Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Kaja aztán indulás!!!

Kis sár vidámság:D

cSÕ, TE VOLTÁL AKI KERESETT VMITA FAKTOR-RÉTI MADONNA UTÁN?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én is haza értem.Oda fele már láttam, hogy nem fog sütni a nap de hogy ekkora esõ legyen arra nem számítottam. A rajtot eléggé jól sikerült elkapnom. A bringám vmi förtelmes hangot adott kim de nem akartam megállnom így mentem tovább. Az elsõ mászós részen bevallon toltam ,mert alig láttam ki a szemüvegembõl (csak foltokat láttam ) A közepétõl nem tudom mi kapcsán ,de szakadó esõben tök jól érzetem magam ,csak mentem és mentem(jó kedvem volt) .Egyik lefelén viszont sikerült zakóznom egyet,de szerencsére jól estem. A pálya utolsó 10 km -es lefeléje nem volt a kedvencem . Ott is estem de ott kicsit " rinyáltam is, mert egy fatönk felé hajtottam,ami szerencsére már korhadt, így nem ütöttem meg magam. A végén akik fenn voltak szurkolni sokat segített nekem :) köszönöm is nekik
Nem tudom ki volt a pálya végén fotózás célzattal ,de mit a tigris úgy mosolyogtam:D
Végül : 2 óra 46 perc , 183 átlag és 199 max pulzus. A kategóriámban 8. lettem 2 hellyel jobb ,mint tavaly :) és akkor jobbak voltak a feltétételek. Most tûzök tanulni ,1 hét és államvizsga ....
ui : Geoff jó volt veled találkozni:)

kornelhhh

kornelhhh

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hallo jok letek a kepek !kellemes volt a palya ahogy latom grat mindenkinek aki vegig ment!

kapidu

kapidu

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hei!
Vadászvölgynél szurkoltam nektek és készítettem egy-két amatõr fényképet is.Gratulálok minden résztvevõnek,kívülrõl is kemény volt.
Képek:
http://picasaweb.goo...araton20090531#
Kápi

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
itthon.

végig esett, hatalmas pocsoják a röviden is! még jó amúgy hogy szakadt, nem ragadt a sár. na belemegítés nélkül indultam neki a rajtnak, és mentem egy 2:09:00-et. Ezzel 17-ik lettem, tavaly 36 ;). Respect mindenkinek, anyám rám sem ismert a célban amikor beértem. Volt egy meleg-langyos zuhanyzó, na azt le is bonthatják, mert akkora sár volt bent mint a pályán. Lefele már csak érzékbõl mentem, mert nem láttam a sártól, de szerencsére nem volt firka sehol sem.
Annának gratula, kemény csajszi :) !!!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Csak a rövid távolt nyomtam, de az is embertelen volt. A középnek és hosszúnak full respect! (már aki megcsinálta)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
K.o.
Team Heavy Pedál Szeged

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
élõkép a versenyrõl: http://87.229.24.114:7090/listen.pls

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Engem inkább az 5 fok és a vizes ruha zavarna mint a sár:)

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
A sarat le és ki lehet mosni ,de az élmény pótolhatatlan !:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
az idokep radar ill pillanatnyi idõjárás alapján a kedves sporttársak jól mókázhatnak:) kicsit sajnálom hogy nemvagyok ott:D....na majd 2 hét múlva crosskovácsin!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

ehhe baráttyák, ezt elkaptátok...

Viszont az ingyenes biokozmetikai arcpakolás az jár minden indulónak.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ehhe baráttyák, ezt elkaptátok...
most értem vissza szilvásról, még kocsival is sikerült elesni, nemhogy biciklivel... :-P

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Sok szerencsét mindenkinek aki ottlehet! jó szórakozást:)!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
nem nagyon aludtál te se Anna. Nálunk egész éjjel esett. Na majd várjuk az élménybeszámolókat :)

ja, indulok én is, mert még lemaradok a buliról

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
sárvédõ azért berak. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
koránkelés, osztálykirándulás! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kaja aztán indulás!!!

Kis sár vidámság:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A mai nap voltam lent, tényleg úgy van ahogy többen írták, esegetett hébe-hóba de még egy kis por is maradt, annyi sem volt... Amúgy biztos örültek nekem, 40 nevezést vettem át. :) Nagy magabiztossággal újságoltam az érdeklõdõ telefonokra, hogy egyelõre nem kell aggódni, aztán megérkezett a mikrobusz, amivel holnap megyünk - az országútisaink a Hegyi OB-n voltak a Mátrában. Az már gyanús volt, hogy tiszta víz a busz, mikor se közel se távol még felhõ sem volt, hát elújságolták, hogy felhõszakadás, jégesõ a felnõtt verseny alatt és után, valamint Mátraházán hókásás úton !!!!! ment a mezõny! :) Mindez ma késõ délután. Kékesen 3 fok volt. - Aztán hogy mennyi jut mindebbõl a Bükkbe, holnap reggel kiderül. Minden esetre már nagyon kíváncsi vagyok a hosszútávosok arcára a felsõtárkányi meg a szarvaskõi support-nál... :)

Sárgumi ki, síléc be!Feltöltött kép

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

hát le a kalappal ,aki ezen végig ment. Noh most már tuti ,hogy nem fogok aludni

Annyira nem lesz vészes. De ne aggódjatok sárosak leszünk. Szóval én már lent vagyok Szilváson, du. elmentem egy rövid aszfaltos körre. Amikor elindultam felhõs, de tiszta és száraz idõ... 20 perc után szarrá áztam, visszafordultam. Szilváson már megint csontszáraz minden :D Szóval szerintem a pálya elég változatos lesz... Bár ha éjjel esik úgyis mindegy.
A lényeg, h ne aggódjatok, lesz sár. Ez engem nem zavar mondjuk, csak nagyon hideg ne legyen....

Good luck holnapra!