Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Azért az megnyugtató a fagyhatár 2000 m felett lesz! :cool2:

6 day Bankut snow forecast for 865 m

KisBadár

KisBadár

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok! Master 1 hosszútávos nevezés 4500 Ft-ért eladó!
063027708harminchét

üdv

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Long term forecast for Bánkút, Heves (Hungary)
Azt hiszem ez tényleg olyan lesz, mint 2009-ben. :)

A sebesség mindent megold.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Tavaly én is voltam a Salzon,idén volt egy kalandos Vértes maraton-én már nem lepõdök meg semmin:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

"Ha meg kell baszódni,akkor meg kell baszódni":)

;) ;) ;)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Megfelelõ csapadékmennyiség esetén gyerektávon. :D Viccet félretéve: csak középen, és bár ma esõre ébredtem, esõ lesz valószínûleg hétvégén és esõben bringáztam ma be a melóhelyre, valahogy beindult bennem a versenyszellem. Tudom, középen nincs igazán sár, a hosszú az igazi szívás, de az még várat magára.

Csak azért kérdeztem, hátha tudnék menni valamennyit ismerõssel is; no mindegy, jó a közép, sõt! Nekem tuti odaver a hosszú, igazából csak azért megyek itt, mert arra számítok, nyugisabb lesz a rajt is és a verseny is így, ha sár lesz, ha nem. No majd meglátjuk! Nekem az esõvel és a sárral sincs amúgy bajom, viszek csereöltözetet és bízom benne, hogy a zuhanyzást is meg tudom majd oldani. Egy hideg verseny mondjuk nem esne jól, tavaly Salzon az alig 7 fok esõben tekerés közben nem éppen a "kellemes" szó szinonímái jutottak eszembe! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Megfelelõ csapadékmennyiség esetén gyerektávon. :D Viccet félretéve: csak középen, és bár ma esõre ébredtem, esõ lesz valószínûleg hétvégén és esõben bringáztam ma be a melóhelyre, valahogy beindult bennem a versenyszellem. Tudom, középen nincs igazán sár, a hosszú az igazi szívás, de az még várat magára.

Pont azért variálták meg a hosszú távját, hogy kimaradjon belõle a Szarvaskõ utáni igazán saras rész, az az egy agyagos mászás ami aggasztó lehet még az idõjárás tekintetében.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Melyik távon indulsz?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Akkor vigyek síléceket? :D Tehát a tavalyi lightos bevezetõ után idén megízlelem a valódi Szívásváradot?

Melyik távon indulsz?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

És hideg is lesz, talán még havazni is fog a sípályán. :D

Akkor vigyek síléceket? :D Tehát a tavalyi lightos bevezetõ után idén megízlelem a valódi Szívásváradot?

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts

inkább aszfalton kéne rendezni ezt a szilvásvárad maratont...

Vagy inkább teremben.
Aki a 2009-es Szilváson ott volt, azt azért már nagy meglepetés nem érheti :-)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Szó sem lehet róla..nem lesz sár :)
Team Heavy Pedál Szeged

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

inkább aszfalton kéne rendezni ezt a szilvásvárad maratont...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak hogy letörjem az árakat:

Vasárnap napközben ~20 mm esõ várható Szilvásvárad térségébe. :)

A sebesség mindent megold.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Csak hogy letörjem az árakat:

Vasárnap napközben ~20 mm esõ várható Szilvásvárad térségébe. :)

Probike

Probike

kereskedõ

• fórumtag
  • 1 posts
Szervusztok!

Van egy eladó hosszútáv nevezési csomagunk az összes Top Maratonra!

Érdeklõdni a Probike Kerékpárüzletben lehet, telefon: 06/1 - 325 - 54 - 06

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
Eladó két darab középtáv Master 1 nevezés a Szilvásváradi maratonra
érd: 303485964

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Saras-esõs idõben a Szilvás középtávját érdemes bevállalni Schwalbe Rcing Ralph 2.25-ös gumikkal? (úgy hallottam, hogy a szilvási sár nem olyan ragadós-tapadós fajta....) A hétvégén a Pilisben voltam, elég nagy dagonya volt, az agyagos sarat pillanatok alatt felszedte ez a gumi, úgy hogy teljesen beálltak a kerekek.
Szemezgetek a Maxxis Medusa 2.1-es gumival, de ha nem érdemes nem szívesen költenék rá. Van még elfekvõben egyi pár régi Ritchey Z-Max külsõm, sajnos elég kopottas állapotban (edzõguminak használom). Esetel érdemes lehet ezzel nekivágni, ha mostohára forul az idõjárás? A középtávot az idõjárástól függetlenül szeretném végignyomni.
Elõre is köszönöm a válaszokat!

teljesen jó a racing ralph.

Dremar

Dremar

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Saras-esõs idõben a Szilvás középtávját érdemes bevállalni Schwalbe Rcing Ralph 2.25-ös gumikkal? (úgy hallottam, hogy a szilvási sár nem olyan ragadós-tapadós fajta....) A hétvégén a Pilisben voltam, elég nagy dagonya volt, az agyagos sarat pillanatok alatt felszedte ez a gumi, úgy hogy teljesen beálltak a kerekek.
Szemezgetek a Maxxis Medusa 2.1-es gumival, de ha nem érdemes nem szívesen költenék rá. Van még elfekvõben egyi pár régi Ritchey Z-Max külsõm, sajnos elég kopottas állapotban (edzõguminak használom). Esetel érdemes lehet ezzel nekivágni, ha mostohára forul az idõjárás? A középtávot az idõjárástól függetlenül szeretném végignyomni.
Elõre is köszönöm a válaszokat!

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Hosszútávos nevezésem felkészületlenség miatt eladó. 5000 Ft-ot szeretnék érte kapni.
+36703289112
3K