Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Posted 2010. June 07. - 06:19
Posted 2010. June 06. - 22:46
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 06. - 22:29
Posted 2010. June 06. - 21:29
Posted 2010. June 06. - 21:27
Posted 2010. June 06. - 20:41
Az egyik fotós pont elkapta a hatalmas zakómat a Kastély elõtti lefelében, és szeretném elkérni emlékbe a képet
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. June 06. - 20:29
Sajna a váltás a 20. kilométer környékén kezdte megadni magát, össze-vissza ugrált a lánc. Már épp fontolgattam hogy feladom mikor elértem a 2. frissítõt, ahol profi bringamosás és olajozás után uccu tovább. Egy ideig jól mûködött a hajtás, aztán megint egyre szarabb lett, végül láncszakadás. Szerencsére kisegítettek patentszemmel, így megint tudtam folytatni. Az utolsó 20 kilométeren már tiszta zombi voltam, de beértem.
Az út szélén mindenhol csinos lányok drukkoltak, a gyerekek is nagyon aranyosak voltak a frissítõnél a faluban! A support team kifogástalan volt!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. June 06. - 20:29
Posted 2010. June 06. - 20:26
Posted 2010. June 06. - 20:20
Posted 2010. June 06. - 20:04
Posted 2010. June 06. - 20:02
Nekem csak az elsõ oldal fotói jönnek be. Akkor sem jön be, ha a "Tételt" átállítom.
H.Zoli: Köszi a fotókat! Jók lettek! Majd megy a mail.
Nálam sem jön be (mondjuk én az elsõ oldalon vagyok ). Viszont le lehet õket tölteni egyesével és úgy megnézheted õket, csak elég sokáig tart.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 06. - 20:00
Posted 2010. June 06. - 19:59
Milyen bringával jössz ? Egy kicsit nem tekerünk együtt ?
Egy GIANT Anthemmel megyek.Tekerhetünk együtt is de beszélgethetünk is.
Posted 2010. June 06. - 19:52
H.Zoli: Köszi a fotókat! Jók lettek! Majd megy a mail.
Posted 2010. June 06. - 19:52
Indulok pl: a vértesboglári pikniken is, ott letekerem a pályát kb. 3óra alatt és van aki 6 óra alatt.
Milyen bringával jössz ? Egy kicsit nem tekerünk együtt ?
Posted 2010. June 06. - 19:49
Bocsi, de hol is vannak azok a képek...
Nem találom:(
Üdv: Laci
Csak be kellett volna másolni a keresõbe és ott egy kicsit keresni.
Parancsolj:2010 MTB versenyek - Nagykov
Mondjuk Kálmán bácsi vehette volna a fáradságot, hogy az álló képeket állóra forgatja.
Posted 2010. June 06. - 19:42
Nem találom:(
Üdv: Laci
Sziasztok.
Felkerültek Kálmán bácsi képei. Jó kis futam volt.
mtbkepek.zoka.cc
Üdv:
Z.
Posted 2010. June 06. - 19:11
Reggel azt gondoltam, hogy teljesen értelmetlen vitatkozni ! Az eredménylista leadva, a kerékpár letakarítva. Viszont a mai edzés közben azt gondoltam, hogy még egy kört megér !
Tudom, hogy csak szájkarate, de azért okulásként.
Elolvastam a 2010-s szabálykönyvet (mire jó egy kizárás :-) )
És ezeket találtam :
A Maraton Cross (XCM) versenyeken csak azok kaphatnak pontot, akik a limitidõ leteltéig szabályosan áthaladnak a célvonalon.
A kijelölt limitpontot a verseny helyszínén a rajt elõtt a versenyzõknek ki kell hirdetni.
A pálya nem tartalmazhat olyan szakaszt, amelyen kétszer mennek végig a versenyzõk.
Csak a rajt- és célvonal lehet ugyanazon a helyen.
Igen hibáztunk.
Az Én feladatom hogy minden ami a pályával kapcsolatos rendben legyen.Jövõre biztosan beírom a honlapra de lesz aki ott sem olvassa el.
Az MMTBSZ által delegált versenybírók feladata pl:rajtoltatás,beszólitási sorrend,beérkezési sorrend ellenörzése ,licence ell., óvás elbírálása, pályazárás és EGYÉB a versenyel kapcsolatos információk jelzése.
Én a pályából kivettem részeket inkább mint a limitet toltam volna ki még egy órával.Igaz ez a limit a sár miatt kicsit kevés volt.
Itt a fórumon már sokat vitatkoztunk azon hogy mi a verseny és túrázás között a külömbség.Indulok pl: a vértesboglári pikniken is, ott letekerem a pályát kb. 3óra alatt és van aki 6 óra alatt.De ott nincs biztosítás,limitidõ.Az másról szól.
Ha valaki túlbecsüli a fizikai képességeit inkább induljon el ilyen idõben egy rövidebb távon.
Szílváson a végefelé elkezdtem utolérni a rövidtávosok végét,õk úgye 30km-t tekertek ,én 70-et-Rövid és középtávon nincs limit mert a hosszútáv bõven teker még.
A pályát pedig a szövetség engedélyével csináltuk úgy hogy ugyanazon a nyomvonalon menjen,mert itt csak így lehetett megoldani a hosszútávot.Szerencsére jövõre már lehet hogy a hosszú már csak egy nagy kör lesz.Csak lehet hogy a limitpont Nagykovácsitól mondjuk 15 km-re lesz...