Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Köszi a csomagmegõrzõt is.
Hosi: én is megyek hosszúra, aztán vagy el tudok indulni a hosszúra a nagy kör végén, vagy befejezem egy középtávval, ha lassú vagyok. Menjünk hosszú távra, ha már megyünk... :-)
Nemfáj voltam, tisztelettel!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Köszönöm, ez így igazán nagylelkû, de még lehet, h hosszútáv lesz... akkor meg vasárnapig ott ülhetsz... De akkor is köszi!!!!!!

Van csomagmegõrzõ.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts

Egy gyors helyzet jelentés...
....
Sehol sincs csúszós rész ahol lassítani kellene.

Köszi, akkor tényleg megyünk!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Igazad van Paul, nincs vesztenivaló a hosszúval. Legalább lesz motiváció...

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Na, akkor itt dõlt el, hogy nekem közép lesz...

Ne add fel gyors lesz a pálya,szerintem 3:15:00 alatt letekered a középtávos részét.Tavaly 2:23:00-mal nyerték a közepet.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Egy gyors helyzet jelentés.A Duna-Ipolytól tegnap jöttek természetõrök akik teljesen végig mentek a pályán.Pár javaslatot tettek pl.nem lehet füvet nyírni,máshol szalagozzunk...
A pálya gyakorlatilag nagyon gyors már most is,szerencsére még nem porzik.A szokásos helyen (ahol elválik a rövidtávtól a közép és hosszú) még maradtak kb.3 km-es szakaszon kisebb pocsolyák de ezek mind kikerülhetõek.
Szerintem az esõ csak jót tett a pálya állapotának.
Sehol sincs csúszós rész ahol lassítani kellene.

Kelta

Kelta

újonc

• fórumtag
  • 10 posts
Szia, érdekel, ment mail, köszi!

Férfi master1-es, hosszú távos nevezés eladó. Pólóval.

drotos.toth@gmail.com

FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

A hosszútáv limit ideje: 13:45-kor zárjuk le a célvonalon az áthaladást a második körre.
A tavalyi gyõztes idõ 3:08:00 perc volt,gyakorlatilag a beérkezése után zárjuk a pályát.

Na, akkor itt dõlt el, hogy nekem közép lesz...

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
30 fok lesz és száraz, tökéletes pálya.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok!

Tudtok valamit mondani az elmúlt napok idõjárásáról. Az érdekelne, hogy száradt -e a pálya, mikor esett utoljára arra felé és mennyire van már felszáradva a pálya?
Elõre is köszi.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts

Ha nincs más megoldás akkor az autómban tudod tárolni a cuccod. Én közepet megyek, kényelmes tempóban.

Köszönöm, ez így igazán nagylelkû, de még lehet, h hosszútáv lesz... akkor meg vasárnapig ott ülhetsz... De akkor is köszi!!!!!!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
és ha továbbmész mégis...?
:-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az igaz, hogy azért nem indulsz hosszún, mert nem férnél be limitidõbe? :P :D (mondjuk én sem fogok...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
A hosszútáv limit ideje: 13:45-kor zárjuk le a célvonalon az áthaladást a második körre.
A tavalyi gyõztes idõ 3:08:00 perc volt,gyakorlatilag a beérkezése után zárjuk a pályát.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Tud valaki rész szintidõt hosszú távon? A crosskovacsi.hu oldalon sem találok errõl semmi infót.

A verseny elõtt szerintem többször bemondjuk,de rajt elõtt lesz hivatalosan kihirdetve legkésõbb.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Tud valaki rész szintidõt hosszú távon? A crosskovacsi.hu oldalon sem találok errõl semmi infót.

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Sziasztok!

Középtáv nevezés eladó vagy csere rövidre.

20-öt 8 kettõ nyolc 6 négy 7

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Ha eladó még a nevezésed akkor hívj fel 20-772-6143

Nevezés elkelt

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Sziasztok!

Férfi master 1 közép táv nevezés eladó.
5000 Ft. pólóval.

e-mail: sztgyptr@gmaill.com

Ha eladó még a nevezésed akkor hívj fel 20-772-6143

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Ha nincs más megoldás akkor az autómban tudod tárolni a cuccod. Én közepet megyek, kényelmes tempóban.