Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Köszönet a fotókért mindenkinek.Jól sikerültek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Arról a fotósról tud valaki valamit, aki a Nagy-Kopaszon fotózott?

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek aki lencsevégre kapott, meg a rengeteg biztatást, sok erõt adtatok:) és még videon megtaláltam magam. A dobóra állást még gyakorolnom kell, remélem lesz még rá alkalmam

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
nehany kep: Picasa Webalbumok - mate - Crosskovacsi ...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Tudom, de nem bírtam kihagyni.:)

Na de látod! Ketten lettek!
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Nem tudja esetleg valaki, hogy a hegyibringa.hu-tól, ki ill. kik voltak fotózni, esetleg elérhetõséget? Az oldalukon nem találok kapcsolatra utaló infót
Az egyik fotós pont elkapta a hatalmas zakómat a Kastély elõtti lefelében, és szeretném elkérni emlékbe a képet :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Jó verseny volt Paul! Most voltam elõször, tetszett, bár nagyon kikészültem a végére. Remélem csak a sár miatt. Középtávot nyomtam. Az elején nagyon élveztem a lefeléket! Olyanokat drifteltem, néha azt hittem elszállok a fenébe, de végül nem estem. :)
Sajna a váltás a 20. kilométer környékén kezdte megadni magát, össze-vissza ugrált a lánc. Már épp fontolgattam hogy feladom mikor elértem a 2. frissítõt, ahol profi bringamosás és olajozás után uccu tovább. Egy ideig jól mûködött a hajtás, aztán megint egyre szarabb lett, végül láncszakadás. Szerencsére kisegítettek patentszemmel, így megint tudtam folytatni. Az utolsó 20 kilométeren már tiszta zombi voltam, de beértem.
Az út szélén mindenhol csinos lányok drukkoltak, a gyerekek is nagyon aranyosak voltak a frissítõnél a faluban! A support team kifogástalan volt! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
video:

Fanbike.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tudom, de nem bírtam kihagyni.:)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Az a baj Zotyám,hogy nem voltam,de örülök,hogy a Kondacs Misike 3. lett a rövid távon és Marci nyert!
Team Heavy Pedál Szeged

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Lehet megvan a hiba, most frissiti az adatbázist a kis képekbõl újra, elvileg még 5 perc, nem tudom mi lehetett a hiba elsõre.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem csak az elsõ oldal fotói jönnek be. Akkor sem jön be, ha a "Tételt" átállítom.

H.Zoli: Köszi a fotókat! Jók lettek! Majd megy a mail. ;)

Nálam sem jön be (mondjuk én az elsõ oldalon vagyok :) ). Viszont le lehet õket tölteni egyesével és úgy megnézheted õket, csak elég sokáig tart.

A sebesség mindent megold.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
H. Zoli a képek nagyon profik, Köszönjük nagyon!
....nekemis csak az elsõ oldal jön be

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Milyen bringával jössz ? Egy kicsit nem tekerünk együtt ?

Egy GIANT Anthemmel megyek.Tekerhetünk együtt is de beszélgethetünk is.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem csak az elsõ oldal fotói jönnek be. Akkor sem jön be, ha a "Tételt" átállítom.

H.Zoli: Köszi a fotókat! Jók lettek! Majd megy a mail. ;)

bcsoka

bcsoka

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Indulok pl: a vértesboglári pikniken is, ott letekerem a pályát kb. 3óra alatt és van aki 6 óra alatt.

Milyen bringával jössz ? Egy kicsit nem tekerünk együtt ?

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Bocsi, de hol is vannak azok a képek...
Nem találom:(

Üdv: Laci

MTB K
Lehet, hogy a pont helyett veszõt tettem. Sorry.
Üdv:
Z.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Csak be kellett volna másolni a keresõbe és ott egy kicsit keresni.
Parancsolj:2010 MTB versenyek - Nagykov
Mondjuk Kálmán bácsi vehette volna a fáradságot, hogy az álló képeket állóra forgatja.

grizzlygeza

grizzlygeza

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Sziasztok.
Felkerültek Kálmán bácsi képei. Jó kis futam volt.
mtbkepek.zoka.cc
Üdv:
Z.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Reggel azt gondoltam, hogy teljesen értelmetlen vitatkozni ! Az eredménylista leadva, a kerékpár letakarítva. Viszont a mai edzés közben azt gondoltam, hogy még egy kört megér !

Tudom, hogy csak szájkarate, de azért okulásként.
Elolvastam a 2010-s szabálykönyvet (mire jó egy kizárás :-) )
És ezeket találtam :
A Maraton Cross (XCM) versenyeken csak azok kaphatnak pontot, akik a limitidõ leteltéig szabályosan áthaladnak a célvonalon.

A kijelölt limitpontot a verseny helyszínén a rajt elõtt a versenyzõknek ki kell hirdetni.

A pálya nem tartalmazhat olyan szakaszt, amelyen kétszer mennek végig a versenyzõk.
Csak a rajt- és célvonal lehet ugyanazon a helyen.

Igen hibáztunk.
Az Én feladatom hogy minden ami a pályával kapcsolatos rendben legyen.Jövõre biztosan beírom a honlapra de lesz aki ott sem olvassa el.
Az MMTBSZ által delegált versenybírók feladata pl:rajtoltatás,beszólitási sorrend,beérkezési sorrend ellenörzése ,licence ell., óvás elbírálása, pályazárás és EGYÉB a versenyel kapcsolatos információk jelzése.
Én a pályából kivettem részeket inkább mint a limitet toltam volna ki még egy órával.Igaz ez a limit a sár miatt kicsit kevés volt.
Itt a fórumon már sokat vitatkoztunk azon hogy mi a verseny és túrázás között a külömbség.Indulok pl: a vértesboglári pikniken is, ott letekerem a pályát kb. 3óra alatt és van aki 6 óra alatt.De ott nincs biztosítás,limitidõ.Az másról szól.
Ha valaki túlbecsüli a fizikai képességeit inkább induljon el ilyen idõben egy rövidebb távon.
Szílváson a végefelé elkezdtem utolérni a rövidtávosok végét,õk úgye 30km-t tekertek ,én 70-et-Rövid és középtávon nincs limit mert a hosszútáv bõven teker még.

A pályát pedig a szövetség engedélyével csináltuk úgy hogy ugyanazon a nyomvonalon menjen,mert itt csak így lehetett megoldani a hosszútávot.Szerencsére jövõre már lehet hogy a hosszú már csak egy nagy kör lesz.Csak lehet hogy a limitpont Nagykovácsitól mondjuk 15 km-re lesz...