király!
off: nem téged láttalak tegnap a kecskeméti meg a sándor sarkán országútival, fejkendõben?
Akár off akár on...én lehettem
király!
off: nem téged láttalak tegnap a kecskeméti meg a sándor sarkán országútival, fejkendõben?
Már pénteken megkapta a másikat. Egy 29er Spec. Stump. . Megtiszteltetésnek vettem,hogy ráülhettem.
Azzal versenyzett Veszprémbe.Igaz nem õ nyert,de a legnagyobb tapsot Õ kapta!
Nagyon sajnálom Marcit , már kezdett összenõni azzal az Epic-kel.Azért az ilyen nagyüzemi tolvajhálozatokat nehéz felszámolni. Nem ez volt az utolsó sajnos.Azért írtam , hogy a szállodával fizettesék ki valahogy , hátha megindul valami érdemi nyomozás , mondjuk a biztosító részérõl.
Sajnos már olyan rég , hogy kis túlzással azóta el is felejtettem.Remélem ki tudják legalább fizettetni a szállodával.Sajnos nem egyedi eset , el tudom képzelni , hogy már az orosz , vagy ukrán , vagy akármilyen "piacon" van , ahol 5-6000$-ért el is adták már.
kicsit OFF
hallottátok, hogy azóta ellopták Blazsó Marci Epicjét?
Értem.
Nem is feltételeztem soha , hogy reklámozol , szerintem is jók voltak azok , amikrõl írtál.Nekem is van még egy kis maradék.
Akkor a "többirõl" majd kikérdezlek a versenyek után , ha nem bánod.
Amúgy az energizálókra és a többi termékükre értettem az elemzést.
A sebesség mindent megold.
A blogomon (egyelõre) csak arról írok, ami valóban jó. Azok a saját véleményeim voltak, nem reklámok. Errõl elég kicsi az esélye, hogy írni fogok. A többit itt nem mondhatom el.
Jobb volt a jó kis Aminostar mi?Manóék is panaszkodtak.Én kérdeztelek verseny után a fûben , amíg etted azt a fenomenális gulyást , hogy honnan van energiaszeleted , bízva valami jó hírben , sajnos mondtad , hogy maradék csak.Akkor most a blogodban fogod ezeket a "cuccokat" is elemezni , vagy ez azért nem kizáró ok?
Szerintem nagyon jó , én legalábbis élveztem.Fõleg az ördögoldal után , addig egy kicsit haldokoltam itt-ott.pont.
milyen volt a maraton?
Az új kulacsaim nekem is többször el akarták hagyni a kulacstartómat, de térddel sikerült visszalökdösni õket. Mondjuk néha legszívesebben eldobtam volna õket, mert ivás közben állandóan visszacsúszott a kis pöcök.
Ja , a kulacskirázkódásról meg annyit: vagy tanulj meg biciklizni , vagy cseréld le a kulacstartód.Én eléggé eresztem lefelé és az élmezõny is , nekik , ahogy nekem sem , valahogy nem esik ki a kulacsuk.Biztos náluk még sima a talaj , én meg fölötte közlekedek.