Most mit is akartál kérdezni?
Az én gépem volt,amivel fabian cancellara fotózott...
OFF....vagy akármi
Ne offojmáittnekem..
És szóval ez valami gél cucc lenne? Tehát nem izo ital..elemeztem az összetételt és nem lehet rossz..anno én is csináltam hasonlót,de maradtam a "gyári"-nál (powerbar) Ausztriában 1 euró/stück
ÉS kinek a gépével??
Egy turbohobbista:cool2: videója:
CROSSKOVÁCSI Maraton 2012 - YouTube
ÉS kinek a gépével??
Köszike!Ebben ne legyél olyan biztos. Az erdei képeid szerintem sokkal jobbak.
A picasa albumot, ha visszarendeznéd idõrendbe, akkor sokkal kellemesebb lenne nézni, így egy zavaros katyvasz.
Nem b@szogatásnak szántam, segítségnek.
Sziasztok.
Én is csináltam pár képet.
https://picasaweb.go...CJPyntbk8_WMoAE
üdv
Kezso
akkor értve a kulcs dolgot. már csak egy dolog. A jóhiszemû dologról meg az a véleményem, hogy ma amikor már a csecsemõknek is mobiljuk van akkor miért nem csörögnek egymásra , hogy te mond már itt egy nyitott sorompó. Miért ? Ha már valahogy nem mûködik az ott dolgozók között a kommunikáció. Ez egyébként már más versenyen is okozott problémát, hogy az erdészeti dolgozók nem mindegyike tudta, hogy lesz ott egy monti verseny .
akkor értve a kulcs dolgot. már csak egy dolog. A jóhiszemû dologról meg az a véleményem, hogy ma amikor már a csecsemõknek is mobiljuk van akkor miért nem csörögnek egymásra , hogy te mond már itt egy nyitott sorompó. Miért ? Ha már valahogy nem mûködik az ott dolgozók között a kommunikáció. Ez egyébként már más versenyen is okozott problémát, hogy az erdészeti dolgozók nem mindegyike tudta, hogy lesz ott egy monti verseny .Ehhez egy speciális T alakú szerszám kell ami egy csõbe megy bele és ilyen még az orvvadászoknak,fatolvajoknak is van...
Kicsit nehéz hamisítani de nem lehetetlen.Jövõre majd több rendezõ lesz kint a pályán hogy ne forduljanak elõ ilyen esetek.
Lehet hogy jóhiszemûen zárta be egy arra járó erdész,vadász,favágó mert nem lehet nyitva.
ha ezt pálinkával vennéd be sokkal hatásosabb lenne200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.
OFF Kb. 6 decibe megy bele, azaz egy nagy kulacsot koppra kitölt. Elég híg, hogy idd, s úgy 10 db gélnek felel meg, de persze "ócsón".
Ebben ne legyél olyan biztos. Az erdei képeid szerintem sokkal jobbak.
A picasa albumot, ha visszarendeznéd idõrendbe, akkor sokkal kellemesebb lenne nézni, így egy zavaros katyvasz.
Nem b@szogatásnak szántam, segítségnek.
Ahh... a hülységgel nehéz mit tenni. Aláírom, hogy az ember alapvetõen gyalogos, de ez már a ló túloldala...Õket ez nem érdekli,nem fogak engedélyekért rohangálni.
Nincs azzal baj, csak akkor kínálják redbull néven. Én biztos nem kérnék verseny közben, akkor inkább tiszta víz.Sajnos nem volt Iso tényleg.A Red bullosok kérték hogy higítsuk fel 50%-ra az innivalót.A célban a kulacsban pedig plussz volt benne.
És ez mennyi vízbe?
Ebben ne legyél olyan biztos. Az erdei képeid szerintem sokkal jobbak.Erdõben a képek nem lettek a leg jobbak
De kint a mezön amiket csináltam azok jók!
Ehhez egy speciális T alakú szerszám kell ami egy csõbe megy bele és ilyen még az orvvadászoknak,fatolvajoknak is van...Ha tudja az erdészet, hogy kinek van még hozzá kulcsa tán elõ kéne a pasit venni, hogy miért is zárta le. Ha meg nem tudja akkor cseréljenek lakatot.