Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

én ilyennek láttam a Crosskovácsi maraton hosszú távját:
BringásAndrás: Crosskovácsi Maraton - 2012. június 16.

hm, akkor Marcinak valami nagy titka lehet ;)

jaja! A szeged alatti hegyeken edz! :P
Team Heavy Pedál Szeged

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Igen. Jó lenne külön bringás utakat kijelölni - jó sokat, ahol bármikor szabad bringázni - és akkor viszont tényleg rendben lenne, ha tiltanák és büntetnék a gyalogúton száguldozókat. Emlékszem, pár éve, pici gyerekekkel kirándulva nagyon zavart, ahogy a kerékpárosok csörtettek a gyalogos kirándulók között.

Itt a "jó sokat"-on van a hangsúly.Csak tudod ha már itt tartunk Magyarországon nagyon-nagyon sok jelölt gyalogos túristaút van , már-már indokolatlanul sok.Elhiszem , hogy van párezer túrakedvelõ , de akkor meg az arányokkal van a baj és a magyar szabályozással.Gyakorlatilag az összes valamiravaló ösvény gyalogos túristaút.Én általában jól megférek a túrázók mellett , ha kell állóra is fékezek , de sajnos a magyar ember a gyûlölködéshez ért igazán.Ne vedd magadra , de engem annak idején apámék arra is figyelmeztettek a gyalogtúrákon , hogy nem csak mi vagyunk az erdõben , figyeljünk másokra is , ez ma azért nem trend.Nyilván nem fogok száguldozni gyalogosok közt , de egyben azt is elvárom hogy ne csorda módjára viselkedjenek , ha netalántán összefutnak egy-két bringással.Elég nagy az erdõ ahhoz , hogy az a pár ember/hektár komolyan zavarhassa egymást.Ez is csak nálunk ekkora probléma , sajnos.Ettõl függetlenül nekem - hála az égnek - általában pozitívak a tapasztalataim.Hozzáállás kérdése.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.

És ez mennyi vízbe?
Team Heavy Pedál Szeged

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.

Nem semmi kis elegy.Így már értem miért nem volt szükség semmi másra.Én sem álltam meg egy frissítõnél sem , elég volt a saját Izo-m , abból bõ két liter (ivópúpba + kulacsba) , meg egy gél.Na meg a reggeli zabkása aszalt gyümölcsökkel és mindenféle maggal fahéjasan.A Tiéd azonban elég jónak tûnik.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
https://picasaweb.go...covacsi20120616

Erdõben a képek nem lettek a leg jobbak :(
De kint a mezön amiket csináltam azok jók! :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

OFF Sajnos semmit sem ér a hegy, ha a fõnök berángat dolgozni. :D És ezt kicsit túl gyakran teszi.

Mondjuk Marci sem hegyen edz...
:(
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
én ilyennek láttam a Crosskovácsi maraton hosszú távját:
BringásAndrás: Crosskovácsi Maraton - 2012. június 16.

Én?
A hegyhiánytól!

hm, akkor Marcinak valami nagy titka lehet ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Mit mondhatnék...szervezés nagyon ott volt....60 as táblás kavicsoson defekt, bringa eleje úszik, picit mentem felnin, hátha beérek amíg leereszt, a 15 km-es táblánál láttam, hogy esélytelen, gyors csere, indulás tovább. Ettõl függetlenül jól éreztem magam meg az egészet, szóval jövõre ugyanott.
A sérülteknek mielõbbi jobbuást kívánok, a szervezõknek pedig Gratulálok.
Ui:. Basszus a belsõ meg ilyen "tápoknak" a csomagolói beférnek a hátsó zsebbe.(tudom hogy lerágott csont, de csak picit kell odafigyelni.)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Én?
A hegyhiánytól!

OFF Sajnos semmit sem ér a hegy, ha a fõnök berángat dolgozni. :D És ezt kicsit túl gyakran teszi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Reggel kinyitotta az erdészet,ellenõrzésnél is nyitott volt.Sajnos kulcsa nemcsak az erdészetnek van.

Ha tudja az erdészet, hogy kinek van még hozzá kulcsa tán elõ kéne a pasit venni, hogy miért is zárta le. Ha meg nem tudja akkor cseréljenek lakatot.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Miért, te mitõl nem mész? :D

Én?
A hegyhiánytól!
Team Heavy Pedál Szeged

lalro

lalro

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Az 5. rádiós pontnál megsérült gyerekrõl van valami híretek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Jézusmária..ezért nem mész... :D

Miért, te mitõl nem mész? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Jézusmária..ezért nem mész... :D
Team Heavy Pedál Szeged

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts

Sajnos, e túrázó kontra bringás konfliktus csak fokozódni fog.

Nem tudom, másnak hogy volt, de nekem mindenki félreállt, és és mindenkinek megköszöntem, gyakorlatilag nem zavartak.

Egyre több lesz a túrázó és a bringási is. Ezzel kezdeni kell valamit.

Igen. Jó lenne külön bringás utakat kijelölni - jó sokat, ahol bármikor szabad bringázni - és akkor viszont tényleg rendben lenne, ha tiltanák és büntetnék a gyalogúton száguldozókat. Emlékszem, pár éve, pici gyerekekkel kirándulva nagyon zavart, ahogy a kerékpárosok csörtettek a gyalogos kirándulók között.

A sérültekrõl a legfrissebb infó:a súlyosabb sérült szerencsére nem koponya alapi törést szenvedett "csak " arccsont törést.

Huhh, megkönnyebbülés. Azóta csak ez járt a fejemben, alig tudtam másra gondolni.

Sajnos nem volt Iso tényleg.A Red bull ...

Akkor életemben elõször ittam Red Bullt?

Reggel kinyitotta az erdészet ...

Akkor aki ott volt és bõszen integetett, az nem is rendezõ volt?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

:)

Sajnos, e túrázó kontra bringás konfliktus csak fokozódni fog. Egyre több lesz a túrázó és a bringási is. Ezzel kezdeni kell valamit. Szimpatikus volt, hogy a Bakonyi parkerdõ kirakott papírokat és igyekezett minden fórumon közzéteni, hogy hol lesz verseny. Baromi nehéz lesz ez a jövõben... :(

Még egy. nem indultam, csak frisstettem. De azt tisztázni kéne, hogy a redbullos víz az nem Iso!!! Anna laknál ilyet osztogattak. Ezt a jövõben hanyagolni kellene, vagy nevezzük nevén a gyereket.

Minket péntek este hívtak fel hogy mi ez a sok kordon az erdõbe.Õk nyugodtan szeretnének túrázni és nem a kerékpárosokra figyelni.Hiába mondtuk hogy mindenféle engedélyt beszereztünk a természetvédõktõl kezdve az erdészeten át-ez fél évig tartott,ráadásul csütörtökön végig járták az egész pályát és este kisebb módosításokkal engedélyezték a teljes nyomvonalat.Õket ez nem érdekli,nem fogak engedélyekért rohangálni.Amikor jeleztük a természetvédõknek hogy mi a helyzet õk is felkapták a vizet és nem hagyják ennyiben.Szerencsére Fagyi fejkamerája felvette a tömeget és kicsit megbüntetik a a túravezetõt a hozzáállásáért,mivel ez szervezett túra volt.

Sajnos nem volt Iso tényleg.A Red bullosok kérték hogy higítsuk fel 50%-ra az innivalót.A célban a kulacsban pedig plussz volt benne.

A sérültekrõl a legfrissebb infó:a súlyosabb sérült szerencsére nem koponya alapi törést szenvedett "csak " arccsont törést.Az alkar és csukló törésest pedig megoperálták hogy rögzítsék a csontokat.
Remélem hogy hamar rendbe jönnek.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Annalaknál beszélték a frissítõk, hogy valami "okos" emberke visszazárta a sorompót Telkinél. Szóval eredetileg nyitva volt az csak hát...

Reggel kinyitotta az erdészet,ellenõrzésnél is nyitott volt.Sajnos kulcsa nemcsak az erdészetnek van.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Volt egy KTM es Soproni srác aki írtó nagyot esett,valaki tud róla valamit hogy mi van vele?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Lehet tudni a házi koktélodról , vagy titkos recept?

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

:D nem, a nem titkos összetevõ 3 lónyugtató, hogy jobban menjen a lefelé :)

:)

Sajnos, e túrázó kontra bringás konfliktus csak fokozódni fog. Egyre több lesz a túrázó és a bringási is. Ezzel kezdeni kell valamit. Szimpatikus volt, hogy a Bakonyi parkerdõ kirakott papírokat és igyekezett minden fórumon közzéteni, hogy hol lesz verseny. Baromi nehéz lesz ez a jövõben... :(

Még egy. nem indultam, csak frisstettem. De azt tisztázni kéne, hogy a redbullos víz az nem Iso!!! Anna laknál ilyet osztogattak. Ezt a jövõben hanyagolni kellene, vagy nevezzük nevén a gyereket.