Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
A mai nap voltam lent, tényleg úgy van ahogy többen írták, esegetett hébe-hóba de még egy kis por is maradt, annyi sem volt... Amúgy biztos örültek nekem, 40 nevezést vettem át. :) Nagy magabiztossággal újságoltam az érdeklõdõ telefonokra, hogy egyelõre nem kell aggódni, aztán megérkezett a mikrobusz, amivel holnap megyünk - az országútisaink a Hegyi OB-n voltak a Mátrában. Az már gyanús volt, hogy tiszta víz a busz, mikor se közel se távol még felhõ sem volt, hát elújságolták, hogy felhõszakadás, jégesõ a felnõtt verseny alatt és után, valamint Mátraházán hókásás úton !!!!! ment a mezõny! :) Mindez ma késõ délután. Kékesen 3 fok volt. - Aztán hogy mennyi jut mindebbõl a Bükkbe, holnap reggel kiderül. Minden esetre már nagyon kíváncsi vagyok a hosszútávosok arcára a felsõtárkányi meg a szarvaskõi support-nál... :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

hát le a kalappal ,aki ezen végig ment. Noh most már tuti ,hogy nem fogok aludni

ugyanmár!

Na itt egy Romhányi-féle altató:

Tigrismama altatodala

Aludj szépen, tente-tente,
Kedves kölöktigrisem, te!
Ugrandoztal, szaladgaltal
Jatszadoztal eleget,
Csörgõ csontot harapdaltal,
Rancigaltal beleket.
Csicsijja uuu!

Aludj, édes, tente-tente
Szep véres a naplemente
Dimbes-dombos liget mögött
Üvöltget a sakálka,
Talalt egy fél hideg dögöt
Meg is zibi-zabalta.
Csicsijja uuu!

Álmodj ölést, tente-tente
Az Istenke igy teremte.
Májacskába, lépecskébe
Vágd a mancsod, pancsikálj,
Vese-vese szép vesécske,
Fuss el véle, s hajcsikálj!
Csicsijja uuuuu!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

http://szilvasvaradm.../page/index.php

itt tessék megnézni a 2006os videót, és készülni!

hát le a kalappal ,aki ezen végig ment. Noh most már tuti ,hogy nem fogok aludni

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
http://szilvasvaradm.../page/index.php

itt tessék megnézni a 2006os videót, és készülni!

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
A "hivatalos" déli helyzetjelentés:
http://bringahirado....maratonon-23168

Ezek szerint nem a víz, hanem a hideg lesz az idei meglepetés.
(Bánkúton du. 5-kor 12 C volt)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Emlékszem én 2006-ra.:) Nagyjából szombat késõ estig nem is volt gond, na de ami utána jött...:D:D:D De jól megraktuk.:)

2006 ban egész héten esegetett, mi kicsit be aludtunk a nevezéssel, szombaton nevezett be egy barátunk, mikor a nevezésnél közölte õ nevezne két embert úgy néztek rá mint egy jelenésre. Mindenki mondja le a verseny õ meg kettõt akar nevezni!? Igen mondta, ezek ketten arra vártak lesz e esõ mert csak akkor indulnak!Feltöltött kép A Speci Stumpi két hetes volt a cipõ vadi új, de ez két percig fájt csak utána már csudajó móka volt!Feltöltött kép

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

akkor az Csömör felõl ment... itt du. 2 tõl - 5 ig egyfolytában esett

Akkor Te leszel a hibás! :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

A sár már kezd alakulni. Most épp itt szilváson esik (olyan jó kis csendes áztatós) És lessz jó hideg is, úgyhogy elõ a télibundákkal! :-)

akkor az Csömör felõl ment... itt du. 2 tõl - 5 ig egyfolytában esett
Én ártatlan vagyok:D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
A sár már kezd alakulni. Most épp itt szilváson esik (olyan jó kis csendes áztatós) És lessz jó hideg is, úgyhogy elõ a télibundákkal! :-)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Kár volt...! :D

Sok sikert holnapra! Hajrá! (Ezt most komolyan.)

áhh dehogy, készülök arra a profi fotóra:)
Neked is sok sikert.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Nem lesz sár, mert én most mostam patyolat tisztára a bringám :) úgyhogy NEM FOG ESNI:)

Kár volt...! :D

Sok sikert holnapra! Hajrá! (Ezt most komolyan.)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Nem lesz sár, mert én most mostam patyolat tisztára a bringám :) úgyhogy NEM FOG ESNI:) A pálya kb. fél órás infó forrásból - legalábbis az elsõ igazi mászás tekintve teljesen jó, nincs semmi akadályoztató tényezõ, csak az elején egy kis "árok szerûség" de azon gond nélkül átlehet menni ..
Mindenkinek jó versenyt, én elkezdek pakolni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Para Úr, maga április óta nem használni bringa, avagy nem zavarni rászáradt sár? :D

Dózer, ez naon jóóóó...! :rofl:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Szilvásvárad olyan sár nélkül,mint a Dallas Jockey nélkül.:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
reggel még úgy ébredtem, hogy huh estig le kellene takarítani az áprilisi bükki sarat a vasról, aztán dörrent egyet az ég, és azóta esik :-D thx for God... nem kell takarítani... majd holnap elintézi a "sterimo"... ;-)

holnap rock'n'roll meg a fogak alatt csikorgó sár tölti majd be a szalajka-völgyet.. jipppi... sárra fel! 8-) Én ott leszek...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

2007-ben is hasonló volt. Szombat délután egy nagy zivatar. Utána csend. Majd éjjel újabb esõ. Jupííííí!!! Fincsi volt!

De nem felhõszakadásban kellett megközelíteni Szilvásváradot, mint 2006-ban. A 2007-s nudli volt, leszámítva azokat a "versenyzõket," akik ketten ültek a vason: a "rider" meg a majré...:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
2007-ben is hasonló volt. Szombat délután egy nagy zivatar. Utána csend. Majd éjjel újabb esõ. Jupííííí!!! Fincsi volt!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hát ezt úgy néz ki be buktad, mármint a sarat és én is mert nekem is bejön.Feltöltött kép Most kaptam a ,,jelentést" sms-ben, miszerint is: ,,Idõ borongós, néha esik két percet, de száraz minden még mindig" Én is most értem haza tekerésbõl, egy fél órás zápor utám mentem ki megnézni miként viselkedik a Racing Ralhp sárban, hát nem jött össze csak nyoma maradt az esõnek sár sehol. Hõmérséklet 16 fok, szerintem bicajozáshoz ideális.

Emlékszem én 2006-ra.:) Nagyjából szombat késõ estig nem is volt gond, na de ami utána jött...:D:D:D De jól megraktuk.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Zsizsi lesz annyi sár hogy én is élvezzem?

Te azt élvezzed, ha nem esel el, nem akasztod a kormányod/pedálod más bringájára, -ba, és nem potyogtatod el a fele cuccodat a versenyen! Szóval, ne akarj túl sokat! ;)
Amúgy nem, nincsen akkora sár. Pocsák csak egy-két helyen vannak.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Zsizsi lesz annyi sár hogy én is élvezzem?

Hát ezt úgy néz ki be buktad, mármint a sarat és én is mert nekem is bejön.Feltöltött kép Most kaptam a ,,jelentést" sms-ben, miszerint is: ,,Idõ borongós, néha esik két percet, de száraz minden még mindig" Én is most értem haza tekerésbõl, egy fél órás zápor utám mentem ki megnézni miként viselkedik a Racing Ralhp sárban, hát nem jött össze csak nyoma maradt az esõnek sár sehol. Hõmérséklet 16 fok, szerintem bicajozáshoz ideális.