Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Sajnos nem találom rajtam magam, pedig határozottan emlékszem, hogy villant a vaku :) Szerintem õ fényképezett (a nejed). Fent van az összes kép? :)

a vakus az nem a nejem volt ott a síneknél, a testbike-os is ott kóricált néha
még nincs fent az összes pedig 581-nél járok :)
még töltögetem

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

melyik sarkából ? :)
ha hölgyet láttál akkor a nejem volt , de néha volt ott más is, vagy 500 kép, hátha......
https://picasaweb.go...zedMaraton2011#

Sajnos nem találom rajtam magam, pedig határozottan emlékszem, hogy villant a vaku :) Szerintem õ fényképezett (a nejed). Fent van az összes kép? :)

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

Én lefele mindig próbálok a biztosra menni, most nem jött össze. Túl óvatos voltam,de míg komolyabb sérülés elkerül, s bicó egyben van addig ez nem zavar. Kis lila folt ,csak esztétikailag ronda, max nem hordok 1-2 hétig mini szoknyát.Jövõre úgy is sár lesz, addig megtanulok biciklizni:)

Én nemrég azt álmodtam hogy nem tudok felkelni az ágyból + az 1-ik kezem el van törve csúnyán , és azon gondolkoztam hogy még 1 hónap van a nyárból és csak 1 kezemet tudom mozgatni . Ezt nem szeretném megélni ...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ez az 15k-ért sztem nagyon megéri egy felhõszakadást jégesõvel már kibírt

A Schwalbe Muddy Maryt felfele kicsit nehéz volt cipelni de a lefelék miatt (nekem) megérte :D

lehet attól félnek , hogy az országgyûlési közvetítéseket hallgatjuk a rádión verseny közben majd a röhögéstõl elszállunk :)
vigyáznank ránk..... ja rádió ......

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Csak halkan jegyzem meg, a kép és hangrögzítõ anyag használata, valamint a csapat rádió is XCO és XCM versenyeken tilos, kizárás jár érte!

Ohh akkor 4. vagyok a másikat is zárassuk ki valamivel :D Sajnos gyorsabbak voltak a fiúk ha van rádió ha van kamera akkor is, de majd legközelebb :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Csak halkan jegyzem meg, a kép és hangrögzítõ anyag használata, valamint a csapat rádió is XCO és XCM versenyeken tilos, kizárás jár érte!

én csak ezt találtam.....rádió összeköttetés vagy bármilyen távolsági kommunikációs eszköz használata a versenyzõkkel tilos.....1.2 résznél
mondjuk elég hülye meghatározás, milyen rádióra gondol ? kossuth rádión keresztül vagy mi ? távolsági kommunikációs eszköz meg egyszerûen MOBIL TELEFON !!! walkie-talkie ilyen hegyes terepen nem hinném hogy jól mûködne.kétszer telóztam a nejemmel, akkor most utólag kizárnak ? :) :)
viszont a kép és hangrögzítésrõl semmit nem találtam

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ne halgassá ezekre a vademberekre !!! :)
Mennyé lassan, ne törd össze magad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én lefele mindig próbálok a biztosra menni, most nem jött össze. Túl óvatos voltam,de míg komolyabb sérülés elkerül, s bicó egyben van addig ez nem zavar. Kis lila folt ,csak esztétikailag ronda, max nem hordok 1-2 hétig mini szoknyát.Jövõre úgy is sár lesz, addig megtanulok biciklizni:)

Kb. az 1 km feliratú táblánál egy kanyar külsõ felén állt egy fotós, azt lehet tudni, hogy ki volt?i
A hivatalos pálya fotókról mikor kapunk értesítõt? 1000 kép átböngészéséhez nincs energiám...

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

Ezt milyen kamerával vetted fel? Régóta keresek, valami jó minõségû megfizethetõ kütyüt.

Ez az 15k-ért sztem nagyon megéri egy felhõszakadást jégesõvel már kibírt

A Schwalbe Muddy Maryt felfele kicsit nehéz volt cipelni de a lefelék miatt (nekem) megérte :D
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest

Menj gyorsabban, úgy stabilabb leszel. :)

Egyet kell értsek: akik elõttem lassúztak lefelé, össze-vissza csúszikáltak, el lehetett húzni mellettük.
Ha nem fékezgetsz itt és engeded a kormányt hogy menjen a maga útjára, olyan mintha nem is csúszna.

Mondjuk tény hogy tényleg gyorsan kell ehhez menni, ráadásul a beelõzések azért voltak könnyebbek mert tavaly ezen a részen csupaszon voltak a kövek a bal oldalon és kizárt volt azokon beelõzni. Idén valahogy teli volt sárral meg avarral az a rész, felütéses defekt nélkül is elment a helyzet.

Vagy talán a gumi. Nekem stabilan a Maxxis Ignitor minden maratonon, sokoldalú.

Sakic, a videó óriási :). Grat a tempóhoz, nyomod rendesen, a nyomdokváltásokat én ennyire nem vállaltam volna be :D.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

a végén, amikor ugratni (lehetett) a sinek fölött, ott milyen fotós állt? csak a szemem sarkából láttam.

melyik sarkából ? :)
ha hölgyet láttál akkor a nejem volt , de néha volt ott más is, vagy 500 kép, hátha......
https://picasaweb.go...zedMaraton2011#

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Az egyik román srácon is volt sisakkamera. https://picasaweb.go...341131091245938
Szívesen megnézném a felvételt. :)

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az egyik román srácon is volt sisakkamera. https://picasaweb.go...341131091245938
Szívesen megnézném a felvételt. :)

A sebesség mindent megold.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

tudod, milyen hirtelen repültem?:) reagálni sem tudtam.De valszeg kezem is leért, mert másnap éreztem azt:)De jó kis versenyvolt az a lényeg :)

Ne halgassá ezekre a vademberekre !!! :)
Mennyé lassan, ne törd össze magad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

van benne valami:) De ott már nem akartam annyira rizikózni cél elõtt pár km- el( ennyi belefér:). Majd leszereltem a féket, akkor majd gyorsulok:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

tavaly elõtt mentem lefelé, és jött egy sodrós jobbos, az út közepén mentem a dombon, szorítottam a kormányt veszettül, majd hirtelen eltûnt a bringa eleje a kezemmel együtt...bõvebben itt:
2008 május
A gumin is sok múlik...

Jaja, most akarok majd venni schwalbe-t, amit utalják a fizut:)kíváncsi vagyok, hogy az milyen lesz

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
a végén, amikor ugratni (lehetett) a sinek fölött, ott milyen fotós állt? csak a szemem sarkából láttam.

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Nekem ilyen van:

Kamera / Rejtett kamera Mini DV kamera

8gb megy bele max, kb egy órát bírhat az aksi, sokkal jobb minõség. 4k volt ;)

ezek is jó cuccok...
GoPro Products - Record & Share Your Most Memorable Moments
kaklac

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

tudod, milyen hirtelen repültem?:) reagálni sem tudtam.De valszeg kezem is leért, mert másnap éreztem azt:)De jó kis versenyvolt az a lényeg :)

tavaly elõtt mentem lefelé, és jött egy sodrós jobbos, az út közepén mentem a dombon, szorítottam a kormányt veszettül, majd hirtelen eltûnt a bringa eleje a kezemmel együtt...bõvebben itt:
2008 május
A gumin is sok múlik...
kaklac

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hát mindenképpen jobb ha tudsz valamennyit kézzel/lábbal tompítani, bár végül is amíg csak zúzódásokat szerzel addig jó! :-)

edit:Jól nyomod lefelé Sakic! :-)