Rövidtáv nevezést vennék.
best.kenguru kukac gmail.com
Rövidtáv nevezést vennék.
best.kenguru kukac gmail.com
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Sziasztok,
2016-os TOP MARATON sorozatra nevezés eladó (Szilvás, Duna, Bükk, Mátra), táv mindegy (átíratom, ha nem jó a középtáv).
Ár: 18000.-
Érd: goncziattila@chello.hu
Sziasztok! Valakinél volna esetleg szabad hely vasárnap reggel? Betársulnék utazásba a bringámmal Pestről.
70/943-4708 Köszi!
csak időgépe is legyen az illetőnek
Sziasztok! Valakinél volna esetleg szabad hely vasárnap reggel? Betársulnék utazásba a bringámmal Pestről.
70/943-4708 Köszi!
Gaboca mi volt az a Ördögoldali bravúr? Frontális támadást intéztél a hegyoldal ellen?
Kicsivel több kihívásra vágytam!
Köszi, igyekeztem!
Gaboca mi volt az a Ördögoldali bravúr? Frontális támadást intéztél a hegyoldal ellen?
Vagy már eleve defektje volt és felnin jött le és TT ráijesztett és attól berántotta az első féket!
Ez már érthető, ha addig defekttel jött és amikor szóltak hátulról nem bízott benne hogy nem sodródik eléje -> pániksatu. Nekem szerencsére elöl csak egyszer volt defektem - túrázás közben - de épp köves lefelén; gondoltam addig megyek amig van benne levegő, ezt nem hagyom ki. Hiba volt, pillanatokon belül leeresztett és kontrollálhatatlanná vált az eleje, épp hogy meg tudtam állni bukfenc/fába pofázás nélkül. Tanulság: ha el kezd ereszteni azonnal megállni, megjavítani, nem hősködni.
Itt vajon mi a fene történt, vagyis inkább miért?
A kerékmeghogynézki?
Itt csak annyi történt, hogy Tufi szólt háturól: Jövök! ...vagy valami ilyesmi. Aztán a srác annyira lassított az első fékkel, hogy már szinte állt, de átesett.
Edited by Nutrixxion, 2015. June 04. - 20:30.
Szerintem durrdefekt és pániksatu
Vagy már eleve defektje volt és felnin jött le és TT ráijesztett és attól berántotta az első féket!
Nálam bejön, csak kicsit lassan.
Publikálás előtt is lassú volt a dropbox, ma már gyorsnak ítélem.
Itt vajon mi a fene történt, vagyis inkább miért?
A kerékmeghogynézki?
Szerintem durrdefekt és pániksatu
Most már jó!
Gabóca! Jót mentél! Grat!(Nincs.."ha",mert az nálam is sok van"
Köszi, igyekeztem!
Nálam bejön, csak kicsit lassan.
Most már jó!
Gabóca! Jót mentél! Grat!(Nincs.."ha",mert az nálam is sok van"
Gratulálok minden résztvevőnek ! Én is kattintottam néhány képet rólatok a pálya több pontján.
Csak megjegyzem hogy akinek nincs FB-je annak nem műkszik (pl. nekem se).
Nézegettem a Nutrixxion képeket és van egy jó akció páros
Ez meg optikai csalódás vagy a gyártók megint új kerékméretet találtak ki?
Sziasztok !
Gratulálok minden résztvevőnek ! Én is kattintottam néhány képet rólatok a pálya több pontján. A Csurgói erdészházat követő emelkedőn,
ördög oldal tetején,nagymezőn és bélkő után (hosszú) ahol a hosszú és középtáv elfordul a katonasírok felé.
https://www.facebook...41636&sk=photos