Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

király!

off: nem téged láttalak tegnap a kecskeméti meg a sándor sarkán országútival, fejkendõben?

Akár off akár on...én lehettem
Team Heavy Pedál Szeged

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Már pénteken megkapta a másikat. Egy 29er Spec. Stump. . Megtiszteltetésnek vettem,hogy ráülhettem. ;)
Azzal versenyzett Veszprémbe.Igaz nem õ nyert,de a legnagyobb tapsot Õ kapta!

király!

off: nem téged láttalak tegnap a kecskeméti meg a sándor sarkán országútival, fejkendõben?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Már pénteken megkapta a másikat. Egy 29er Spec. Stump. . Megtiszteltetésnek vettem,hogy ráülhettem. ;)
Azzal versenyzett Veszprémbe.Igaz nem õ nyert,de a legnagyobb tapsot Õ kapta!
Team Heavy Pedál Szeged

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nagyon sajnálom Marcit , már kezdett összenõni azzal az Epic-kel.Azért az ilyen nagyüzemi tolvajhálozatokat nehéz felszámolni. Nem ez volt az utolsó sajnos.Azért írtam , hogy a szállodával fizettesék ki valahogy , hátha megindul valami érdemi nyomozás , mondjuk a biztosító részérõl.

Marcit anyagi kár sztem nem érte, de akkor is ritka szar érzés lehet. én is remélem, hogy biztosítva volt, meg hogy mielõbb kap egy másikat :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Nagyon sajnálom Marcit , már kezdett összenõni azzal az Epic-kel.Azért az ilyen nagyüzemi tolvajhálozatokat nehéz felszámolni. Nem ez volt az utolsó sajnos.Azért írtam , hogy a szállodával fizettesék ki valahogy , hátha megindul valami érdemi nyomozás , mondjuk a biztosító részérõl.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sajnos már olyan rég , hogy kis túlzással azóta el is felejtettem.Remélem ki tudják legalább fizettetni a szállodával.Sajnos nem egyedi eset , el tudom képzelni , hogy már az orosz , vagy ukrán , vagy akármilyen "piacon" van , ahol 5-6000$-ért el is adták már.

hát ja, lehetett vagy egy hete.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

kicsit OFF

hallottátok, hogy azóta ellopták Blazsó Marci Epicjét?

Sajnos már olyan rég , hogy kis túlzással azóta el is felejtettem.Remélem ki tudják legalább fizettetni a szállodával.Sajnos nem egyedi eset , el tudom képzelni , hogy már az orosz , vagy ukrán , vagy akármilyen "piacon" van , ahol 5-6000$-ért el is adták már.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Értem.
Nem is feltételeztem soha , hogy reklámozol , szerintem is jók voltak azok , amikrõl írtál.Nekem is van még egy kis maradék.:)
Akkor a "többirõl" majd kikérdezlek a versenyek után , ha nem bánod.
Amúgy az energizálókra és a többi termékükre értettem az elemzést.

Ha küldesz privát üzenetben egy emailcímet akkor elmesélem a többit.

A sebesség mindent megold.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
kicsit OFF

hallottátok, hogy azóta ellopták Blazsó Marci Epicjét?

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

A blogomon (egyelõre) csak arról írok, ami valóban jó. Azok a saját véleményeim voltak, nem reklámok. Errõl elég kicsi az esélye, hogy írni fogok. A többit itt nem mondhatom el.

Értem.
Nem is feltételeztem soha , hogy reklámozol , szerintem is jók voltak azok , amikrõl írtál.Nekem is van még egy kis maradék.:)
Akkor a "többirõl" majd kikérdezlek a versenyek után , ha nem bánod.
Amúgy az energizálókra és a többi termékükre értettem az elemzést.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jobb volt a jó kis Aminostar mi?Manóék is panaszkodtak.Én kérdeztelek verseny után a fûben , amíg etted azt a fenomenális gulyást , hogy honnan van energiaszeleted , bízva valami jó hírben , sajnos mondtad , hogy maradék csak.Akkor most a blogodban fogod ezeket a "cuccokat" is elemezni , vagy ez azért nem kizáró ok? :)

A blogomon (egyelõre) csak arról írok, ami valóban jó. Azok a saját véleményeim voltak, nem reklámok. Errõl elég kicsi az esélye, hogy írni fogok. A többit itt nem mondhatom el.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

pont.
milyen volt a maraton?

Szerintem nagyon jó , én legalábbis élveztem.Fõleg az ördögoldal után , addig egy kicsit haldokoltam itt-ott.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Az új kulacsaim nekem is többször el akarták hagyni a kulacstartómat, de térddel sikerült visszalökdösni õket. Mondjuk néha legszívesebben eldobtam volna õket, mert ivás közben állandóan visszacsúszott a kis pöcök.

Jobb volt a jó kis Aminostar mi?Manóék is panaszkodtak.Én kérdeztelek verseny után a fûben , amíg etted azt a fenomenális gulyást , hogy honnan van energiaszeleted , bízva valami jó hírben , sajnos mondtad , hogy maradék csak.Akkor most a blogodban fogod ezeket a "cuccokat" is elemezni , vagy ez azért nem kizáró ok? :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pont.
milyen volt a maraton?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ja , a kulacskirázkódásról meg annyit: vagy tanulj meg biciklizni , vagy cseréld le a kulacstartód.Én eléggé eresztem lefelé és az élmezõny is , nekik , ahogy nekem sem , valahogy nem esik ki a kulacsuk.Biztos náluk még sima a talaj , én meg fölötte közlekedek. :)

Az új kulacsaim nekem is többször el akarták hagyni a kulacstartómat, de térddel sikerült visszalökdösni õket. Mondjuk néha legszívesebben eldobtam volna õket, mert ivás közben állandóan visszacsúszott a kis pöcök.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Ja , a kulacskirázkódásról meg annyit: vagy tanulj meg biciklizni , vagy cseréld le a kulacstartód.Én eléggé eresztem lefelé és az élmezõny is , nekik , ahogy nekem sem , valahogy nem esik ki a kulacsuk.Biztos náluk még sima a talaj , én meg fölötte közlekedek. :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Azért a versenyszabályzat kizárással "jutalmazza" a szemetelést , azt hiszem.Amikor anno az iskolában eldobtuk a szemetet és pofátlanul azt válaszoltuk a felügyelõ tanárnak , hogy erre van a takarítónõ , elég erélyesen elmagyarázta , hogy NEM , azért van , hogy takarítson nem pedig az utánunk elhullajtott szemetet szedje , arra ott a szemetes.Persze lehet , hogy ez is demagógia , de nem tudom elfogadni , hogy ha fizetek egy rendezvényért , akkor azzal bármit megengedhetek magamnak.Magyarul , ha fizetek az étteremben , akkor a pultra szarhatok , vagy a szomszéd kajájába?Ettõl még értem , amit Savanyúgabi ír , de nem feltétlen akarom tudomásul venni.Engem egy másodpercre sem lassított az , hogy zsebre vágtam a géles tubust , meg a koffeines fiolát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem értesz
fizettek azért, hogy egy vállalkozás által rendezett versenyen részt vegyetek, oooorbitális lehengerlõ küzdelmek közepette megmérettetek, aztán nyugodtan hazamentek pozitív élményekkel gazdagabban, tudva azt, hogy mielõtt engedélyt kaptak az útvonalra a szervezõk, egyeztettek a különbözõ hatóságokkal, ami -gondolom- megegyezésekhez vezetett, többek között azt is tartalmazva, hogy a verseny végeztével a résztvevõk által esetlegesen véletlenül , vagy a tophiperszuperrájderek után direkt elpottyantott akármiket eltávolítják, illetve igyekeznek a tõlük elvárható mértékben a természetes állapotot visszaállítani.
de egyébként tudom, demagóg vagyok, hiszen itt élek magyarba'
már annak is örülnék, ha nem okádnák össze a turista társak a kedvenc bükki alvóhelyeinket

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
azért jó látni, hogy vannak még akik értik, hogy miért fontos, hogy ne maradjon szemét utánunk sehol. nem kell támadási felületet hagyni. na meg persze a természet miatt is fontos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szerintem nem felesleges .(fõleg hogy más topikokban meg megy a sírás hogy mekkora geciség az erdõtörvény kerékpárosokra vonatkozó része)
elvileg duna marci után is kitakarítanak. ahoz képest bõ héttel után szedtem össze az alábbiakat, egy frissitõ utáni 2 km-es szakaszon, anélkül hogy kerestem volna.

https://lh4.googleus...pictb%20274.jpg

és ezek jelentõs részét nehéz lenne a turistákra meg az erdészekre fogni. a nyuszira meg pláne. ami még nagyobb gáz hogy rendszeresen szedegetek össze a versny által nem érintett (erdei) útvonalakon is . véletlen egyszer meglátom valamelyik kecsegét, hogy elhajítja, egy barátságos husángra feltûzve fogom utána vinni , és a küllõi közé helyezni, amit "elvesztett".
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való