Szia!Thommey: azt kell mondjam, számunkra csalódás volt a shimano szervízkamion. haverom ugye eltörte a reba wc-jét, és sajna csak szombatra sikerült szerezni egy skarebet csapaton belülrõl. elkezdték szombaton összerakni, kész is lett, de nagyon meg volt ütve a kereke még a buká miatt - de amit kereket kapott hirtelen, arra meg csak 6csavaros tárcsa az ok, havernak meg csak cl volt. gondolták, ha már 10 év után újra van shimano szervízkamion, akkor bemennek, és vesznek egy 6csavaros tárcsát. (lehetett volna 160/180/203 is, adapterek voltak) szombaton csak estére jött le a szervízkamion - azt hittem, hogy a verseny elõtt még lehet szereltetni, de ezek szerint csak utána lehetett. mindegy, gondolták megpróbálják ma reggel - a csúcs xtr meg xt kerékszettek ki voltak téve, de egy 6csavaros tárcsát nem tudtatok adni...
Emlékszem, sajna én qrtam el, mert mikor írtam ki a tárcsákat a 6-os kifelejtettem. Mentségemre a Shimanonál a center lock a standard. Az volt is vagy 10 féle nálunk. Adapterrel nem készültünk, mert nem szokott elromlani:D
A busz a Tour De Pelso-n való részvétel miatt csak 6-ra ért le, ellenben Vargánya még este 8 után is telót szerelt! Szal, aki kerste, megtalálta.
Mindenbõl tudunk okulni!
Szerencsére rengeteg problémát meg tudtunk oldani a telójavítástól a váltófül egyengetésig. Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket látogatásával.
Találkozunk a Bükk Maratonon.
A szervízrõl, meg a rajtról a képeket hamarosan feltolom.
Üdv:Thy