én ilyennek láttam a Crosskovácsi maraton hosszú távját:
BringásAndrás: Crosskovácsi Maraton - 2012. június 16.
hm, akkor Marcinak valami nagy titka lehet
jaja! A szeged alatti hegyeken edz!
én ilyennek láttam a Crosskovácsi maraton hosszú távját:
BringásAndrás: Crosskovácsi Maraton - 2012. június 16.
hm, akkor Marcinak valami nagy titka lehet
Itt a "jó sokat"-on van a hangsúly.Csak tudod ha már itt tartunk Magyarországon nagyon-nagyon sok jelölt gyalogos túristaút van , már-már indokolatlanul sok.Elhiszem , hogy van párezer túrakedvelõ , de akkor meg az arányokkal van a baj és a magyar szabályozással.Gyakorlatilag az összes valamiravaló ösvény gyalogos túristaút.Én általában jól megférek a túrázók mellett , ha kell állóra is fékezek , de sajnos a magyar ember a gyûlölködéshez ért igazán.Ne vedd magadra , de engem annak idején apámék arra is figyelmeztettek a gyalogtúrákon , hogy nem csak mi vagyunk az erdõben , figyeljünk másokra is , ez ma azért nem trend.Nyilván nem fogok száguldozni gyalogosok közt , de egyben azt is elvárom hogy ne csorda módjára viselkedjenek , ha netalántán összefutnak egy-két bringással.Elég nagy az erdõ ahhoz , hogy az a pár ember/hektár komolyan zavarhassa egymást.Ez is csak nálunk ekkora probléma , sajnos.Ettõl függetlenül nekem - hála az égnek - általában pozitívak a tapasztalataim.Hozzáállás kérdése.Igen. Jó lenne külön bringás utakat kijelölni - jó sokat, ahol bármikor szabad bringázni - és akkor viszont tényleg rendben lenne, ha tiltanák és büntetnék a gyalogúton száguldozókat. Emlékszem, pár éve, pici gyerekekkel kirándulva nagyon zavart, ahogy a kerékpárosok csörtettek a gyalogos kirándulók között.
200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.
200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.
OFF Sajnos semmit sem ér a hegy, ha a fõnök berángat dolgozni. És ezt kicsit túl gyakran teszi.
hm, akkor Marcinak valami nagy titka lehetÉn?
A hegyhiánytól!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én?
A hegyhiánytól!
Ha tudja az erdészet, hogy kinek van még hozzá kulcsa tán elõ kéne a pasit venni, hogy miért is zárta le. Ha meg nem tudja akkor cseréljenek lakatot.Reggel kinyitotta az erdészet,ellenõrzésnél is nyitott volt.Sajnos kulcsa nemcsak az erdészetnek van.
Jézusmária..ezért nem mész...
Nem tudom, másnak hogy volt, de nekem mindenki félreállt, és és mindenkinek megköszöntem, gyakorlatilag nem zavartak.Sajnos, e túrázó kontra bringás konfliktus csak fokozódni fog.
Egyre több lesz a túrázó és a bringási is. Ezzel kezdeni kell valamit.
Huhh, megkönnyebbülés. Azóta csak ez járt a fejemben, alig tudtam másra gondolni.A sérültekrõl a legfrissebb infó:a súlyosabb sérült szerencsére nem koponya alapi törést szenvedett "csak " arccsont törést.
Akkor életemben elõször ittam Red Bullt?Sajnos nem volt Iso tényleg.A Red bull ...
Akkor aki ott volt és bõszen integetett, az nem is rendezõ volt?Reggel kinyitotta az erdészet ...
Minket péntek este hívtak fel hogy mi ez a sok kordon az erdõbe.Õk nyugodtan szeretnének túrázni és nem a kerékpárosokra figyelni.Hiába mondtuk hogy mindenféle engedélyt beszereztünk a természetvédõktõl kezdve az erdészeten át-ez fél évig tartott,ráadásul csütörtökön végig járták az egész pályát és este kisebb módosításokkal engedélyezték a teljes nyomvonalat.Õket ez nem érdekli,nem fogak engedélyekért rohangálni.Amikor jeleztük a természetvédõknek hogy mi a helyzet õk is felkapták a vizet és nem hagyják ennyiben.Szerencsére Fagyi fejkamerája felvette a tömeget és kicsit megbüntetik a a túravezetõt a hozzáállásáért,mivel ez szervezett túra volt.
Sajnos, e túrázó kontra bringás konfliktus csak fokozódni fog. Egyre több lesz a túrázó és a bringási is. Ezzel kezdeni kell valamit. Szimpatikus volt, hogy a Bakonyi parkerdõ kirakott papírokat és igyekezett minden fórumon közzéteni, hogy hol lesz verseny. Baromi nehéz lesz ez a jövõben...
Még egy. nem indultam, csak frisstettem. De azt tisztázni kéne, hogy a redbullos víz az nem Iso!!! Anna laknál ilyet osztogattak. Ezt a jövõben hanyagolni kellene, vagy nevezzük nevén a gyereket.
Reggel kinyitotta az erdészet,ellenõrzésnél is nyitott volt.Sajnos kulcsa nemcsak az erdészetnek van.Annalaknál beszélték a frissítõk, hogy valami "okos" emberke visszazárta a sorompót Telkinél. Szóval eredetileg nyitva volt az csak hát...
Lehet tudni a házi koktélodról , vagy titkos recept?
nem, a nem titkos összetevõ 3 lónyugtató, hogy jobban menjen a lefelé