Mondjuk egy ilyennel:
2009 november
ez nem monti, hanem trekking
az bizony erdei vadállat
de vannak elfajzott génhibás mutánsok akik aszfalton járnak montival
az bizony erdei vadállatIdén nem lesz Bringatv-s videó? Mindig azokat mutogatom azoknak akik furán néznek, mert szerintük furcsa állat a montenbájkos...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
megtiszteltetés meg irigykedjenek mások hogy milyen jó avatarod vanRemélem nem bánod hogy beraktam avatarnak a képet amit csináltál
"A jobb combom merõ lila" Megnéztem a képeket a ...on !
Nagyon jól áll neked a Gyömrõ Cycling Jersey.
Nekem edzések során szoktak verseny szitukból adódó sérültek arca bevillanni,fel is viszi rendesen a pulzusomat. Sokszor magamat is elképzelem, hogy mi lenne ha akkorát esnék...De szerencsére eddig mindig "jól" estem,remélem így is marad:)
bizony errõl (is) szól a monti-maraton.társasággal leküzdeni a távot és ha néha megállás van a jó kép vagy video miatt az is belefér. GratEgy rövid kis hangulat video a hétvégérõl:
YouTube - Szilvásvárad Maraton 2011
Én nemrég azt álmodtam hogy nem tudok felkelni az ágyból + az 1-ik kezem el van törve csúnyán , és azon gondolkoztam hogy még 1 hónap van a nyárból és csak 1 kezemet tudom mozgatni . Ezt nem szeretném megélni ...