Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ennyi vinnyogást, pedig még sár sincs... Örülnétek inkább, hogy tekerhettek és nem diplomát kell írnotok egész hétvégén. Annál még sárban röfögni is jobb. :D

Én is diplomára tanulok ,ami jún. 8- án lesz, s ezért leszek hurka a Szilvásvárad marcin (megnyugodtam ,hogy nem vok egyedül)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ennyi vinnyogást, pedig még sár sincs... Örülnétek inkább, hogy tekerhettek és nem diplomát kell írnotok egész hétvégén. Annál még sárban röfögni is jobb. :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
üss a szádra... szívna akkor a rövid is ;) kevesebbet mint mások de elég lesz

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
majd szombaton leesik az égi áldás mi meg szívhatunk a középtávon ahol nem csak aszfalt van...

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

mentem így egy 1:57:00-et. tudom ez lófing, de versenyen ez javulni fog....

én személy szerint örülnék egy ilyen idõnek, de nyomom majd inkább kényelmesbe :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Megjöttem. Szilváson ragyogó napsütés, szél ami segíti a száradást. Kitekertem Szilvásra, lenyomtam a rövidet és haza. A lényeg hogy a faktor-réti madonna után van egy kis sár, pici, a csalánosi parkolóig. Középen el lehet menni. Utána a bánya hegy oldala rendben van, még a sötét köves lefelé sem sáros, még csak nedves sem. Nagyobbacska sár, amit szintén ki lehet kerülni, de nem mindegyik sikerült, az olaszkapui frissítõ után van árnyékosabb helyeken. A katona-sírok utáni lefelé száraz, meg is lepõdtem... mentem így egy 1:57:00-et. tudom ez lófing, de versenyen ez javulni fog....

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Az idõjárás témához annyit, ha nem lessz olyan az idõ, mint 2006 -ban (nevezetem, ki is mentem, de végül nem indultam) akkor engem egy kis esõ nem állít meg.

Valószínûleg sokan fogtok lefelé engem kerülgetni. Öreg vagyok már a száguldozáshoz, felfelé viszont egész jól bírom.

Egyébként utóbbi idõben velem szemben a bükk "fokozottan védett természetvédelmi területein" annyi motoros és quados szokott száguldózni, hogy alig gyõzõk elugrálni. Még kerékpárral sem lehetne azon a részen közlekedni nemhogy motorral.
Múlt vasárnap Felsõtárkányi kerékpárúton motoros rendõrök járkáltak. Állítólag az ott motorozók kiszûrésére. na de õk is ott motoroznak...

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
lesz sár?

Joemberek!:cheers:

Ha van olyan aki nevezett a versenyre, de megsem tud resztvenni rajta, akkor szoljon, mert remek feltetelekkel :chin:(na jo, nem olyan remek) felhasznalnam a rajtszamat.
P

ha esik akkor odaadom a nevezésem

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Dempeter

Dempeter

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Joemberek!:cheers:

Ha van olyan aki nevezett a versenyre, de megsem tud resztvenni rajta, akkor szoljon, mert remek feltetelekkel :chin:(na jo, nem olyan remek) felhasznalnam a rajtszamat.
P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Velem egy babakocsi jött egyszer szembe. ;)

Ne szépítsd a történetet, mert velünk egy irányba haladt, mégis majdnem "eltapostad.":D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Meséééld el! :)

Etikett: jogos, a kerékpár alapesetben nem motorizált. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Lejtõn lefelé 40-el ? ;)

Nem lehet elég korán elkezdeni ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Lejtõn lefelé 40-el ? ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Velem szembe is jött egyszer egy DH- ás gyerek egy lefelén szerencsére még kanyar elõtt, mert ö is belsõ íven jött és én is mert ott volt a nyom.. ( én másztam fel ö meg jött le)de megálltam azt annyi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Idõjárás?!
Térdmelegítõket és karmelegítõket vinni kell; elõzõ nap max 15°, 3-4mm csapadék kijut a hétvégére. Ha a vasárnapi 22°be is jön akkor meg pára lesz... Mindegy, nagyon izzadni nem fogunk az fix.

szerk: Spec jobbra tartok erdõben is. KIVÉTEL mikor a lendületmegmaradás esete forog fenn.
Életemben utoljára nem tök minimumon hallgatott zenével pici völgybe le, kanyarba döntöm, és feltûnik egy krosszmotoros (hangját nemhallottam, õ is lejtõn jött). tizedmásodpercek alatt mindketten arra gondoltunk szrencséer hogy õ nehezebb így legyen övé a külsõ ív, enyém a belsõ.

Amúgy az elsõbbség dolgot mindig dinamukisan kezeltem, aki rosszabbul járna ha kizökkentik annak van elsõbbsége.
Ha felfele rosszabb a megállás akkor neki, ha felfe nyugis helyen és nem emreden megy valaki a másik meg lefele és elég keskeny helyen tud jönni rendesen akkor meg neki van elsõbbsége. De priorizálom akkor a mászókat, legjobb ha ugyanarra gondolunk.

Mászni meg lehetõleg belsõn mászok; hisz lefele nehezebb belsõre lassulni mint külsõre...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Tényleg a felfelé menõnek van elsõbbsége..? Azt gondolná az ember a lassabb jármû könnyebben megáll (lásd hajók pl.)

Montiban ezt mondja az etikett, mivel lefelé a nyomon kívül is le tudsz menni (max nehezebb), s állásból is bármikor el tudsz kezdeni gurulni, ellenben, ha fölfelé megakasztanak (például egy Ördögoldalon), akkor gondban leszel az elindulással, s tolhatod a tetejéig. Bár tény, baromira könnyû 6 km/h tempóról megállni, még fékezni sem kell. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dempeter

Dempeter

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Hát, nekem esélyes, hogy kimarad most :(

Akkor ez most azt jelenti, hogy van egy nevezesed, ami nem lesz felhasznalva.Ha igy van, akkor megbeszelhetnenk a reszleteket is.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én speciel jobbra tartok az erdõben is. Vagy a járdán. Vagy a Tesco fotocellás ajtajánál...

Tényleg a felfelé menõnek van elsõbbsége..? Azt gondolná az ember a lassabb jármû könnyebben megáll (lásd hajók pl.)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

off:Ahogy (pláne nem belátható helyen) felfele (meg sehol lehetõleg [erdei]úton) nem megyünk egymás mellett út szélességben.

OFF De azt ugye vágjátok, hogy erdõben nincs kötelezõ jobbra tartás, mivel eleve, az út szélessége kérdésessé teszi a kétsávosként való értelmezést sok helyen? És a féktávolság betartása mindkét fél, beleértve a gyorsabb , érdeke. Én már törtem el villanyakat úgy, hogy "jött szembe" a kanyar után egy ottfelejtett fatuskó, ami múltkor még nem volt ott. :D Amúgy meg, MTB etikett, mindig a fölfelé menõnek van elsõbbsége. (õ megy nyomon stb.)