Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2012. június 05. - 16:53
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. június 05. - 15:26
én azért lovagolnék rajta. a kulacsokat nyilván nem szándékosan dobják el, nem vagyok hülye, hogy ezt gondoljam. csak össze kellett volna szedni. a verseny elõtt itt valaki nagyon mondta, hogy bejárjuk, összeszedjük, csak eddig nem került rá sor.
Szerintem is fölösleges ezen lovagolni...
Én is elhagytam egy zseléspapírt! : )
Írta 2012. június 05. - 15:23
Írta 2012. június 05. - 12:16
hol hagytad el, van elképzelés?
Persze, már írtam is
Esetleg nem talált valaki egy pár neonzöld gumileszedõt, illetve egy kék színû multiszerszámot a közép/hosszú 40. km-e körül? suprider.cz vagy supshop.cz van ráírva, és így néz ki. Az utóbbinak szentimentális értéke van számomra, bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm!
peter kukac lizan pont hu
Köszi!
Írta 2012. június 05. - 10:26
szedjétek össze az elveszett multiszerszámomat is légyszi...
hol hagytad el, van elképzelés?
Írta 2012. június 05. - 10:03
Írta 2012. június 05. - 08:01
sztem van rá személyzet, aki felszedi majd az ösvény szélére lepottyantott motyót, hátha ezen múlik a 4.5 h eredmény ;-)
ne lovagolj ezen, sztem.
én azért lovagolnék rajta. a kulacsokat nyilván nem szándékosan dobják el, nem vagyok hülye, hogy ezt gondoljam. csak össze kellett volna szedni. a verseny elõtt itt valaki nagyon mondta, hogy bejárjuk, összeszedjük, csak eddig nem került rá sor.
Írta 2012. június 05. - 00:17
ne lovagolj ezen, sztem.
Írta 2012. június 04. - 23:38
az illetékeseket kérdem, hogy szerintük végeztek-e a Bükkben a szemétszedéssel. mert szerintem nem... le kellett volna fotóznom mit gyûjtöttem össze kulacsokból meg energiagéles/szeletes csomagokból.
árulja már el nekem valaki legyen szíves, hogy azt miért kell eldobni a nemzeti parkban? miért nem lehet alázattal viselkedni és nem szemetelni az erdõben? mert verseny van? az súly? az az egy grammos csokipapír? attól nem nyersz vazze? elnézést, kiakadtam. akinek nem inge természetesen ne vegye magára!
Eléggé ortodox a szemléleted.
A legtöbb kulacsot köves lejtõn lehetett látni, ami kirázódásra utal. A zselé csomagolásából is volt már, hogy kevesebbet találtam a zsebemben, mint kellet volna. Pedig nem dobtam el egyet sem, csak valószínûleg kirántottam, amikor a másikért benyúltam, és nem mentem vissza 10-20 km-t, amikor ezt észleltem. Természetesen vannak olyanok, akik Annus Adriánt megszégyenítõ íven dobják el a kulacsot, de (mivel átlag 750 - 1000 HUF/db) nem ez a jellemzõ.
Írta 2012. június 04. - 21:14
Teljes mértékben igazad van!
Most néztem emg az eredeti 10Mp es képet telibe takarásban van.Fehér rövid ujjas kesztyû van rajta fekete véggel a ujjaknál+ a fekete fékkar is látszik.Ha ránagyitasz a jobb oldalt a mez és a nadrág találkozásának,a magaságábban találod meg!
Sajnos amirõl beszéltem, kicsi kompakt gépem van.Remélem Duna maratonig sikerül anyit össze szednem hogy meg tudjam venni a tükörreflexes canonnt.
Habda1 Töled meg elnézést kérek,sajnos nem sikerült lefényképezni!
Remélen dunán összejön minden! Köszönöm hogy ilyen sokan megnéztétek a képeket,érdemes volt vele dolgozni!
Egyénként vicces helyen lehettél, mert én meg az asszony mögött jövök át a sinen, õt totálba kaptad engem meg totálba kitakar, de a mögöttünk jövõ játékos tökéletesen látszik!
Írta 2012. június 04. - 20:30
árulja már el nekem valaki legyen szíves, hogy azt miért kell eldobni a nemzeti parkban? miért nem lehet alázattal viselkedni és nem szemetelni az erdõben? mert verseny van? az súly? az az egy grammos csokipapír? attól nem nyersz vazze? elnézést, kiakadtam. akinek nem inge természetesen ne vegye magára!
Írta 2012. június 04. - 19:42
Teljes mértékben igazad van!
Most néztem emg az eredeti 10Mp es képet telibe takarásban van.Fehér rövid ujjas kesztyû van rajta fekete véggel a ujjaknál+ a fekete fékkar is látszik.Ha ránagyitasz a jobb oldalt a mez és a nadrág találkozásának,a magaságábban találod meg!
Sajnos amirõl beszéltem, kicsi kompakt gépem van.Remélem Duna maratonig sikerül anyit össze szednem hogy meg tudjam venni a tükörreflexes canonnt.
Remélen dunán összejön minden! Köszönöm hogy ilyen sokan megnéztétek a képeket,érdemes volt vele dolgozni!
Ugyan már , ne szabadkozz , inkább mi köszönjük a képeket , nekem biztos nem lenne türelmem foglalkozni ilyesmivel.Amúgy sem vagyok az a fotogén bringás , ráadásul elnyerhetném az "arányaiban legrövidebb combúak díját" (ahogy az a többi képen látszik).
Tényleg látszik valami , stimmel a fekete fehér kesztyû(Merida GCS) , meg a fekete fékkar.A nyers videón viszont az 53. perc környékén ott van a "sprtintünk" , bár csak én voltam elég motivált , vagy még volt tartalékom.A szpíkergyerek ingerenciaküszöbét viszont még így sem sikerült súrolni.(az idõjárásról beszélt az az idióta)
Írta 2012. június 04. - 14:47
szilvasvaradmaraton.hu
Meg kellene kérni a Tarnai Csabáékat, hogy tegyék letölthetõvé....
Írta 2012. június 04. - 14:33
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2012. június 04. - 12:15
Teljes mértékben igazad van!ha +nagyítod , átnézel a bal "hóna alatt" ott sztem a kezed látszik , vmi világos kesztûben
Írta 2012. június 04. - 09:40
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. június 04. - 09:29
Ezek k. jó képek.Egyet azonban kérdeznék kíváncsiságból.A 280-as képen Gabi barátom(K201) az õt nem megilletõ helyen defekt után (amint látszik) , én pedig közvetlen a seggében , elvileg.Csak a célvonalnál bírtam megelõzni "célfotósan".A síneknél majdnem ráugrottam , utána "pihentem rá" a szélárnyékában a befutóra.Hol vagyok?Csinálsz valamit a képekkel , vagy csak kitakar?
Szerintem csak szimplán eltakart sajnos, meg jelenleg egy sima kis primitiv kompakt hobby gépem van, sajnos csodákat nem lehet tõle várni.Amilyen gyorsan tudtam fényképeztem,enyit tud a gépem sajnos. Útánna néztem sajnos nem láttlak a képeken,a Memoria kártyámon rajta van az összes kép amit mondtál ott a környékén megnéztel elõtte úttána 100-120 képet ilyen jelenetett egyiken sem láttam sajnos. szerintem teljes mértékben takarásban vóltál,más logikus magyarázatott nem tudok rá adni!
Írta 2012. június 02. - 22:58
2012Szilvásvárad - szilvasvaradmaraton2.armstrong.fotoalbum.hu
Még pár kép lesz itt is a célba érkezésrõl
Ezek k. jó képek.Egyet azonban kérdeznék kíváncsiságból.A 280-as képen Gabi barátom(K201) az õt nem megilletõ helyen defekt után (amint látszik) , én pedig közvetlen a seggében , elvileg.Csak a célvonalnál bírtam megelõzni "célfotósan".A síneknél majdnem ráugrottam , utána "pihentem rá" a szélárnyékában a befutóra.Hol vagyok?Csinálsz valamit a képekkel , vagy csak kitakar?
Írta 2012. június 02. - 08:19
Még pár kép lesz itt is a célba érkezésrõl
Írta 2012. június 01. - 21:00
Tedd már meg azt a szívességet nekünk és magadnak is hogy vissza olvasol pár oldalt, hiszen a fotósok igen nagy része feltette hogy hol találod a képeket. Nem is tudom hogy várod el azt hogy csináljanak rólad egy vagy több képet keressenek ki rajtszám szerint és azt neked személy szerint még el is küldjék, ha másra nem is gondolsz az jusson az eszedbe hogy még 200 ember kérné ugyan ezt.
A vicc, hogy a Hegyibringa.hu pont megteszi ezt mindenkinek! Nagyon bírom azt az oldalt emiatt is!