tökéletes verseny volt, röviden pont annyi sár volt, amennyi kellett.
pár észrevétel, ebbõl a 2. és a 4. szervezési dolog:
1. a sornak az elsõ haramdába álltunk be a rajtnál, a kanyarba, 9:35 elõtt kicsivel. a gyilkos lódarazsak közül egy elég népes csapat, illetve pár másik bringás késve érkezett, elegánsan leszedték a szalagot ott, ahol a kordonok vége volt, és a fire! után páran beálltak, tartották a sort, amíg a többiek bejöhettek. nem vagyok élvsersenyzõ, de a kitûzõtt 2:10es bruttó idõrõl (10 percet szántam frissítõre, nem lett fele ennyi sem) pontosan azzal a 3-4 perccel csúsztam le, ameddig õk feltartótták a sort, hogy bejöjjenek. nem érdekel, hogy hosszútáv, hogy anyámkínja - ha csak 9:50-kor ér oda a rajtsorhoz 9:30 helyett, akkor a helye a sor végén van, kivéve, ha beszólított. de legtöbbjük nem volt az, leelõztem nagy részüket a kilátóig felfele.
2. nem lehetne, hogy gulyás helyett opcionálisan tésztát kapunk? rendesek voltak amúgy, elhagytam a jegyem, de látták, hogy van rajtszámom meg saras vagyok, adtak kaját.szeretem a gulyást, finom is volt, de jóllakni kenyérrel meg müzlivel laktam jól, mert olyan forró volt, hogy csak 15 perc múlva bírtam a számba venni. illetve nekem jobban csúszna ilyenkor a tészta, mint a jó kis zsíros-húsos gulyás.
3. egyszer elment az áram a bringamosónál, elõfordul, ez nem gond. a bringatartó nagy pirospont.
DE KÖNYÖRGÖM, legközelebb állítsanak oda pár szakosított kärcher embert, mert az számomra "fizikai fájdalmat okoz" (thx to mjani:)), ahogy néhányan biciklit mosnak. lentrõl felfele mosnak, majd meglepõdnek, hogy hopp, csupa sárfolt a felsõcsõ meg a nyereg, és hasonlók...meg a kedvencem azok, akiknek méregdrága mavic csodakerekûk meg drága gumijuk van, 10 percig mossák, hogy csillogjon az a piros kardküllõ meg a felirat, aztán kitolják a fûben a biciklit. mi fejenként 4 perc alatt mostuk le a bringákat, és 1 perc alatt olajoztunk utána pedálrugót meg láncot. a trükk? nem esztelenül mosol, hanem elõbb gondolkodsz, aztán húzod meg a mosópisztoly ravaszát. ha így csinálod, akkor 1 lefújással lemosol mindent, a fogassort még átpörgeted, és -bár nem ragyogóan, de- tiszta lesz a biciklid - a tmobileos törölközöt én rendszerint arra használom, hogy letörlöm a telót, a kormányt meg a vázat mosás után.
4. a régi befejezés jobb volt, az a sínátugrás még ok, de arra a deszkahídra felmenni, majd lejövetelkor egész szûken bevenni a murvás-köves kanyart, majd utána erõlködve befordulni a stadionba...mennyivel tisztább volt lerongyolni a lejtõn, majd egyenesen be a stadionba..
rövid U19 16. hely, 2h05-öt mentem, a chipes idõm 2h12m lett, 10:07-kor sikerült átdöcögni a rajtvonalon. élvezetes verseny volt, tökéletes idõ, jó pálya (kedvenc:), bár a sötét erdei részt utálom)...köszönöm a szervezést.
edit:
McGywer, szép az a 20. hely, gratulálok.
Roboo, neked is grat.
ProBike: elõttem is estek el ott, nekem mákom volt, mert kicsit lemaradtam tõle (utálom, ha elõttem megy lefelel valaki) - én átrongyoltam az egyik tócsán egy "jihááá" kíséretében, a sporttárs meg akkor kászálódott ki a bokrok közül.