Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Bocs a kellemetlenségért, úgy tudom eddig nem volt ilyen gond, de ha valami elromolhat, ugye...
Már javítjuk, hamarosan mûködni fog FF alatt is a képletöltés minden trükk nélkül.
(chrome és IE alatt rendesen mûködik)
Köszi a türelmeteket!

Köszönjük!! :) Én már leszedtem chrome-mal, sõt találtam korábbi évekbõl is olyan fotókat magamról, amelyekre akkor nem bukkantam rá, még a hegyibringán sem... (pl. 2009-es Buda meg Bükk maratonos képet, holott a hegyibringa.hu-n csak tavaly regisztráltam) úgyhogy mindenkinek érdemes megnézegetni a "képek rólam" menüpontot ;)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

google chrome-mal mûködik bármiféle konvertálás nélkül :)

Bocs a kellemetlenségért, úgy tudom eddig nem volt ilyen gond, de ha valami elromolhat, ugye...
Már javítjuk, hamarosan mûködni fog FF alatt is a képletöltés minden trükk nélkül.
(chrome és IE alatt rendesen mûködik)
Köszi a türelmeteket!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
google chrome-mal mûködik bármiféle konvertálás nélkül :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

vagy képadatok megjelenítése és onnan mentés másként

Ez bejön! ha valakinek hasonló baja van ez a gyógyír!

De Bringatv videóról semmi hír? nem voltak kint? :(

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
vagy képadatok megjelenítése és onnan mentés másként

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
"kép mentése más néven" utána átír .jpg-re de még a PS cs3 se tud miz kezdeni vele... mindjárt próbálkozok más böngészõvel... másnak is csak ezt tudom tanácsolni :( kösz a tanácsokat! :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Dettó... :( Vajon hogyan lehet letölteni rendesen? Rólam is jó lett, kettõ is...

Nevezd át a filet letöltés után, .jpg kiterjesztésûre.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nálam rendesen lejön. Mondjuk én chrome-ot használok. "Mentés másként"-tel nem próbáltátok?

A sebesség mindent megold.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Klasz, de amikor le akarom tölteni valami firefox dokumentum formátumban szedi le... :/ nem értem. Minõségben meg. fúdejajjde... :( pedig olyan jó képet lõttek rólam!!!! :D

Dettó... :( Vajon hogyan lehet letölteni rendesen? Rólam is jó lett, kettõ is...

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

sziasztok!

Aki esetleg még képet keres magáról az próbálja meg a hegyibringa.hu oldalon, mert lehet sikerrel jár, ahogy én is.

Klasz, de amikor le akarom tölteni valami firefox dokumentum formátumban szedi le... :/ nem értem. Minõségben meg. fúdejajjde... :( pedig olyan jó képet lõttek rólam!!!! :D

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

sziasztok!

Aki esetleg még képet keres magáról az próbálja meg a hegyibringa.hu oldalon, mert lehet sikerrel jár, ahogy én is.

és ha esetleg valakit érdekel:
Kerékszett « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása alkuképes

MERIDA kesztyû « kesztyû « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása

Ennek mennyi a súlya?

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok!

és ha esetleg valakit érdekel:
Kerékszett « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása alkuképes

MERIDA kesztyû « kesztyû « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

És milyen póló van rajtad az utolsó képen!

Tiszamaratonos, kedves Földim! Fél lábbal szegedi vagyok...
kaklac

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

most jut eszembe, hogy a vége elõtt x km-rel (talán 10-15) egy rövidebb köves lefelében volt egy fotós, aki két vakuval dolgozott. Arra is kíváncsi lennék...

õ a xiont-os srác
õ nyomja ilyen profin
vagy 700 képet találsz a honlapjukon
Nutrixxion X-iont tpllkkiegsztk - trendkiegszt

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
most jut eszembe, hogy a vége elõtt x km-rel (talán 10-15) egy rövidebb köves lefelében volt egy fotós, aki két vakuval dolgozott. Arra is kíváncsi lennék...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szombat délután esett, akkor nem volt valami meleg. Én pl. vasárnap is felhúztam a paliujjakat a végén, elõvettem a szélmellényt is a zsebbõl.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

akkor az nem megfázás, de szombaton szerintem senki sem fázott
bocsi páran lehet, láttam paliújjas meg hosszúnadrágos figurákat brrrrrrr

hát én szombaton eláztam a pályán, mikor azt bejártuk, és a cipõm nem száradt ki. Váltó cipõt meg nem vittem persze...Lehet,hogy vmit benyeltem,de már nagyon kivagyok,hogy szilvás óta 1 szer ültem csak bringán....:( de ez van...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nem lett senki rajtam kívül beteg?!Én szilvás óta szenvedek a megfázással, s egyre rosszabb:(

akkor az nem megfázás, de szombaton szerintem senki sem fázott
bocsi páran lehet, láttam paliújjas meg hosszúnadrágos figurákat brrrrrrr

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Mondjuk egy ilyennel:
2009 november

És milyen póló van rajtad az utolsó képen!
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Nem lett senki rajtam kívül beteg?!Én szilvás óta szenvedek a megfázással, s egyre rosszabb:(