Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, újdonságok, általános technikai vitafórum
Posted 2008. May 05. - 20:58
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. May 05. - 20:58
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. May 05. - 20:54
Én meg azért vettem TREK-et mert annak meg minimum 32 év tõrténelme van.
![]()
:mybad: :mybad: :mybad:
azért én szeretnék neked gratulálni, tehát GRATULÁLOK!
Posted 2008. May 05. - 20:49
Banshee, Bergamont, Bergwerk, Canfield, Corsair, Cove, Devinci, Ellsworth, Foes, Intense, IH, Lapierre, Litespeed, Merlin, Orange, Pace, RM, Rotwild, Sinister, Tomac, Transition, Turner, Ventana, Votec, Yeti...
Tovább is van, mondjam még?
Azt nem tudom hogy a TREK benne lett volna a felsorolás folytatásában?
Én meg azért vettem TREK-et mert annak meg minimum 32 év tõrténelme van.
Posted 2008. May 05. - 20:31
Tovább is van, mondjam még?
Posted 2008. May 05. - 20:20
ezt most komolyan kérded? olvass egy kicsit s rá fox jönni magad is:)
Nekem csak kérdésem vólt és nincs idõm végig olvasni az egész fórumot!!:lol1:
Szóval???:confused:
Posted 2008. May 05. - 20:17
Pontossan mely "egzotikus" márkára gondoltál és egyébként szerinted mitõl lessz egy márka egzotikus???:confused:
ezt most komolyan kérded? olvass egy kicsit s rá fox jönni magad is:)
Posted 2008. May 05. - 20:14
igy van. nagyjabol ezert vettem Yetit. hat na
lehetnek akarmilyen jok a Meridak, azt a fajta onelegultseget sosem fogjak okozni ha ranezel mint valami egzotikus marka
persze valaki meg felulemelkedik ezen, es nem kirakatba veszi a biciklit, hanem hasznalja, es ivesen sz.rik ra hogy mi van az alsocsore irva. es mennyire igaza van
Pontossan mely "egzotikus" márkára gondoltál és egyébként szerinted mitõl lessz egy márka egzotikus???:confused:
Posted 2008. May 05. - 19:57
Persze lényeg az egészben az, hogy az ember végtelenül egoista, magamutogató és vágyik embertársai elismerésére.
igy van. nagyjabol ezert vettem Yetit. hat na
lehetnek akarmilyen jok a Meridak, azt a fajta onelegultseget sosem fogjak okozni ha ranezel mint valami egzotikus marka
persze valaki meg felulemelkedik ezen, es nem kirakatba veszi a biciklit, hanem hasznalja, es ivesen sz.rik ra hogy mi van az alsocsore irva. es mennyire igaza van
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 30. - 11:15
Posted 2008. April 29. - 20:37
Posted 2008. April 29. - 17:08
Posted 2008. April 28. - 21:04
szóval:
vettem egy abus granit x-plus u-lakatot, és az a problémám, hogy nem tudom felszerelni a vázra. 18as váz, a csõre ráférne, épp csak kinyitni nem lehet. a kinyitható állásban meg nem lehet tõle tekerni. az egyetlen kényelmes és alkalmasnak tûnõ hely a bal oldali láncvilla. ott a kerékbefogás felõli részen rögzülne a kicsike, és így egészen elõre ér a nyeregvázcsõig. szóval a lényegi kérdés: ha ide szerelem fel, akkor ez szétcseszheti a vázat?
elõre is köszi
Posted 2008. April 28. - 20:52
Posted 2008. April 28. - 13:16
http://www.rotorfrance.com/s1.html
azért sztem elég szép darab
Posted 2008. April 18. - 16:11
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. April 18. - 15:18
Posted 2008. April 18. - 11:17
Papír formában tuti hogy van idei, boltokban kérjél!Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre írok, de tudtok adni valami linket a 2008-as Shimano katalógushoz? Vagy egyáltalán van ilyen? Én csak 2007-est találtam.
Köszi
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. April 18. - 09:16
http://www.bike-eu.c...mpany-name.html
Shimano áremelés
http://www.bike-eu.c...-increases.html
RZ Arsis
http://www.bike-eu.c...pset-arsis.html
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. April 18. - 07:52
"
Pedros under new ownership
Christopher Zigmont
Photo ©: Sue George
The Pedro's s brand will be under new ownership effective May 1. Management announced at the Sea Otter Classic that the company, now owned by Swix Sport USA, is being acquired by Sports adVentures International S.A. (SaVI) of Lausanne, Switzerland. SaVI is an investment group with a focus in the active life, health and wellness sectors. Pedros makes bicycle tools, care products and accessories and has long been a supporter of mountain bike races and festivals. "We're starting a new chapter," said Christopher Zigmont, the new CEO at Pedro's from the company's booth in the Sea Otter expo area. "We're excited to find folks that get it. They [SaVI] ride really hard and also backcountry ski. But they also bring a business acumen that we haven't really had before. They understand investment and product development."
"We have some product directions in mind. We want to focus on accessories that are meaningful. We will do some pruning with our product line. We are very aware of transportation and the bike utility market. You will probably see more in that area from us," Zigmont hinted.
Current Pedro's staff will stay in place and no layoffs are planned. The company will move about 100 feet to a new office in the short term before finding a new, more permanent location still to be determined in the Boston area next January.
Pedro's will emerge as a new US-based legal entity from May 1. The parties have agreed to keep the terms of the agreement confidential."

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top