Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi baj van vele? Az enyém teljesen normális

Nagyon bõ, de nem kinyúlott, pl. vállfán teljesen jól áll.

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Mi baj van vele? Az enyém teljesen normális
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Csak az én crosskovácsis pólóm nyaka elb@szott szabású vagy mindenkié ilyen?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ha valakit érdekel a gps útvonalam (full hosszútáv), innen ki lehet exportálni...
Crosskov

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Volt egy másik keresztbe-árok valahol a saras erdõben, a körök elsõ negyedében, talán egy kis enyhe lejtés után.

Ez durva volt, kétszer romboltam bele figyelmetlenül, elsõ sárvédõ mindkétszer lejött. Késõbb is bajom volt a sárvédõvel, lehet, hogy pont itt repedt le a fél rögzítõsínje. Merthogy letört :-( Csak két versenyt használtam.

Verseny után csodálkoztam is, hogy hogy bírt fentmaradni.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Neeem. :D
Azelõtt, mielõtt szétválik a rövid-közép/hosszútáv kifordulunk balra egy murvás útra. És a kifordulásnál Dante valamiért rátekerés helyett ráemelte a bringát a murvás útra.

És mi lett ott vele? Hátas vagy hasas :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azelõtt, mielõtt szétválik a rövid-közép/hosszútáv kifordulunk balra egy murvás útra. És a kifordulásnál Dante valamiért rátekerés helyett ráemelte a bringát a murvás útra.

Tudom melyik volt az. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hát persze, ha láttátok volna, miféle varrás-gányolás elõzte ezt meg, s NEM DURRANT SZÉT! A max tempóm 61 volt vele a gyors murváson, ott kicsit azért majréztam, hogy nagy bumm lesz a vége. :D

Nekem a lánc alig nyúlt, a "deviánsoktól" ellesett "fújjunk fel a hajtásra egy flakon rézspray-t" módszer bevált.

És a réz spray nem kopik le a sárban?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

A nagykopaszon a hegyibringa fotósa volt, a képek kedden kerülnek fel az oldalukra.

ez a hegyibringa.hu még nagyon nem az igazi....már reggel végzett a visszaszámlálással és azóta gyakorlatilag semmit nemcsinál :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezért emelted át afölött az "árok" fölött a bringát, mielõtt megpróbáltál felhúzni a másodikra? Atán meg 61-gyel száguldasz az öklömnyi kövek, meg sziklák között? :D

Milyen árok? Csak nem eltévedtetek? :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Hát persze, ha láttátok volna, miféle varrás-gányolás elõzte ezt meg, s NEM DURRANT SZÉT! A max tempóm 61 volt vele a gyors murváson, ott kicsit azért majréztam, hogy nagy bumm lesz a vége. :D

Nekem a lánc alig nyúlt, a "deviánsoktól" ellesett "fújjunk fel a hajtásra egy flakon rézspray-t" módszer bevált.

Ezért emelted át afölött az "árok" fölött a bringát, mielõtt megpróbáltál felhúzni a másodikra? Atán meg 61-gyel száguldasz az öklömnyi kövek, meg sziklák között? :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem nem nyúlt észrevehetõen a lánc indulás elõtt és 2 frissítõn olajoztam (középtáv)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Ez vajon kinek a kereke? :D Picasa Webalbumok - 11598062895953505... - 2010-06-05 Cr...

Ezt a gumit nekem is külön megmutatta, nagyon büszke volt rá. :-)

Más. Megnéztem a láncnyúlás mérõvel az amortizációt. Verseny elõtt még 0,75 értékkel sem volt esélye beletalálni a "mûszernek". Verseny után az 1,0-ás állás is lazán beleesett. Szóval ez a lánc ment a kukába.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A nagykopaszon a hegyibringa fotósa volt, a képek kedden kerülnek fel az oldalukra.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Én is találtam néhány képet óriási köszönöm a készítõinek.
A versenyt nagyon élveztem kicsit lassultam, vagyis inkább nagyon a végére, mert okosan nem néztem után, hogy hogyan megy a középtáv így sikerült egy 0,5-ös kulccsal végig nyomni a 3 órát, meg azzal a néhány frissítõponttal, ami be volt iktatva ott meg hülye fejemmel nem álltam kulacsot tölteni így a végére már csak a görcsrángatott a dehidratálódás miatt. Én sima gumival mentem Maxxis Mimo-val és tökéltes választásnak bizonyult. Köszönöm a szervezést király volt!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Mindenkinek köszönöm a képeket, különösem HZolinak és az Xiontnak. Mintha csak engem vártak volna minden egyes fényképnél.
A keró legyen veletek!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
frankó kis verseny volt! a sár azért sokat lassított - de nem lefelé - a tavalyihoz képest 40 perccel kellett több idõ a középtávhoz.
köszönöm a képeket és a szurkolást mindenkinek!
Labidani ügyeset ment; Dante nagyon lassú volt lefelé; pálya saras volt, de még most is szeretem; nem sok hátrányom volt a normál külsõgumikkal; úgy álltam a rajthoz, hogy csak ezt éljem túl; a faluban a gyerekek az óriási lelkesedéssel hatalmas pluszt adtak; frissítõk jók; a verseny végén osztogatott XL-es nyeremény póló kevésbé, de sikerült elcserélni egy fehér M-esre.
Tömören ennyi. Blogban van egy szösszenet még, ha valakit érdekel

aki fotóst kerestek, Õ szerintem a hegyibringának fotózott

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Arról a fotósról tud valaki valamit, aki a Nagy-Kopaszon fotózott?

szerintem énis õt keresem ha arra gondolsz aki a bánya fele volt a köves teteje fel...valószínû, hogy fönnlesz, mert elég profi gépe volt és mindenkit fényképezett