Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Sziasztok!
Vevõ lennék egy középtávú nevezésre.
E-mail: tamas.tibor@chello.hu
Elõre is köszönöm!
Üdv!
Vigyázz magadra, mert mások sokan vannak, Te pedig csak egyedül!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Épp ezért gondolom, hogy kár idõjárás-elõrejelzéseket nézni a verseny elõtt egy héttel, 3-4 nappal, de ha már muszáj, akkor legalább olyat nézzen az ember, ami pozitív.

Nem túl kellemes dolog csak nyári ruhával nekivágni a versenynek.

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

2009 óta csak annak érdemes hinni, amit reggel a saját szemeddel látsz.

Épp ezért gondolom, hogy kár idõjárás-elõrejelzéseket nézni a verseny elõtt egy héttel, 3-4 nappal, de ha már muszáj, akkor legalább olyat nézzen az ember, ami pozitív.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
2009 óta csak annak érdemes hinni, amit reggel a saját szemeddel látsz.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Nézzétek az accuweathert, az eddig szinte minden nap jó idõt mutatott vasárnapra Szilvásváradra. :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Erre gondoltál?
IDÕJÁRÁS

Ha ez tényleg bejön akkor rutúl megszivlyuk!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Reméljük nem lesz esõ, nem lenne jó.

Azok, akik olyan mezt hordanak, mint te, szeretnek esni-kelni. Esõben pedig ez hatványozottan igaz. :cool2:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Reméljük nem lesz esõ, nem lenne jó.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

a jelzéseket le kell szedni és ha már ezt megtesszük a szemetet is összeszedjük, legalábbis amit megtalálunk. ez persze a hosszútávra is igaz.

értem és örülök :)

szab77

szab77

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Érdekelne Szilvásra eladó 2 db. középtáv nevezés!
Esetleg hosszú...

Elõre is köszi!
06309433884
szab_77@yahoo.com

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Lassan, de biztosan halad az esõ a Bükk felé! ... Kezdenek éledezni a sármanók! A rajt után fog igazán belekezdeni! Mindenki készüljön az esõre!

Erre gondoltál?
http://met.hu/idojar...gi_telepulesek/
Team Heavy Pedál Szeged

rilev

rilev

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

ebben igazad van, tavaly én is észrevettem, hogy mennyi energiazselés zacsi meg egyéb szemét maradt a szilvás után... én pl verseny közben sem lennék képes ilyesmit elhajítani az erdõben, meg persze másutt sem. nem tudom, hogy a szervezõk összeszedik-e averseny után. kötve hiszem, hogy pl végigjárnák a hosszútávot szemetet szedni.
a touron meg a giron is szerintem az eldobált kulacsok felét sem szedik össze, azokat pl tuti nem, amiket a hegyi szakaszokon a szalagkorláton át a szakadékba hajigálnak.

a jelzéseket le kell szedni és ha már ezt megtesszük a szemetet is összeszedjük, legalábbis amit megtalálunk. ez persze a hosszútávra is igaz.
:bananadan yeeee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szia, nekünk van még egy eladó hosszús nevezésünk. írj!
kaklac kukac pannongsm pont hu

Ki nem jön tõletek?

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Sziasztok!

Érdekelne Szilvásra eladó hosszú távú nevezés!
Esetleg közép...

Szia, nekünk van még egy eladó hosszús nevezésünk. írj!
kaklac kukac pannongsm pont hu
kaklac

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

ebben igazad van, tavaly én is észrevettem, hogy mennyi energiazselés zacsi meg egyéb szemét maradt a szilvás után... én pl verseny közben sem lennék képes ilyesmit elhajítani az erdõben, meg persze másutt sem. nem tudom, hogy a szervezõk összeszedik-e averseny után. kötve hiszem, hogy pl végigjárnák a hosszútávot szemetet szedni.
a touron meg a giron is szerintem az eldobált kulacsok felét sem szedik össze, azokat pl tuti nem, amiket a hegyi szakaszokon a szalagkorláton át a szakadékba hajigálnak.

Én vastagon az elsõ 30 ba voltam és a frisitõk után 1-2km re még igencsak volt szemét mibõl tartan ha nem eldobja a zselés zacskot vagy flakont hanem berakja a mezébe az iletõ. Én személy szerint a mez bebben tárolok mindent szemetett kaját stb...frisitõnél vagy a célba ki lehet dobi. Az erdészekrõl meg anyit hogy 3 hetes esõ után a pilisbe lánctalpas géppel fölmenek a hegytetõre és onann cincálják le a fákat vicen kivül 50-60 cm mély kráter van végig.
Szerény kérdés ez nem természet kárositás és ez nem okoz talaj eroziot?
Mert 1.3 as slickel jötem haza hegyi idõfutamrol még pár éve, és bizony a természet szigorú õrzöi megálitottak minket hogy fölszántjuk a talajt,slickel!
2 perc mülva a rendõrök is ot voltak lada nivával :) akik ismét megkimélték a növényzetett.A õszi mély szántás csak jelenthetett neki!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

kötve hiszem, hogy pl végigjárnák a hosszútávot szemetet szedni.

Pedig igen, legalábbis nem egy versenyszervezõtõl olvastam, hogy az volt a hétfõi program, hogy összeszedték a szemetet a nyomvonalról.

Levi07

Levi07

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Sziasztok!

Középtávos nevezés eladó!
Érdeklõdni: 0620 4249341

Szép idõt és jó versenyt nektek!
Levi

Elkelt!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Nem lenne azzal gond, ha bemenne a bringás az erdõ, csak ne szemeteljen!!!!!
Nézzétek majd meg, hogy hány tasak, zacsi, lesz szétszórva. Tavaly k..rva sok volt. Eléggé elszomorító volt! Érdekes módon senkit nem zártak ki ezért a versenybõl.... pedig az alapján lehet én is az elsõ 30ban lettem volna.....

SZÓVAL JÓ LENNE HA BRINGÁS TÁRSADALOM KIVETNÉ VAGY FIGYELMEZTETNÉ EZEKET A SZINTÉN KERÉKPÁRRAL VERSENYZÕ EMBEREKET.

Reméljük mihamarabb eljön az az idõ, mikor a turistahelyek tulajdonosai elmondják a drága erdészeteknek, ha kitiltják a bringás és gyalogos túrázókat az erdõbõl akkor nem lesz bevételük nekik sem és ennek negatív hatásai is lehetnek sok emberre nézve, viszont ahhoz tényleg kell az is, hogy a bringás tisztelje a természetet!!!!
Csak akkor várhatjuk el, hogy normálisan bánjanak velünk, ha alapból mi is normálisan állunk hozzá!

AZ UGYE MÁS MÁS KÉRDÉS, HOGY A BÖRZSÖNY IS AZÉRT VAN SZÉTTÚRVA SOK HELYEN, MERT AZ IDIÓTA FAKITERMELÕK NEM TANULTÁK MEG A RÉGI EMBEREKTÕL, HOGY AKKOR KELL FÁT KITERMELNI AMIKOR SZILÁRD A TALAJ, FAGYBAN VAGY SZÁRAZSÁGBAN.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Nem lenne azzal gond, ha bemenne a bringás az erdõ, csak ne szemeteljen!!!!!
Nézzétek majd meg, hogy hány tasak, zacsi, lesz szétszórva. Tavaly k..rva sok volt. Eléggé elszomorító volt! Érdekes módon senkit nem zártak ki ezért a versenybõl.... pedig az alapján lehet én is az elsõ 30ban lettem volna.....

SZÓVAL JÓ LENNE HA BRINGÁS TÁRSADALOM KIVETNÉ VAGY FIGYELMEZTETNÉ EZEKET A SZINTÉN KERÉKPÁRRAL VERSENYZÕ EMBEREKET.

Reméljük mihamarabb eljön az az idõ, mikor a turistahelyek tulajdonosai elmondják a drága erdészeteknek, ha kitiltják a bringás és gyalogos túrázókat az erdõbõl akkor nem lesz bevételük nekik sem és ennek negatív hatásai is lehetnek sok emberre nézve, viszont ahhoz tényleg kell az is, hogy a bringás tisztelje a természetet!!!!
Csak akkor várhatjuk el, hogy normálisan bánjanak velünk, ha alapból mi is normálisan állunk hozzá!

AZ UGYE MÁS MÁS KÉRDÉS, HOGY A BÖRZSÖNY IS AZÉRT VAN SZÉTTÚRVA SOK HELYEN, MERT AZ IDIÓTA FAKITERMELÕK NEM TANULTÁK MEG A RÉGI EMBEREKTÕL, HOGY AKKOR KELL FÁT KITERMELNI AMIKOR SZILÁRD A TALAJ, FAGYBAN VAGY SZÁRAZSÁGBAN.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Északnyugati szelet akarok minden magasságban:)

Végülis nem kéne szél csak felhõ ne jöjön! :D :D :D