt a harmadik hely.

Ha többet ülök bringán a héten, nem görcsölök be, és technikai problémám sincsen, megint meglett volna a második hely. Következõ állomás a Balaton Bike Fest.

Az IRC Mudmad külsõ nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom saras Crosskovácsin.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Gratula....látod megérte hogy az elején piszkáltalak kicsit:P:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Néha még porzott is pálya, féltem is ott sárgumival menni:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Gyorsan én is írok egy beszámolót: (átvertek minket!!!) Végig tekerhetõ pálya, száraz utak néhol pocsolya, és picit felázott talaj amit ki lehetett kerülni.
A lejtõk 100%-ban abszolválhatók voltak, talán az lassított, hogy a pocsolyákat és felázott talajt kerülgetni kellett :)
Az emelkedõkön csak erõbõl lehetett menni, mint az Alpokban :) ott is a combos csávók nyomják - vagy nem :)

És még egy Brutál nagy Erdei Siklót is láttam ...

Paul jól saccolta az Elit idejét 4 óra ... bejött :)

Kiváló szervezés! Kiváló itatópontok, még a banánt is jól adták be - de komolyan 1mp-re nem kellett megállni egyik pont sem. A Poharak pengék voltak, nem a gagyi fajta összerogyós, jól tartottak az elvételnél. Gratula a szervezõnek, kihozták a maximumot a pályából!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Noh én is haza értem. Reggel 8 körül elindultam itthonról bringával, 40 perc és ott is voltam :) Nagyon jó volt a mai verseny, motiváltabb voltam mint egy hete. Az elsõ körben estem egyet oldalra a 3-as Nyilon lefele ,de nem vertem magam oda annyira. Sárgumival mentem, amit nem bántam meg. Sokkal bátrabban mertem belemenni a mélyebb saras részekbe,meg kevésbé csúszott is, bár azért én is álltam keresztbe, de egyszer sem kellett amiatt megállnom, hogy beragadt volna a kerék. Felénél kb. kis holtpontom volt, egy száguldó virágos lánnyal mentem szinte végig, hol én elöl, hõ õ. Telkinél elhúzott a betonon, nem bírtam rátapadni( kezdtem fáradni), meg még 30 km volt hátra, úgyhogy nem is erõltettem, terepre beérve már nem láttam, innentõl kezdtem kissé kezdtem agyilag feladni. Egyszer egy fölfelén a lányt megint megpillantottam, láttam h fáradt, így szép lassan elmentem mellette, innentõl kezdve egyedül mentem. Utolsó 10 km- en elhagyott az erõm, elkezdett fájni a gyomrom, úgy éreztem akkor h nem érek be a célba. Az utolsó lefelén próbáltam kicsit észhez térni, végül hulla fáradtan,
de beértem. Felnõtt nõk között(közép táv) 2. helyet sikerült elcsípnem, aminek nagyon örülök:) jó volt dobogón állni..
169 átlag, 193 max pulzus
A pályáért meg tényleg gratula, én rosszabbra számítottam, sok munka lehetett vele.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

:D:D:D
amúgy arra a sárgumis dologra rácáfolnék a meridás srác furious fred!!!!! rocket ron párosításával.rengeteg múlik a bringázási technikáján az embernek.

Az eltömédésrõl annyit hogy én 2.4es mountain kinggel tekertem elöl, egyszer nem tömõdött el a villánál! Lefelé pedig igazán lehetett vele tolni a köves lejtõkön!:D Jó kis pálya volt ez(középtáv)!!! Gratula a szervezõknek! A frissítés is zseniálisan meg volt oldva!
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

bcsoka

bcsoka

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok !

Lehet, hogy figyelmetlenül, de átböngésztem megint a honlapot. Tudja valaki, hogy hol van szó a szintidõrõl ?
A verseny jó volt! Köszönöm a szervezõknek a pályát ! Csak a szintidõ miatt vagyok egy kicsit szomorkás.

Bálint

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Legközelebb a Vegyépszerrel leaszfaltoztatjuk neked! :)

:D:D:D
amúgy arra a sárgumis dologra rácáfolnék a meridás srác furious fred!!!!! rocket ron párosításával.rengeteg múlik a bringázási technikáján az embernek.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Jó volt, sár volt (az nem volt jó). Sárgumi kellett sztem mindenképp, láttam olyanokat akiknek a ballonos gumija totál beragadt.

Pontosan, valamilyen nedvszívó anyaggal kellett volna felszórnia a pályát pénteken, majd az éjszaka folyamán felporszívózni. :)

Legközelebb a Vegyépszerrel leaszfaltoztatjuk neked! :)
Team Heavy Pedál Szeged

józsi_a_vagány

józsi_a_vagány

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Jó volt, sár volt (az nem volt jó). Sárgumi kellett sztem mindenképp, láttam olyanokat akiknek a ballonos gumija totál beragadt.

A kijelölés tökéletes volt, egyedül a sár nem tetszett, s errõl igenis Paul tehet személyesen.

Pontosan, valamilyen nedvszívó anyaggal kellett volna felszórnia a pályát pénteken, majd az éjszaka folyamán felporszívózni. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem is megvolt. :D Bénáztam az összes lefelén, csak a végére tanultam meg menni benne, de akkorra legalább ez sikerült. Fölfelé volt kraft, lefelé viszont nem volt vér a pucámban. Estem kettõt, rögtön egyet a legelején, talán ezért majréztam be annyira. A kijelölés tökéletes volt, egyedül a sár nem tetszett, s errõl igenis Paul tehet személyesen. Egyáltalán nem esett ugyanis arrafelé a héten, s Paul-t akárhányszor hívtam, mindig "éppen" egy lajtoskocsiban ült, s a pályát áztatta, ezen érdemes elgondolkodni, javaslok is jövõ hétre egy tömeges lincselést. :D Tavaly szárazon több mint egy órával jobbat mentem, pedig idén talán valamivel erõsebb vagyok. Asszem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jól átvert minket Paul. :) Nem is volt akkora sár, az elsõ emelkedõt kivéve végig lehetett tekerni sár gumi nélkül is. Volt egy-két necces lejtõ ahol nem ártott figyelni, de minden megoldható volt. Persze én is fetrengtem a sárban, ráadásul nem is egyszer, de ez legyen az én bajom :) . Sõt, életem legkellemesebb esését is most követtem el, az utolsó lejtõn amikor másodszor jöttem le úgy elfeküdtem az egyik háromnyilasnál... puhára estem és csúsztam néhány métert oldalra dölve. Hihetetlen, hogy nem ütöttem meg magam. A következõ körben persze már nem akartam ezt a részt minimális fékezéssel teljesíteni :D .
Köszönet a szervezõknek ezért a jó versenyért. Minden hibátlan volt, tökéletes jelölés, frissítés, szurkolás. Így kell ezt csinálni!
Azért jobban szeretem a pályát szárazon. :)

A sebesség mindent megold.

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Paul , fasza volt a pálya, szinte fel sem tüntek az utobbi idõk viharainak nyomai-a vizet leszámítva!
Se gallyak, se ágak, se veszélyes árkok!
néha még a sár is bejött-igaz csak lefele:-)
Zsirkirályak voltatok!!!