Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Le a kalappal mindenki elött aki elindult még ha nem is fejezte be. Harmad magammal úgy döntöttünk, hogy bár nagyon szeretünk maratonozni de ezt inkább kihagyjuk.Az esõ még hagyján de a hideg...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

...egh mind BARNÁK vagytok :) ...köszi azoknak kik szóltak h rövidebb távot mentek, mint ahogyan nevezésben említették... elképesztõen hüjék vagytok, ilyen hideg-saras-ganéjjjban tekerni....ejjjj :) :) :) .... BIG RESPECT!!!!! ...kivételesen nincs nélam talált tárgy, mindent a Tarnai Csabiéknál hagytam, akiknek gratu a szervezésért...minden pályabíró és szervezõ pont olyan kitartó mint a versenyzõk...sõttttt...még ma is dolgoztak...de üzenem Godzinak, megverhet a Dunán, DE én is jövök egyel...a minden reggeli 5:40-es keltetésemért...bakkancsban essõben a jappánok....találkozunk a hétvégén Városlõdön...

most nemnagyon hallottalak, mer' 9:59-ig a kocsiban melegedtem, beérkezés után pedig nem hallottam a sártól a fülemben

na majd dunán jajaj :)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...igen accem a mocsok a nyerõ...bár a B.Kenesei elsõ 24h is nagy volt... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ui: a legnagyobb dagonya 1998-as Harkány....

legelsõ 24h, ami még nem Bpen volt?

vagy 02 v 03 Mecsek (Mocsok) Maraton?

meg a Buda is elég szélsõséges, elsõ években porzott, de emlékszem, volt olyan év, amikor a szezon csapágycserével indult a Mongoose Fairlane-ben :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
2006-ban valóban nem volt ilyen hideg, a nap is kisütött délutánra, de a sár nagyobb volt! :D

Mindenkinek köszi a biztatást!
Savanyú, köszi az üdítõt! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
2006 vs. 2009: Az összehasonlításban az össz. "szívás mennyiség" számít. Esõ+hideg+sár! Nem voltam ott 2006-ban, de érzésem szerint nem volt ilyen hideg mint most.

(Ha csak a sarat nézzük, akkor a 2008-as Balaton Régió Maratonon is nagyobb sár volt -a pálya egy részét le is zárták - de nem volt esõ és kellemes 25-30 fok volt)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Szerintetek melyik volt a nyagobb dagonya :)

2006 vagy 2009?

2006- oson nem voltam, de akkor a rajterületen nagyobb volt a dagonya(képekbõl ítélve) az emberek kinézetét tekintve, hát ott már elgondolkodok:D. Miután elhagytam a sárvõmet utána,akkor már élõrõl is remekeltem

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
ui: a legnagyobb dagonya 1998-as Harkány....

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...egh mind BARNÁK vagytok :) ...köszi azoknak kik szóltak h rövidebb távot mentek, mint ahogyan nevezésben említették... elképesztõen hüjék vagytok, ilyen hideg-saras-ganéjjjban tekerni....ejjjj :) :) :) .... BIG RESPECT!!!!! ...kivételesen nincs nélam talált tárgy, mindent a Tarnai Csabiéknál hagytam, akiknek gratu a szervezésért...minden pályabíró és szervezõ pont olyan kitartó mint a versenyzõk...sõttttt...még ma is dolgoztak...de üzenem Godzinak, megverhet a Dunán, DE én is jövök egyel...a minden reggeli 5:40-es keltetésemért...bakkancsban essõben a jappánok....találkozunk a hétvégén Városlõdön...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Szerintetek melyik volt a nyagobb dagonya :)

2006 vagy 2009?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Úgy látszik nem nagyon ismered a Picasa-t. Amennyiben rátekintesz a jobb oldalra, láthatod az adott kép felbontását, ami 2560x1920 vagy 3872x2592. A "Letöltés" feliratra kattintva, az ekkora felbontással rendelkezõ képet tudod letölteni.

Valóban nem ismerem/tem. Köszi a hasznos infot, sikerült letölteni Õket!

És H. Zolinak is köszönöm a fáradozásait!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Felmentek az újabban kértek is.
Geoffnak igaza van, ne ezzel töltsük meg a topikot.
Privátban kérjetek képet.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Kedves Zoli,

köszi a képeket, de itt ugyanabban a méretben lettek feltöltve, mint a korábbi helyen. Eredeti felbontásukban fel tudnád vhová ideiglenesen tölteni Õket?

Köszi!

Úgy látszik nem nagyon ismered a Picasa-t. Amennyiben rátekintesz a jobb oldalra, láthatod az adott kép felbontását, ami 2560x1920 vagy 3872x2592. A "Letöltés" feliratra kattintva, az ekkora felbontással rendelkezõ képet tudod letölteni.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Srácok!

Mi lenne, ha a képeket e-mailben, vagy esetleg privát üzenetben kérnétek a fotóstól ? Nem hiszem, hogy ez igazából nagy tömegeket érdekelne, mégis ezzel van tele az utolsó két oldal. Arról nem is beszélve, hogy azt õk is biztosabban megkapják.

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Anna, orbea-d, arcsiba, Revidivo és Audrey!
Mivel tapasztalatból tudom, hogy a freemail nem tud fogadni nagy képeket ezért feltöltöttem egy külön könyvtárba a kért képeket. Innen töltsétek le õket, 1-2 nap múlva törlöm.
Itt vannak:http://picasaweb.goo.../SzilvasTeljes#

Kedves Zoli,

köszi a képeket, de itt ugyanabban a méretben lettek feltöltve, mint a korábbi helyen. Eredeti felbontásukban fel tudnád vhová ideiglenesen tölteni Õket?

Köszi!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
H.Zoli! A P1100516-os képet is fel tudnád tölteni nagyban? Köszi!

Revidivo

Revidivo

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Anna, orbea-d, arcsiba, Revidivo és Audrey!
Mivel tapasztalatból tudom, hogy a freemail nem tud fogadni nagy képeket ezért feltöltöttem egy külön könyvtárba a kért képeket. Innen töltsétek le õket, 1-2 nap múlva törlöm.
Itt vannak:http://picasaweb.goo.../SzilvasTeljes#

Köszi szépen!! Nem tudom, hogy nem írtam-e, de fel tudnád tölteni lécci mellé a DSC04162-t is? Bocs, úgy látszik ez kimaradt. :S
Ezer köszönet a képekért!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Kedves H. Zoli!
Végre én is találtam magamról egy képet. Fel tudnád tölteni? Fájlneve: P1100618
Zeezoltano: Te merkaptos vagy?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Elsõ sárvédõ!!!http://picasaweb.goo...87886206968770
Szinte szégyellem magam amiért ilyen tiszta vagyok, egy szemüveg törléssel volt meg a rövid táv.Feltöltött kép

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Itt mentem el melletted Robooo?

http://picasaweb.goo...388217306345586

te is nagyon kész voltál, ez a fotó überelhetetlen számomra..:D

Köszönöm a képeket, aggódtam hogy nem lesz rólam kép, mert nem vittem gépet, de ez így nagyon jó.... Örök hála nektek:cool2:

Itt bizony, eddigre már kikapcsolt az agyam és csak gurultam.:D