Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Most mit is akartál kérdezni?:)

Az én gépem volt,amivel fabian cancellara fotózott...

OFF....vagy akármi
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nem fontos,hogy erõltesd az agyad...Imi tudja,hisz neki írtam... :)
Team Heavy Pedál Szeged

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Beszámolócska. Katt.
Crosskovácsi 2012 by Pinyo

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Ne offojmáittnekem.. :)

És szóval ez valami gél cucc lenne? Tehát nem izo ital..elemeztem az összetételt és nem lehet rossz..anno én is csináltam hasonlót,de maradtam a "gyári"-nál (powerbar) Ausztriában 1 euró/stück :D

ÉS kinek a gépével?? :D

Hát vajon kijével! :D
Jó a cuc köszi MSONAJ!

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Sziasztok
Köszönöm a K24-es rajtszámú KTM-es versenyzõnek, hogy kisegített a végén némi folyadékkal. Életmentõ volt!
https://picasaweb.go...707525677451122
Rajtlista szerint: K24 HEISZER Zsolt

Kakas László
KTM-DigitalJet
kaklac

niner

niner

új vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Egy turbohobbista:cool2: videója:

CROSSKOVÁCSI Maraton 2012 - YouTube

Nagyon hangulatos a videó!
Bizony a mezõny közepén is nagyon kemény, önpusztító csaták folynak, óriási szívvel - és görcsökkel!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Ebben ne legyél olyan biztos. Az erdei képeid szerintem sokkal jobbak.
A picasa albumot, ha visszarendeznéd idõrendbe, akkor sokkal kellemesebb lenne nézni, így egy zavaros katyvasz.
Nem b@szogatásnak szántam, segítségnek.

Köszike!
Amugy azzal szenvedek!
Sierült idõ sorrendben rakni!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Sziasztok.

Én is csináltam pár képet.
https://picasaweb.go...CJPyntbk8_WMoAE

üdv
Kezso

Király képek lettek ( megint ) :-DDD Köszönjük!!!!

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

akkor értve a kulcs dolgot. már csak egy dolog. A jóhiszemû dologról meg az a véleményem, hogy ma amikor már a csecsemõknek is mobiljuk van akkor miért nem csörögnek egymásra , hogy te mond már itt egy nyitott sorompó. Miért ? Ha már valahogy nem mûködik az ott dolgozók között a kommunikáció. Ez egyébként már más versenyen is okozott problémát, hogy az erdészeti dolgozók nem mindegyike tudta, hogy lesz ott egy monti verseny .

Te ezen csodálkozol?Azt hittem a magyar valóságban élsz.:confused:

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 posts
Egy turbohobbista:cool2: videója:

CROSSKOVÁCSI Maraton 2012 - YouTube

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ehhez egy speciális T alakú szerszám kell ami egy csõbe megy bele és ilyen még az orvvadászoknak,fatolvajoknak is van...
Kicsit nehéz hamisítani de nem lehetetlen.Jövõre majd több rendezõ lesz kint a pályán hogy ne forduljanak elõ ilyen esetek.
Lehet hogy jóhiszemûen zárta be egy arra járó erdész,vadász,favágó mert nem lehet nyitva.

akkor értve a kulcs dolgot. már csak egy dolog. A jóhiszemû dologról meg az a véleményem, hogy ma amikor már a csecsemõknek is mobiljuk van akkor miért nem csörögnek egymásra , hogy te mond már itt egy nyitott sorompó. Miért ? Ha már valahogy nem mûködik az ott dolgozók között a kommunikáció. Ez egyébként már más versenyen is okozott problémát, hogy az erdészeti dolgozók nem mindegyike tudta, hogy lesz ott egy monti verseny .

200 g maltodextrin, 50 g dextróz, 15 gramm só (ebben van vagy 20 féle, patikában kikeverve, kálium-klorid, magnézium-tricitrát stb...), 6 ampulla BCAA, 20 gramm aszkorbinsav, citromlé, víz, 2 ampulla taurin.

ha ezt pálinkával vennéd be sokkal hatásosabb lenne :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

OFF Kb. 6 decibe megy bele, azaz egy nagy kulacsot koppra kitölt. Elég híg, hogy idd, s úgy 10 db gélnek felel meg, de persze "ócsón".

Ne offojmáittnekem.. :)

És szóval ez valami gél cucc lenne? Tehát nem izo ital..elemeztem az összetételt és nem lehet rossz..anno én is csináltam hasonlót,de maradtam a "gyári"-nál (powerbar) Ausztriában 1 euró/stück :D

A picasa albumot, ha visszarendeznéd idõrendbe, akkor sokkal kellemesebb lenne nézni, így egy zavaros katyvasz.

Team Heavy Pedál Szeged

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Õket ez nem érdekli,nem fogak engedélyekért rohangálni.

Ahh... a hülységgel nehéz mit tenni. Aláírom, hogy az ember alapvetõen gyalogos, de ez már a ló túloldala...

Sajnos nem volt Iso tényleg.A Red bullosok kérték hogy higítsuk fel 50%-ra az innivalót.A célban a kulacsban pedig plussz volt benne.

Nincs azzal baj, csak akkor kínálják redbull néven. Én biztos nem kérnék verseny közben, akkor inkább tiszta víz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

És ez mennyi vízbe?

OFF Kb. 6 decibe megy bele, azaz egy nagy kulacsot koppra kitölt. Elég híg, hogy idd, s úgy 10 db gélnek felel meg, de persze "ócsón".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A Janiék szerintem nem fotóztak, a rajtszámos oldal pedig a Hegyibringa.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Próbálok találni fotót magamról, végignéztem a linkeket és egy fotót találtam - amin sajnos csak a háttérben látszom csak. Kik szoktak még fotózni, hol keressek a képek közt? Nutrixxion oldalát néztem, még nincs fent album (vagy csak én nem látom?).
Tudom, hogy volt egy olyan oldal, ahol csak kiválasztottam a versenyt majd beírtam a rajtszámom és már fel is jöttek a fotók, de bárhogy keresem, nem találom azt sem...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Erdõben a képek nem lettek a leg jobbak :(
De kint a mezön amiket csináltam azok jók! :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Köszi szervezõk, nekem ez az igazi TOP maraton itthon! Jövõre is!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Ha tudja az erdészet, hogy kinek van még hozzá kulcsa tán elõ kéne a pasit venni, hogy miért is zárta le. Ha meg nem tudja akkor cseréljenek lakatot.

Ehhez egy speciális T alakú szerszám kell ami egy csõbe megy bele és ilyen még az orvvadászoknak,fatolvajoknak is van...
Kicsit nehéz hamisítani de nem lehetetlen.Jövõre majd több rendezõ lesz kint a pályán hogy ne forduljanak elõ ilyen esetek.
Lehet hogy jóhiszemûen zárta be egy arra járó erdész,vadász,favágó mert nem lehet nyitva.