Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Még valami: teljesen elfelejtettük mostanában a sárvédõket pedig baromira hasznosak ilyenkor. Hosszú Master2-ben Vas Peti ennek is köszönhette a tegnapi gyõzelmét.

Bánkúttól szemüveg nélkül mentem végig, zavart hogy állandóan párásodik. A célban nem nagyon hitték el a többiek, hogy a pályán értem be, teljesen elég volt itthon arcot mosnom, szinte semmit nem kaptam a képembe. Szombaton vettem egy 1500 forintos sárvédõt, meg befaragtam egy gumibelsõt a telóba. Hibátlan volt, sokat ért!

Feltöltött kép

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts

Hõsök? Inkább csak bolondok. :)

Jani, megmentetted a singlespeedesek becsületét :-)

Nem hittem a szememnek, amikor a H-K elválasztásnál megálltam egy percre, és megjelent Fityisz és Tóth Andris, hogy nekik is elég volt a buliból.
Gyakorlatilag 19-re húztunk lapot, hogy majd biztos esik valamennyit, de aztán eláll, és lehet egy kicsit szárítkozni közben, talán a nap is kisüt (végülis így indult a reggel...). Nálam legalábbis nem volt sem rendes cipõ, sem rendes kesztyû (meg semmilyen ruhadarab, amit ekkora esõhöz terveztek), büntetésképpen végig élvezhettük az aszfaltot vissza Szilvásra, majdnem akkora élmény volt, mint 2009-ben, csak most legalább nem folyt a vér az államból :-)

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts
Én vigyorogva értem be - meg is jegyezte Bíró Ádi -, de a cél mindig jó érzés. Lehet azért, mert még kezdõ vagyok, nem tudom. :)
Persze menet közben nem sok ok volt az örömre, nagyjából végig kaptuk az esõt. Ami talán vicces, hogy nem nagyon zavart, vagy nem zavart annyira, mint a sártenger.
Ami még emlékezetes a tegnappal kapcsolatban, a defektem. Toltam(!) a bringát a kiállítói sátrak között, eccercsak miap.csa. Fröcsköl a tej, sziszeg az elsõ kerék. Nem tudom, mi vághatta ki a gumit, de a tej nem fogta meg. :-O Szerencsére volt tartalék kerekem, kerékcsere-sorcsere-kerék vissza, rohanás a rajthoz volt a bemelegítés.
A két pár fékbetét kuka, ezen kívül más bajt még nem sikerült felfedeznem.

Kefe10

Kefe10

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Régen láttam ennyi reszketõ, legyilkolt embert, fõleg a bringamosó sorban.
Szerintem jó megoldás lehetne ilyenkor átnevezni a rövidre, azt le lehet zúzni másfél óra alatt, akkor még nem fázol. Persze én is átáztam, de még pont nem fáztam.

Még valami: teljesen elfelejtettük mostanában a sárvédõket pedig baromira hasznosak ilyenkor. Hosszú Master2-ben Vas Peti ennek is köszönhette a tegnapi gyõzelmét.
Vagy gondolj csak a begyulladt szemekre amiket az orvosi sátorban mosogattak a verseny után. A sárvédõ segített volna.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Srácok! Szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai versenyt végigtolta! Lehet õrültek vagyunk , de azért kicsit hõsök is :-).... és sok mosolygós arcot láttam! Remélem mindenki épségben hazaért....

Nekem szarakodott a hajtásom ill folyamatosan eresztett a hátsó kerekem ezért Bánkútnál lefordultam, az azt követõ tízen kilométer életem legfázósabbjai közé sorolom.
A mi csapat sátrunk a cél elõtt 150m-el volt egy mosolygós arcot sem láttam sírást /nem síróst/ lényegesen többet. A hajtások által kiadott hangokról nem beszélnék csak egyrõl konkrétan arról aminek iszonyú hangja volt és nagy valószínûség szerint a kazetta ette az agyat.
Tiszteltetem azoknak akik végig tolták a a közepet pláne a hosszút, de jó döntés volt a feladás is. Legjobban azok döntöttek akik nem indultak és most jöhet akárki a nem teremsport szöveggel is.Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Azok bizony. Most értem haza, holnap meló, nagyon várom ám. :D Viszont határozottan jól esett a végén befutni a célba, de az idõeredményt inkább ne nézzük, gyenge és lekvár vagyok én az ilyen körülményekhez. Egyébként rosszabb körülményekre számítottam, csak az utolsó másfél órát vacogtam végig, elõtte csak simán fáztam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Srácok! Szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai versenyt végigtolta! Lehet õrültek vagyunk , de azért kicsit hõsök is :-).... és sok mosolygós arcot láttam! Remélem mindenki épségben hazaért....

A sebesség mindent megold.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Erdélyben kaptunk 2 hete egy kis ízelítõt a Nagy Biharon..5 fok Jég-Hó-meg minden ...úgyhogy ezt jól tûrtük :)
Team Heavy Pedál Szeged

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
12.10körül.cuki volt

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Mikor volt jég Bánkúton?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nem volt, aláöltözet rövidmez rövidgatya, de csak a lábfejem meg a kézfejem fázott, szóval az sem mentett volna meg.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
A ruházat hogy alakult ? Valami kabátféle volt nálad ?
Marci

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Bánkút, 4fok, szakadõ jegesesõ...Jó volt no, szerelmes voltam az életbe.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
egge' :-D

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
nagyon el van simulva remélem minnyá esik!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én ujjatlanban nyomom, triatlonra készülök. :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Én még megdobnám minimum egy szélálló mellénnyel.

3/4 gatya aláöltözet, rövid mez, szélmellény, pali kéz, túra cipõ vagy téli / ez legalább vízálló /
Gabóca lesz egy root miller a Rose sátornál majd ott jól megvízslatom
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ajálom figyelmedbe a Roos-t
ROSE Root Miller Limited Edition kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu
Feltöltött kép

Köszi Zézó, de szemmel láthatóan túl hosszú a láncvillája!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Szerintem nekem felül aláöltözet, rövidmez, rövidgatya lesz a megfelelõ kombó....

Én még megdobnám minimum egy szélálló mellénnyel.