Jelentkezz be Regisztrálj
Bringaexpo
Írta 2008. március 31. - 19:27
Sajnos én az elmúlt 34 év alatt csak most jutottam el elõszõr a vasúttõténeti parkba és erre egyáltalán nem vagyok büszke, tehát nem tudom hogy normál esetben mik szoktak lenni kiálítva,szóval szerintem a belépõ bõven megérte az árát.
Írta 2008. március 31. - 18:58
bikediscount:
nem lehetett volna egybõl a gyárba írni, hogy onnan kapjatok villákat?
volt már, akinek egyenesen onnan jöttek a telók...
Nektek erre nem lett volna lehetõségetek?
/válaszolhatsz priviben is, nehogy offoljuk a topicot/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 31. - 18:43
Írta 2008. március 31. - 16:24
megbízható forrásból tudom, hogy több, mint 10.000 ember látogatta meg a 3 nap alatt a Vasúttörténeti Emlékparkot.
ez azért nem kispálya ennek megfelelõen hulla is vagyok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. március 31. - 15:49
Kb 1 hónapja írtam az árakkal kapcsolatban valamelyik topicba, de hülyének néztek...
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 31. - 13:41
Írta 2008. március 31. - 13:00
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. március 31. - 12:37
Én kiállítóként voltam kint, szerintem az Interwheel óta nem volt ilyen nagyszabású kiállítás Magyarországon.
A Biker standja érdekes volt, ezt nevezik "minimál design"-nak.(sajnos a nagykerben sincs sok áru, sokminden rendelés alatt van, talán azért nem vittek ki semmit)
A Bikernél nem csak a design, hanem a készlet is "minimal". Az egészben az a bosszantó, sõt mitöbb felháborító, hogy nekik sok márkára monopóliumuk van. Ami nem csak jogokat, de kötelezettségeket is jelentene. Nálam is (és valószínüleg máshol is) több százezer Ft értékben fogyott volna RS villa, ha szíveskednének behozni. Ezek után írtam a német forgalmazónak, aki udvariasan közölte, hogy magyarországi üzletet nem szolgál ki. Ugyanez szinte minden márkára igaz. A piac kisker szinttõl felfelé fel van osztva, (területileg is és az árak meghatározását tekintve is) A verseny, minden uniós jogszabály ellenére szinte ki van küszöbölve. minden országban egy-egy nagyker forgalmazó üldögél a biztos pozíciójában. Tudom, hogy a téma nem teljesen idevágó, de mivel minden kiállítás után sokan vásárlási szándékkal járják az üzleteket, ezért gondoltam indokoltnak leírni ezt. Sokszor nem a boltos az óvatoskodó, készletet nem tartó tehetetlen figura, hanem a nagyker az, aki egy árva kiállítási darabot õrizget január óta, hogy legyen mit kiállítania. Tisztelet persze a kevés kivételnek, akinél a nagyker nem cikkenként öt db árucikknél kezdõdik.
Írta 2008. március 31. - 12:34
vki elárulhatná, hogy marin van-e kinn az expo-n, vagy kamu volt?
kösz.
a marin csak áprilisra érkezik meg magyarországra, és idén csak a cruiserek...
lásd factor katalógus...
Üdv
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2008. március 31. - 12:33
Ha szóltál a kiállítóknak akkor levették az állványról a biciklit (pl Rob)
Én személy szerint beszélgetõsre vettem a kiállítást,célirányosan nézegettem
ennyi... szerintem minden standon így mûködött... a factoron tuti
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2008. március 31. - 08:13
Én személy szerint beszélgetõsre vettem a kiállítást,célirányosan nézegettem
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. március 31. - 07:32
Írta 2008. március 31. - 00:11
Volt néhány érdekesség, ötletes dolog (marketing szempontból is), ami tetszett (nem fogom õket részletezni). Viszont nem csorgott a nyálam (lehet túl sok csúcs gépet látok egyébként is). Valahogy hiányérzetem volt a végén. Összességében számomra nem érte meg a belépõ árát. Ez van. (mondjuk nem igazán én vagyok a célközönség)
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 30. - 23:14
Rengeteg ember volt. Meglepõdtem de dúúúúlván.
Írta 2008. március 30. - 22:46
A Biker standja érdekes volt, ezt nevezik "minimál design"-nak.(sajnos a nagykerben sincs sok áru, sokminden rendelés alatt van, talán azért nem vittek ki semmit)
Írta 2008. március 30. - 21:35
A szervezõ(k) és a kiálítók rendesen kitettek magukért ,én teljesen odáig voltam meg vissza a látványtól.:cool2: Jó volt látni hogy a kisebb márkák is hozták a maguk jó(bb) minõségét mennyiségét.Nekem a Gepida standjának díszlete nagyon tetszet.:clap: A nagyokról már nem is beszélve egyszerûen csúúcs volt és remélem jövõre is sikerûl összehozni egy ugyan ilyet vagy még jobbat. :lick:
Írta 2008. március 30. - 21:07
Szerintem is nagyon jó volt az expó, sok bicót ki lehetett próbálni, sajna egyedül a fox villákat lehetett megnyomkodni, de jó volt. A mi hiányosság, és szerintem kicsit érdekes, az 1x ugye a mindenki által emlegetett biker stand. A malinál 2007-es villákat vittek ki, legalábbis amit én láttam, illetve maxxis gumiból 2 féle volt a dh gumikból (engem ez a rész érdekelt jobban)
Mindent összevetve azér nagyon jó kiállítás volt.
Írta 2008. március 30. - 18:41
A Shimano standon jó volt hogy volt kitéve xtr hidrás fék meg xt cumók is és ki lehetett próbálni. Fantasztikus érzés lehet ilyenekkel bringázni.
A padló tényleg érdelkes volt , de pénteken még szerintem annyira nem volt vészes.
Jópofa volt a Greenzone-os sörözõs ajánlat illetve a lánchálózat katalógusnak is örültem , mert alig frissítenek a neten.
Próbáltam megismerkedni közelebbrõl az author illetve a kellys bringákkal , szóval megéri kimenni 1 ilyen rendezvényre kinek ezért másnak azért.
Írta 2008. március 30. - 18:04
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.