Mi baj van vele? Az enyém teljesen normális
Nagyon bõ, de nem kinyúlott, pl. vállfán teljesen jól áll.
Mi baj van vele? Az enyém teljesen normális
A sebesség mindent megold.
Neeem.
Azelõtt, mielõtt szétválik a rövid-közép/hosszútáv kifordulunk balra egy murvás útra. És a kifordulásnál Dante valamiért rátekerés helyett ráemelte a bringát a murvás útra.
Neeem.
Azelõtt, mielõtt szétválik a rövid-közép/hosszútáv kifordulunk balra egy murvás útra. És a kifordulásnál Dante valamiért rátekerés helyett ráemelte a bringát a murvás útra.
Hát persze, ha láttátok volna, miféle varrás-gányolás elõzte ezt meg, s NEM DURRANT SZÉT! A max tempóm 61 volt vele a gyors murváson, ott kicsit azért majréztam, hogy nagy bumm lesz a vége.
Nekem a lánc alig nyúlt, a "deviánsoktól" ellesett "fújjunk fel a hajtásra egy flakon rézspray-t" módszer bevált.
A nagykopaszon a hegyibringa fotósa volt, a képek kedden kerülnek fel az oldalukra.
Milyen árok? Csak nem eltévedtetek?Ezért emelted át afölött az "árok" fölött a bringát, mielõtt megpróbáltál felhúzni a másodikra? Atán meg 61-gyel száguldasz az öklömnyi kövek, meg sziklák között?
Hát persze, ha láttátok volna, miféle varrás-gányolás elõzte ezt meg, s NEM DURRANT SZÉT! A max tempóm 61 volt vele a gyors murváson, ott kicsit azért majréztam, hogy nagy bumm lesz a vége.
Nekem a lánc alig nyúlt, a "deviánsoktól" ellesett "fújjunk fel a hajtásra egy flakon rézspray-t" módszer bevált.
Ez vajon kinek a kereke? Picasa Webalbumok - 11598062895953505... - 2010-06-05 Cr...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Arról a fotósról tud valaki valamit, aki a Nagy-Kopaszon fotózott?