Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Valami remlik, de probalom nem tudomasul venni. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha esni fog, en szivesen elcserelem a hosszus nevezesem egy kozeptavra. :D

Aki hosszúra nevez szilváson az akar sarat látni és patakban bringázni. :) Ezt még nem mondták neked? :D

A sebesség mindent megold.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Szerintem nincs lehetõség az átnevezésre, már megvannak a rajtszámok, chipek, minden. Persze meg lehet próbálni, de jobb ha szólsz már nekik most.

De most még nem tudni milyen idõ lesz, elvileg jó, de ez még változhat. Szar idõben nyilván nincs kedvem szopni 117 km-en át esõben, sárban. Miért nem tudják már végre megoldani, hogy odamegy az ember és ott eldönti melyik távon megy. Chipnél nem hiszem el, hogy olyan bonyolult legyen ez, ráadásul minden távon ugyanaz a nevezési díj.

Köszi de akkor én is maradok a középnél, bár jó lenne újra teljesíteni a hosszút. :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Helyszínen szerintetek esélyes lehet átnevezni középrõl hosszúra, ráfizetés nélkül?

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Köszi, ez így jól hangzik, bár elolvasni, elképzelni egyszerûbb, de bevállalom, nagy bajom nem lehet...

Tudok jó taktikát a középtávra. :)
Az elsõ hegyen ráállsz a saját kényelmes tempódra, nem kell sprintelni az elsõ 2km-en, a hegy közepén már elkezded utolérni a kiégett rakétákat, az aszfalt utáni részen ha nem megy a meredek akkor nem kell erõltetni, csak energia pazarlás. A második emelkedõ elejét sem kell nyomni izomból, mert az Ördög-oldalra jobb nem fáradtan odaérni, ott sem kell szenvedni felfelé ha túl meredeknek érzed, tolva kb ugyanolyan gyorsak a meredek részek. A sípályán kényelmesen pörgetve felmész. A harmadik hegyen sem mész még és ha esõs idõ van akkor pont jól jön a maradék energia a harmadik hegy második felére, ami nehezen tekerhetõ ilyenkor. Aztán ezután annyit mész amennyit csak tudsz, mert már csak sík és lejtõ van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Helyszínen szerintetek esélyes lehet átnevezni középrõl hosszúra, ráfizetés nélkül?

Szerintem nincs lehetõség az átnevezésre, már megvannak a rajtszámok, chipek, minden. Persze meg lehet próbálni, de jobb ha szólsz már nekik most.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

NMI003

NMI003

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 10 posts
Szilvás nevezés eladó...
Középtávú erdei terepre is jogosító nem dohányzó nevezésem áruba bocsájtanám
5000 magyar forintért

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, pont az a bajom, hogy nagyon más a két táv, rövidet komolytalannak érzem, de a közép meg kifoghat rajtam. Szerintem marad a közép, és próbálok spórolni az elején. (ami általában nem szokott sikerülni...:) )

Tudok jó taktikát a középtávra. :)
Az elsõ hegyen ráállsz a saját kényelmes tempódra, nem kell sprintelni az elsõ 2km-en, a hegy közepén már elkezded utolérni a kiégett rakétákat, az aszfalt utáni részen ha nem megy a meredek akkor nem kell erõltetni, csak energia pazarlás. A második emelkedõ elejét sem kell nyomni izomból, mert az Ördög-oldalra jobb nem fáradtan odaérni, ott sem kell szenvedni felfelé ha túl meredeknek érzed, tolva kb ugyanolyan gyorsak a meredek részek. A sípályán kényelmesen pörgetve felmész. A harmadik hegyen sem mész még és ha esõs idõ van akkor pont jól jön a maradék energia a harmadik hegy második felére, ami nehezen tekerhetõ ilyenkor. Aztán ezután annyit mész amennyit csak tudsz, mert már csak sík és lejtõ van.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Igen, pont az a bajom, hogy nagyon más a két táv, rövidet komolytalannak érzem, de a közép meg kifoghat rajtam. Szerintem marad a közép, és próbálok spórolni az elején. (ami általában nem szokott sikerülni...:) )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Rég nem mentem a szilváson, mindig 70 km volt a középtáv? Kicsit tartok még tõle, nem igazán van idõm bringázni mostanában, a bringám is 2 hete darabokban, lassan készül...
Egyfolytában ezen rágódok, rövid táv, közép táv? Pláne, ha számottevõ esõ lesz, nincs kedvem 70 km-en keresztül küzdeni... V-fékes bringával...

Igen, annyi.
A rövidtávval az a gond, hogy nincs benne semmi. Felmész aszfalton, kis hullámvasút, aztán legurulsz. Tényleg csak kezdõknek vagy gyerekeknek való.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Jól gondold meg melyiken indulsz mert nehézségben ég és föld a két táv... Nekem elsõ maratonom lesz ezért bejártam a pályát nemrég, hogy tudjam mire számítsak. A rövid táv nemcsak a kilóméterek miatt könnyebb, hanem ott ki vannak hagyva az igazán szivatós részek (pl. Ördög-oldal).

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Rég nem mentem a szilváson, mindig 70 km volt a középtáv? Kicsit tartok még tõle, nem igazán van idõm bringázni mostanában, a bringám is 2 hete darabokban, lassan készül...
Egyfolytában ezen rágódok, rövid táv, közép táv? Pláne, ha számottevõ esõ lesz, nincs kedvem 70 km-en keresztül küzdeni... V-fékes bringával...

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Figyelem! Ákció, ákció! Árzuhanás!

Férfi középtáv már 5000 Ft-ért kapható, amíg az 1db-os készlet tart.
Ráadásul, ha most rendeled meg, ajándékba kapsz egy valódi matt fekete szelepsapkát is. :)

Üzenj privátban, ha érdekel.

andrás3

andrás3

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
sziasztok,
közép táv ffi nevezést vennék,köszi
ugraiandras@t-email.hu

maralabe

maralabe

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Nõi master1 rövidtáv, kedvezményesen eladó. Érd.: 704519883

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Sziasztok!

Sajnos idõhiány miatt eladni kényszerülök a nevezésem.
Középtáv, férfi felnõtt

érdeklõdni:
sylverdevil kukac gmail pont com
(vagy 30/5-ötvennyolc-32-nyolcvannyolc)

toroktomcso

toroktomcso

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Csabber én 4000-ért megvenném ha nem tudod másnak eladni.

toroktomcso

toroktomcso

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hello

4000-ért vennék középtávú nevezést.
email: toroktomcso@freemail.hu
telo: 0620/465-1426

Zoli81

Zoli81

újonc