Jelentkezz be Regisztrálj

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2023. február 01. - 10:16

Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp
Írta 2019. november 25. - 13:17

A fészen terjedő infók szerint:
- A főszponzor Specialized vette vissza a nevét és a támogatását a versenytől
- A főszervező 'fáradt' bele az egész hajcihőbe
- A Szilvás csak a 2020-as idényre lesz jegelve, utána visszatér (valamilyen formában)
Na most ugye mindezeket, amíg hivatalosan nem erősítik meg sehonnan, addig fenntartásokkal kell kezelni.
Pázmándi Peti mindentől függetlenül próbál szervezni egy 'túra-jellegű', önszerveződő megmozdulást és kerekezést, hogy akiket mégiscsak érdekel, ezzel is protestáljon a SzilvásMarci mellett.
csak önmagában a főszponzor visszalépése is elég lenne egy ilyen rendezvény NEM megrendezéséhez
- kispal1980 kedveli ezt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2019. november 24. - 12:55

A fészen terjedő infók szerint:
- A főszponzor Specialized vette vissza a nevét és a támogatását a versenytől
- A főszervező 'fáradt' bele az egész hajcihőbe
- A Szilvás csak a 2020-as idényre lesz jegelve, utána visszatér (valamilyen formában)
Na most ugye mindezeket, amíg hivatalosan nem erősítik meg sehonnan, addig fenntartásokkal kell kezelni.
Pázmándi Peti mindentől függetlenül próbál szervezni egy 'túra-jellegű', önszerveződő megmozdulást és kerekezést, hogy akiket mégiscsak érdekel, ezzel is protestáljon a SzilvásMarci mellett.
Írta 2019. november 18. - 18:15

Ez most komoly?
Úgy tűnik. Bár ez jelenthetné azt is, hogy csak a Topból került ki, de már többen írták, hogy nem lesz. Azért remélem lesz róla valami bejegyzés a szervezőktől, hogy miért nem. Én megértem azt is, ha nincs pénz/támogató, kedv vagy bármi, csak jó lenne kicsit belelátni.
Írta 2019. november 18. - 15:54

Ez most komoly?
A TOP Maraton Sorozat (TMS) kedvezményes nevezés:
A TMS 2020-ban 4 versenyből áll:
1. Balaton Maraton
2. Crosskovácsi Maraton
3. Bükk Maraton
4. Mátra Maraton
Írta 2019. május 31. - 19:42

Annyi fotós volt a pálya szélén! Az olasz kapu után is egy mozgós vakus de volt fix vaku a fán is...
Tudja valaki hol találhatók meg a többiek felvételei?
Írta 2019. május 30. - 10:37

Írta 2019. május 27. - 19:20

Sziasztok!
A fotókészítéssel most türelmesen végigvártam szinte a teljes mezőnyt, hogy a középtáv legvégéről és a hosszúsok nagy részéről is készüljön kép. 16:15-kor jöttem be a pályáról.
Remélem, mindenki megtalálja magát:
http://foto.nutrixxi...aton/index.html
Írta 2019. május 25. - 19:02

Eladó hosszútávú M2 nevezés, gondolom átírható.
6000ft.
kzkvh2@gmail.com
+36 hetven 9358558
Átadó szilvásvárad maraton hosszútávú nevezés. Sárba, izé... kárba ne vésszen...
Írta 2019. május 22. - 13:00

Szia!
A Jávorkútról feltérés Csipkéskút felé az egyetlen kis szakasz ami tolós lehet.
Az első felét tavaly már kivették a kidőlt fák miatt. Ha most is így lesz, akkor ez a helyzet m
Mindenhol máshol nincs olyan fogós sár, hogy lábon kelljen emiatt haladni.
Köszönöm szépen! :- )
Írta 2019. május 22. - 08:56

Eladó hosszútávú M2 nevezés, gondolom átírható.
6000ft.
kzkvh2@gmail.com
+36 hetven 9358558
Írta 2019. május 21. - 19:29

Kedves Sporttársak,
Idén középtávon indulok Szilváson és ez ügyben kérnék segítséget Tőletek.
Jó pár éve nem voltam ezen a versenyen és érdekelne, Ti hol tudtok nagyon saras részt vagy akár járhatatlant is ebben az esős időben.
Nekem a Jávorkútra lefele menő erdei csapatás rémlik sárosnak és az utána aszfaltos emelkedő amikor bemegy az erdőbe és jó meredek lesz, na ott is mindig tolás volt... :- )
Előre is köszönöm!
Üdv: Grig
Szia!
A Jávorkútról feltérés Csipkéskút felé az egyetlen kis szakasz ami tolós lehet.
Az első felét tavaly már kivették a kidőlt fák miatt. Ha most is így lesz, akkor ez a helyzet még javult is.
Mindenhol máshol nincs olyan fogós sár, hogy lábon kelljen emiatt haladni.
A Szilvás marci ilyen szempontból jó adottságokkal rendelkezik.
Ha van is sár az nem fogós, hanem fröccsenős pofán vágós. Különös tekintettel az utolsó 7 km-es lefelé száguldásra.
Üdv!
Írta 2019. május 20. - 14:11

Kedves Sporttársak,
Idén középtávon indulok Szilváson és ez ügyben kérnék segítséget Tőletek.
Jó pár éve nem voltam ezen a versenyen és érdekelne, Ti hol tudtok nagyon saras részt vagy akár járhatatlant is ebben az esős időben.
Nekem a Jávorkútra lefele menő erdei csapatás rémlik sárosnak és az utána aszfaltos emelkedő amikor bemegy az erdőbe és jó meredek lesz, na ott is mindig tolás volt... :- )
Előre is köszönöm!
Üdv: Grig
Írta 2019. április 29. - 21:02

Írta 2019. április 28. - 15:05

Hosszútáv nevezést vennék!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2019. április 23. - 10:44

Írta 2019. április 10. - 08:41

Sziasztok,
Szilvás nevezés eladó, 6000 Ft.
Csak május 5-ig lehet átnevezni (díjmentesen), utána már egyáltalán nem.
tmobile ötvenhat 743 ötven
Írta 2018. október 09. - 09:20

Írta 2018. szeptember 17. - 18:52

Szeptember végén lehet esetlegesen friss infó. Úgy tudom, hogy akkor lesz Top Maraton rendezői - évzáró értekezlet. Akkor talán okosabbak leszünk.
Írta 2018. szeptember 13. - 21:34

És a visszaszámláló sem megy a honlapjukon, hogy hány nap van még a következő versenyig, pedig eddig volt...