Bánkúttól szemüveg nélkül mentem végig, zavart hogy állandóan párásodik. A célban nem nagyon hitték el a többiek, hogy a pályán értem be, teljesen elég volt itthon arcot mosnom, szinte semmit nem kaptam a képembe. Szombaton vettem egy 1500 forintos sárvédõt, meg befaragtam egy gumibelsõt a telóba. Hibátlan volt, sokat ért!Még valami: teljesen elfelejtettük mostanában a sárvédõket pedig baromira hasznosak ilyenkor. Hosszú Master2-ben Vas Peti ennek is köszönhette a tegnapi gyõzelmét.
Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2013. május 27. - 07:06
Írta 2013. május 27. - 07:04
Hõsök? Inkább csak bolondok.
Jani, megmentetted a singlespeedesek becsületét :-)
Nem hittem a szememnek, amikor a H-K elválasztásnál megálltam egy percre, és megjelent Fityisz és Tóth Andris, hogy nekik is elég volt a buliból.
Gyakorlatilag 19-re húztunk lapot, hogy majd biztos esik valamennyit, de aztán eláll, és lehet egy kicsit szárítkozni közben, talán a nap is kisüt (végülis így indult a reggel...). Nálam legalábbis nem volt sem rendes cipõ, sem rendes kesztyû (meg semmilyen ruhadarab, amit ekkora esõhöz terveztek), büntetésképpen végig élvezhettük az aszfaltot vissza Szilvásra, majdnem akkora élmény volt, mint 2009-ben, csak most legalább nem folyt a vér az államból :-)
Írta 2013. május 27. - 07:01
Persze menet közben nem sok ok volt az örömre, nagyjából végig kaptuk az esõt. Ami talán vicces, hogy nem nagyon zavart, vagy nem zavart annyira, mint a sártenger.
Ami még emlékezetes a tegnappal kapcsolatban, a defektem. Toltam(!) a bringát a kiállítói sátrak között, eccercsak miap.csa. Fröcsköl a tej, sziszeg az elsõ kerék. Nem tudom, mi vághatta ki a gumit, de a tej nem fogta meg. :-O Szerencsére volt tartalék kerekem, kerékcsere-sorcsere-kerék vissza, rohanás a rajthoz volt a bemelegítés.
A két pár fékbetét kuka, ezen kívül más bajt még nem sikerült felfedeznem.
Írta 2013. május 27. - 06:51
Szerintem jó megoldás lehetne ilyenkor átnevezni a rövidre, azt le lehet zúzni másfél óra alatt, akkor még nem fázol. Persze én is átáztam, de még pont nem fáztam.
Még valami: teljesen elfelejtettük mostanában a sárvédõket pedig baromira hasznosak ilyenkor. Hosszú Master2-ben Vas Peti ennek is köszönhette a tegnapi gyõzelmét.
Vagy gondolj csak a begyulladt szemekre amiket az orvosi sátorban mosogattak a verseny után. A sárvédõ segített volna.
Írta 2013. május 27. - 06:27
Srácok! Szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai versenyt végigtolta! Lehet õrültek vagyunk , de azért kicsit hõsök is :-).... és sok mosolygós arcot láttam! Remélem mindenki épségben hazaért....
Nekem szarakodott a hajtásom ill folyamatosan eresztett a hátsó kerekem ezért Bánkútnál lefordultam, az azt követõ tízen kilométer életem legfázósabbjai közé sorolom.
A mi csapat sátrunk a cél elõtt 150m-el volt egy mosolygós arcot sem láttam sírást /nem síróst/ lényegesen többet. A hajtások által kiadott hangokról nem beszélnék csak egyrõl konkrétan arról aminek iszonyú hangja volt és nagy valószínûség szerint a kazetta ette az agyat.
Tiszteltetem azoknak akik végig tolták a a közepet pláne a hosszút, de jó döntés volt a feladás is. Legjobban azok döntöttek akik nem indultak és most jöhet akárki a nem teremsport szöveggel is.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. május 26. - 23:17
Azok bizony. Most értem haza, holnap meló, nagyon várom ám. Viszont határozottan jól esett a végén befutni a célba, de az idõeredményt inkább ne nézzük, gyenge és lekvár vagyok én az ilyen körülményekhez. Egyébként rosszabb körülményekre számítottam, csak az utolsó másfél órát vacogtam végig, elõtte csak simán fáztam.
Írta 2013. május 26. - 23:13
Srácok! Szeretnék gratulálni mindenkinek aki a mai versenyt végigtolta! Lehet õrültek vagyunk , de azért kicsit hõsök is :-).... és sok mosolygós arcot láttam! Remélem mindenki épségben hazaért....
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. május 26. - 22:53
Írta 2013. május 26. - 21:25
Írta 2013. május 26. - 21:13
Írta 2013. május 26. - 19:28
Írta 2013. május 26. - 19:11
Írta 2013. május 26. - 18:32
Írta 2013. május 26. - 17:46
Írta 2013. május 26. - 12:33
Írta 2013. május 26. - 06:19
Írta 2013. május 25. - 23:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2013. május 25. - 21:44
3/4 gatya aláöltözet, rövid mez, szélmellény, pali kéz, túra cipõ vagy téli / ez legalább vízálló /Én még megdobnám minimum egy szélálló mellénnyel.
Gabóca lesz egy root miller a Rose sátornál majd ott jól megvízslatom
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. május 25. - 21:27
Ajálom figyelmedbe a Roos-t
ROSE Root Miller Limited Edition kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu
Köszi Zézó, de szemmel láthatóan túl hosszú a láncvillája!
Írta 2013. május 25. - 21:24
Szerintem nekem felül aláöltözet, rövidmez, rövidgatya lesz a megfelelõ kombó....
Én még megdobnám minimum egy szélálló mellénnyel.