Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Az már szinte retró. :)

OFF
Most érzem át csak azoknak a fanyalgását, akik a 8-9 átállást nem értették. Én már éppen a friss-kilences Deore szettel kezdtem anno, fokozatosan xt-re fejlesztve és most sem érzem értelmét egy kéttányéros plusz tízes rendszernek.
Tulajdonképpen még örülök is, hogy nincs elöl kettes rendszerem, olvastam már pár beszámolót a "beesett a láncom" szindrómával.
A tízes rendszer meg lehet jó, végülis miért ne. Majd ha szétkopik a mostani szettem, valószínûleg átállok én is.
ON
Szarvaskõi patakban tekeréssel vajon mi a helyzet? Vagy idén száraz lábbal megússzuk?

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Nem tudja valaki hogyha ma 2012.05.25 vagy 2012.05.26-án nevezek az Odinon keresztül a maratonra, és postai utalványon kifizetem, akkor vasárnap a postai utalvány bemutatásával kaphatok rajtszámot ? Sajnos nem tudok lemenni szombaton személyesen nevezni mint ahogy terveztem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A 3x9 sem megvetendõ.

Az már szinte retró. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
De sajnos nem fog esni. :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
A 3x9 sem megvetendõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak az a kérdés, hogy 1x1-es, vagy 2x9-es esõ és sár lesz... :D

2x9. Nem tud annyi esni jelenleg, hogy 1x1 kelljen.

Próbáld ki az SS-t, nagy móka még ilyen távon is, csak nem szabad ellõni a puskaport az elején. Erre a pályára még teló sem kell, csak valami ballonos gumi elõre. :)

Úgy terveztem, hogy a merevvillással fogok menni, de még nem volt alkalmam kipróbálni így nem merem bevállalni.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Próbáld ki az SS-t, nagy móka még ilyen távon is, csak nem szabad ellõni a puskaport az elején. Erre a pályára még teló sem kell, csak valami ballonos gumi elõre. :)

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
2 embert le tudunk vinni vasárnap reggel a versenyre; ha van 2 kerékpárszállítód, akkor bringákkal együtt. 6:30-kor indulunk Dél-Budáról.
Ha kerékpárboltot keresel, akkor pillants rá a kerékpárbolt keresõ oldalra!

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

No, csak tudja valaki???

Tavaly Nutrixxion izo volt a csalánosi parkolónál (Bánkút alatt az erdõben a 13. km-nél) és víz.
Bánkúton (a híres-hírhedt Ördögoldal után pár km-rel) ugyanaz + banán + fornettiszerûségek.Volt olajozási lehetõség is.(harmincegy-kettedik km-nél)
A BNP õrháznál az aszfaltos elágazásnál ugyanez.(Jávorkút utáni "mászás" után kiérsz egy aszfaltútra , majd pár km gurulás után)
Az utolsó meg Olaszkapunál , amikor balra lemész az aszfaltról a köves biciklijelölésû (assz'em piros) útra.Itt is volt izo , banán , jó hangulat , szerintem már fölöslegesen , mert tizenvalahány km múlva befutó , ráadásul a 80%-a "dh".
Valószínûleg idén is így lesz.Amúgy ha esik , akkor az egész pálya egy nagy frissítõ.:)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

No, csak tudja valaki???

Általában banán, víz izos löty ha jól rémlik tavaj nyomokban nápolyi is felelhetõ volt közép és hosszu távnak visziont az egyik frissitõn volt virslis forneti! :) ez évek óta van :D
meg valami csokis kolyok is voltak a fornetis frisitönél :D Ott a böség zavara volt!

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts

Hali! A Szilvás Maratonon a frissítõpontokon mire lehet számítani, mit adnak? (Vagyis mit és mennyit kell magammal vinnem?)

No, csak tudja valaki???

viktor808

viktor808

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Hali!Van két eladó nevezésem középtávra!06307561528
viktor808@freemail.hu

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Hali, vevõ lennék rövidtáv nevezésre!

06-70/417-7055

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Finom lesz Bánkút tetején! :)

Bankut 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 930 m

Hó nem lesz. :)

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Azok, akik olyan mezt hordanak, mint te, szeretnek esni-kelni. Esõben pedig ez hatványozottan igaz. :cool2:

Én nagygumikkal megyek, nem fogok :D Amúgy sincs bajom a vizes talajjal, sem a sárossal. Csak nem szeretem. Inkább legyen hõség meg por, azt szeretem. :P

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
az biztos, hogy érdekes verseny lesz ha szakad az esõ

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

IDÕJÁRÁS
Addigra elfogy...

.... Holnap után érkezik az esõ és egészen az eredményhirdetésig fog tartani ... én jó csacsi vagyok megérzem!

Üthettek nyugodtan! Ma csak egy pici esett, éppen a port elverte, de még száraz a pálya!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
Ugyan már, olyan negatívak vagytok. Egyébként sem lehet megmondani 4 nappal elõre a "medence-hatás" miatt az idõjárást. Plusz most még itt kavarog felettünk egész héten ez ciklon vagy mi. Semmi értelme tippelgetni. Az idõjósok is csak ezt teszik. Egy megbízható oldalon az elmult 3 napban teljesen ellentétes dolgokat mutatnak vasárnapra. Most épp úgy nézz ki necces a dolog, De komkoly mennyiség továbbra sem látszik. Szombat délig ez csak felesleges idõtöltés, ilyeneket nézegetni :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Finom lesz Bánkút tetején! :)

Bankut 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 930 m