Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

kecskeszsolt

kecskeszsolt

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Van egy rövidtávos Master nevezésem, ha valakinek szüksége lenne rá!
kecskeszsolt@dunamenti.hu

Szapi

Szapi

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Szuper, le is csaptunk rá!
Köszi Feca

KicsiFeca

KicsiFeca

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Aki esetleg még szállást keresne Szilvásváradon a hétvégére. A csapatunk megfogyott így 2 db 2 ágyas apartman jelenleg még kiadó. Elérhetõsége: Pitypang-Bbita Apartmanhz
A szállás szép, rendezett.
üdv,

Feca

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Az új rész az nagyjából a régi bükk felfelé murvás út, Felsõtárkánytól menésben van egy neccesebb szakasz betéve, ami nekem nem rémlik a 2010-es hosszúról, vörös agyagos mászás, az kellõ mennyiségû esõ esetén a cipõt is leveszi a lábról.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hmm , Jó lesz a pálya... Hõmérsékleti hullámvölgy vár ránk jövõ héten
Ha a Vértes után ez is dagonya lesz...

Dagonyához minden nap olyan esõ kellene, mint péntek este volt, amire semmi esély. Lesz itt-ott sár, de keskeny sárgumival ne szivassa magát senki.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Hmm , Jó lesz a pálya... Hõmérsékleti hullámvölgy vár ránk jövõ héten
Ha a Vértes után ez is dagonya lesz...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Majd ha jössz a hosszúra, akkor majd jogosnak érzem ezt a fikázást.

nagytányéronvégigazördögoldalonlábletételnélkül? wooooow

amúgy azt lehetne kérni, hogy idén ne dobáljátok szét a csokis meg zselés zacsikat a Bükkben? tisztelet a kivételnek. tudom, hogy kõkeményen számít az a 13.2gramm a zsebben, de akkor is...

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

"Ha meg kell baszódni,akkor meg kell baszódni":)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezek közös részek lennének a Bükkmaraton pályájával? Lassan össze lehet vonni a kettõt, a Bükknek már jelentõs része átfed a Szilvással...

Igen. Kb 2-3km lehet az új szakaszban, ami nem a bükk maraton pályája valamilyen irányban.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Szerintem ismered az új szakasz 90%-át.

Ezek közös részek lennének a Bükkmaraton pályájával? Lassan össze lehet vonni a kettõt, a Bükknek már jelentõs része átfed a Szilvással...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

kezdõdik a szokásos évi esõnyafogás...

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Aki ismeri a hosszútáv új részeit, attól kérdezném, hogy összehasonlítva mennyire jellemzõek az agyagos-feltapadós saras részek a régi, 117km-es távhoz képest? 2010-ben tök jól elvoltam merevvillás egysebességessel 2,4-es Conti MK és 2,2-es RK kombóval, ráadásul a V-fék sem bizonyult hátránynak. Amennyiben nincs valami meredek slicksaras mászás, lehet fenthagynám a WTB Vulpine-t hátsókeréken, most majd váltóval megyek, így nem kell akkora kapaszkadó mintázat talán.

Szerintem ismered az új szakasz 90%-át.

A sebesség mindent megold.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

A hosszú távú elõrejelzések szerint jövõ hétvégére komoly esõket prognosztizálhatók. Ha így lesz, fincsi lesz, "Szívásvárad" esõ nélkül úgysem az igazi! :)

kezdõdik a szokásos évi esõnyafogás...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Aki ismeri a hosszútáv új részeit, attól kérdezném, hogy összehasonlítva mennyire jellemzõek az agyagos-feltapadós saras részek a régi, 117km-es távhoz képest? 2010-ben tök jól elvoltam merevvillás egysebességessel 2,4-es Conti MK és 2,2-es RK kombóval, ráadásul a V-fék sem bizonyult hátránynak. Amennyiben nincs valami meredek slicksaras mászás, lehet fenthagynám a WTB Vulpine-t hátsókeréken, most majd váltóval megyek, így nem kell akkora kapaszkadó mintázat talán.

Holnap megyünk bejárni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
A hosszú távú elõrejelzések szerint jövõ hétvégére komoly esõket prognosztizálhatók. Ha így lesz, fincsi lesz, "Szívásvárad" esõ nélkül úgysem az igazi! :)

dalospet

dalospet

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hosszútávos nevezésem 5 ezerért átvehetõ
Érdeklõdni: harminc/488 4951

kicsihuszar666

kicsihuszar666

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szilvásvárad Maraton-ra középtáv nevezés eladó. Érdeklõdni: szjoco78@gmail.com címen.

Srobi

Srobi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Eladó két rövidtávos nevezés, érdeklõdni Horváth Csabinál lehet a következõ számon: harminc/ 9292 858.

Üdv: Robi

moyogi

moyogi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Van egy eladó nevezésem a május 26-i szilvásváradi maratonra. Ha valakit érdekel írjon: drjotti@gmail.com.

Üdv