Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2010. június 02. - 19:28
nos azok számára készítettem egy rövid összefoglalót zenei aláfestéssel:
Írta 2010. június 02. - 18:50
Írta 2010. június 02. - 18:39
Itt vannak az utolsó képek.
Picasa Webalbumok - Zolt
Szia Zoli 153/80-ast eredetiben tudod küldeni?Szépek az õzek.DSC 04568 JPG ferenc.salyi@gmail.com köszi
Írta 2010. június 02. - 18:29
Tekertem elõtte egy 20 percet. Az kevés?
csak akkor, ha a húsz percben néha nem pörgetted bepisilésig
Írta 2010. június 02. - 18:28
Írta 2010. június 02. - 18:21
Azért egy jó cucc nem hátrány, gondolom ebben is egyetértesz.
Én ezzel szenvedek, a meglévõ szerény motyóból próbálom kihozni a képességeimhez mért legjobbat.
Néha talán összejön.
Jaja, nem hátrány a jó cucc sportfotóra,
nagyban meg tudja könnyíteni a munkát egy gyors követõ-fókusz, a jó keresõ.
Írta 2010. június 02. - 18:11
Szia Zoli!
Ismét minöségi képek...
A 793-ast kérhetem tisztelettel eredetiben? (dsc04249)
Persze. Ha valakinek kell akkor PRIVÁTBAN kérjen a kép számával (DSC.....).
Lehet, hogy csak pár nap múlva, de menni fog. Egyébként hová kéred?
Most minden képet külsõ vinyóra másolok, eltart egy ideig, amíg minden rendszerezve lesz.
Írta 2010. június 02. - 18:03
Írta 2010. június 02. - 18:00
Ismét minöségi képek...
A 793-ast kérhetem tisztelettel eredetiben? (dsc04249)
Írta 2010. június 02. - 17:53
Meg is van, mazsolázzatok.
Picasa Webalbumok - Zolt
(még maradt 153 kép, töltöm azokat is)
Azért egy jó cucc nem hátrány, gondolom ebben is egyetértesz.
Én ezzel szenvedek, a meglévõ szerény motyóból próbálom kihozni a képességeimhez mért legjobbat.
Néha talán összejön.
Tavaly pont ezt mutatta nekem Jani (x-iont) mikor nyáron náluk voltam, mármint, hogy nem kell a csúcsgép, a fotóson sokkal több múlik!
És példának mutatott egy-két képet melyet egy 300D és egy 40D-vel készített. Élethûbb volt a 300D-s kép ... Mert ugye van az a plusz amit a fotós tesz hozzá ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. június 02. - 17:33
Picasa Webalbumok - Zolt
(még maradt 153 kép, töltöm azokat is)
Azért egy jó cucc nem hátrány, gondolom ebben is egyetértesz.Egyetértek, jó a hasonlat.
Néha talán összejön.
Írta 2010. június 02. - 17:24
Nem csak azon múlik, hidd el!
Ha neked 3 millió forintos montid lenne, akkor mindenhol nyernél?
Egyetértek, jó a hasonlat.
Írta 2010. június 02. - 17:05
Nem csak azon múlik, hidd el!Még szerencse,hogy sokan fotóztak...bár a legkiemelkedõbb minõséget a X-iont produkálta..nyilván meg van hozzá a D1 : )))
Ha neked 3 millió forintos montid lenne, akkor mindenhol nyernél?
Mindjárt jön az elsõ 1000 kép, nagyon lassú a netem.
Írta 2010. június 02. - 16:55
Írta 2010. június 02. - 16:08
Még szerencse,hogy sokan fotóztak...bár a legkiemelkedõbb minõséget a X-iont produkálta..nyilván meg van hozzá a D1 : )))
Köszönöm a dicséreteket, jól esik!
Igyekszem a jövõben is megfelelni, tovább fejlõdni.
Off: Egyébként a 300D-vel is meg lehet ezt a minõséget csinálni (1éve még az volt),
a lényeg hogy utómunkázni kell, ezt az 1D-vel sem úsztam meg.
Írta 2010. június 02. - 15:32
OFF azt hiszem mások nevében is megköszönhetem az egész éves munkádat, és a kiváló képeidet ONTök jó, ez egy kerékpáros fórum, mégis gyakran a fotózásnál kötünk ki.
Már én is gondolkodtam 2 fotóson, hiszen ha pl. életképeket is szeretnék készíteni,
máris lecsúsztam 10-20 versenyzõrõl, ahogy ezt már jelezte is valaki korábban.
Viszont nekem ez csak mellékvágány/hobbi, így egyelõre nincs realitása.
Másrészt nincs pillanatnyilag a "csapatunkban" még egy képkészítésre alkalmas ember.
Ahogy H.Zoli is írja, nem egyszerû ám ez egyébként, még ha kívülrõl nem is így látszik.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. június 02. - 14:26
Tényleg nem.
Akkor talán vegyetek 2X annyi terméket tõlük és akkor biztos belefér +1 fotós a keretükbe.
Addig meg, ha rajta vagy a remek képeiken, örülj, ha meg nem, akkor így jártál.
Meg 2 ember minimum 2 napi munkája.
Jééé, egyszer a sokat szidott Harang is tudott olyat csinálni, ami elnyerte a tetszésedet?
Még szerencse,hogy sokan fotóztak...bár a legkiemelkedõbb minõséget a X-iont produkálta..nyilván meg van hozzá a D1 : )))
Tök jó, ez egy kerékpáros fórum, mégis gyakran a fotózásnál kötünk ki.
Már én is gondolkodtam 2 fotóson, hiszen ha pl. életképeket is szeretnék készíteni,
Másrészt nincs pillanatnyilag a "csapatunkban" még egy képkészítésre alkalmas ember.
Ahogy H.Zoli is írja, nem egyszerû ám ez egyébként, még ha kívülrõl nem is így látszik.
Nem követelõzés,csak tanács...Nyilván az eredmény hirdetést egyszerûbb "kompizni" mint a befutót....ezért bárki lefotózhatja....
Írta 2010. június 02. - 14:19
Azért az X-iont is dolgozhatna két fotóssal!
Tök jó, ez egy kerékpáros fórum, mégis gyakran a fotózásnál kötünk ki.
Írta 2010. június 02. - 12:40
Tényleg nem.Manapság semmit nem adnak ingyen...
Akkor talán vegyetek 2X annyi terméket tõlük és akkor biztos belefér +1 fotós a keretükbe.
Addig meg, ha rajta vagy a remek képeiken, örülj, ha meg nem, akkor így jártál.
Meg 2 ember minimum 2 napi munkája.Ja! Pedig egy 8000 ft-os nevezési díjba beleférne egy papírkép is...mint 03-ban a Dunamaratonon...amit postán el is küldtek! mivel annak a költsége esetleg 200 ft...
Jééé, egyszer a sokat szidott Harang is tudott olyat csinálni, ami elnyerte a tetszésedet?
Írta 2010. június 02. - 12:06
szerintem felesleges a papírkép. végre megjelentek a digitális fényképezõk, megszabadulhattam a sok vacak papírképtõl... szerintem a többségnek nem lenne rá szüksége. akinek mégis, az tud nyomatni magának...Ja! Pedig egy 8000 ft-os nevezési díjba beleférne egy papírkép is...mint 03-ban a Dunamaratonon...amit postán el is küldtek! mivel annak a költsége esetleg 200 ft...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu