Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringaexpo

- - - - -

• Please log in to reply
693 replies to this topic

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Szerintem a látogatók 2 legyet ütöttek egy csapásra vagyis egy belépõjegy áráért két kiálítást nézhettek meg pld a bringákat és a vasúti cuccokat.
Sajnos én az elmúlt 34 év alatt csak most jutottam el elõszõr a vasúttõténeti parkba és erre egyáltalán nem vagyok büszke,:( tehát nem tudom hogy normál esetben mik szoktak lenni kiálítva,szóval szerintem a belépõ bõven megérte az árát.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
gyanítom, hogy a helyárak miatt 'szorultak' ki a Hungexpo területérõl

bikediscount:
nem lehetett volna egybõl a gyárba írni, hogy onnan kapjatok villákat?
volt már, akinek egyenesen onnan jöttek a telók...
Nektek erre nem lett volna lehetõségetek?
/válaszolhatsz priviben is, nehogy offoljuk a topicot/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
a hely volt kicsi. elfért volna mondjuk az expon is. pl A pavilon
" A Cube el van vetve! "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szeintem térjünk vissza az eredeti témához.
megbízható forrásból tudom, hogy több, mint 10.000 ember látogatta meg a 3 nap alatt a Vasúttörténeti Emlékparkot.
ez azért nem kispálya :) ennek megfelelõen hulla is vagyok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A magyar GVH nem illetékes az ügyben. Az uniós bizottsághoz tartozik az ügy ,nekik kell jelenteni. Ha nem kapott a sram és a nagykerei csoportmentességet (utána kellene nézni) akkor eljárást fognak indítani (kötelezõen) a német forgalamazó ellen (és talán a sram ellen). A biker nem vétkes az ügyben kivéve, ha kötött ezzel kapcsolatban valamilyan szerzõdést. Nem kell pereskedni, csak bejelenteni.
Kb 1 hónapja írtam az árakkal kapcsolatban valamelyik topicba, de hülyének néztek...

A sebesség mindent megold.

Bikediscount

Bikediscount

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Kértem tõlük is állásfoglalást. Elég hosszú levél volt, amelybõl kiderült, hogy egyes ritka esetekben a piacfelosztás lehetséges ugyan, amikor is a fogyasztót nem éri ebbõl hátrány, nem korlátozza az ellátást az adott termékbõl, vagy szolgáltatásból, de alapvetõen tilos. Ez az amin a ráérõsek valszeg évekig elpereskedhetnének. Nincs viszont semmiféle engedmény az árak rögzítése esetében, amelyet több itthoni forgalmazó pl a kerékpárokra betartatat, de van, hogy ugyanez a cég az egyébb alkatrészek esetében már nem ilyen szigorú.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A gazdasági versenyhivatal vajon mit szólna ehhez?:chin:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikediscount

Bikediscount

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Én kiállítóként voltam kint, szerintem az Interwheel óta nem volt ilyen nagyszabású kiállítás Magyarországon.
A Biker standja érdekes volt, ezt nevezik "minimál design"-nak.(sajnos a nagykerben sincs sok áru, sokminden rendelés alatt van, talán azért nem vittek ki semmit)

A Bikernél nem csak a design, hanem a készlet is "minimal". Az egészben az a bosszantó, sõt mitöbb felháborító, hogy nekik sok márkára monopóliumuk van. Ami nem csak jogokat, de kötelezettségeket is jelentene. Nálam is (és valószínüleg máshol is) több százezer Ft értékben fogyott volna RS villa, ha szíveskednének behozni. Ezek után írtam a német forgalmazónak, aki udvariasan közölte, hogy magyarországi üzletet nem szolgál ki. Ugyanez szinte minden márkára igaz. A piac kisker szinttõl felfelé fel van osztva, (területileg is és az árak meghatározását tekintve is) A verseny, minden uniós jogszabály ellenére szinte ki van küszöbölve. minden országban egy-egy nagyker forgalmazó üldögél a biztos pozíciójában. Tudom, hogy a téma nem teljesen idevágó, de mivel minden kiállítás után sokan vásárlási szándékkal járják az üzleteket, ezért gondoltam indokoltnak leírni ezt. Sokszor nem a boltos az óvatoskodó, készletet nem tartó tehetetlen figura, hanem a nagyker az, aki egy árva kiállítási darabot õrizget január óta, hogy legyen mit kiállítania. Tisztelet persze a kevés kivételnek, akinél a nagyker nem cikkenként öt db árucikknél kezdõdik.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

vki elárulhatná, hogy marin van-e kinn az expo-n, vagy kamu volt?
kösz.

a marin csak áprilisra érkezik meg magyarországra, és idén csak a cruiserek...

lásd factor katalógus...

Üdv

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Ha szóltál a kiállítóknak akkor levették az állványról a biciklit (pl Rob)
Én személy szerint beszélgetõsre vettem a kiállítást,célirányosan nézegettem

ennyi... szerintem minden standon így mûködött... a factoron tuti

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ha szóltál a kiállítóknak akkor levették az állványról a biciklit (pl Rob)
Én személy szerint beszélgetõsre vettem a kiállítást,célirányosan nézegettem

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
A hauser caprine standon megemlíteném, hogy jó volt az állványok körül körbejárkálni a bringákat, bárcsak minden standon így lett volna! Az egymás mögé, fölé stócolt bringa hegyeknek nem sok értelme volt, mert csak egymást takargatták. Inkább kevesebb, de körbejárható lett volna.
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hát nem tudom...
Volt néhány érdekesség, ötletes dolog (marketing szempontból is), ami tetszett (nem fogom õket részletezni). Viszont nem csorgott a nyálam (lehet túl sok csúcs gépet látok egyébként is). Valahogy hiányérzetem volt a végén. Összességében számomra nem érte meg a belépõ árát. Ez van. (mondjuk nem igazán én vagyok a célközönség)

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
A Yasec standon nmem csak azt volt érdemes nézni, hanem a hátteret is.... Mikor kijöttek, egy sima fa lap volt ott.. .mire este felépítettük a standokat, már majdnem végzett õ is... Dekopírfûrész & kék festék... Fantázia az megvan :)

Rengeteg ember volt. Meglepõdtem de dúúúúlván.

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Én kiállítóként voltam kint, szerintem az Interwheel óta nem volt ilyen nagyszabású kiállítás Magyarországon.
A Biker standja érdekes volt, ezt nevezik "minimál design"-nak.(sajnos a nagykerben sincs sok áru, sokminden rendelés alatt van, talán azért nem vittek ki semmit)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Valahogy csak sikerûlt kimásznom a Bringaexpóra.:bananadan Háát volt látnivaló rendesen,ahogy a csarnokba beléptem hirtelen azt se tudtam merre nézzek merre is indúljak el,és már elõ is jött a katalógus gyõjtõ fügõségem és egy vagonra valót össze is sikerûlt gyüjtenem és a belépõnek sem volt valami egetrengetõ ára vagyis abszolút megérte az árát sõt...!:ok:

A szervezõ(k) és a kiálítók rendesen kitettek magukért ,én teljesen odáig voltam meg vissza a látványtól.:cool2: Jó volt látni hogy a kisebb márkák is hozták a maguk jó(bb) minõségét mennyiségét.Nekem a Gepida standjának díszlete nagyon tetszet.:clap: A nagyokról már nem is beszélve egyszerûen csúúcs volt és remélem jövõre is sikerûl összehozni egy ugyan ilyet vagy még jobbat. :lick: :D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó volt az expó, sok bicót ki lehetett próbálni, sajna egyedül a fox villákat lehetett megnyomkodni, de jó volt. A mi hiányosság, és szerintem kicsit érdekes, az 1x ugye a mindenki által emlegetett biker stand. A malinál 2007-es villákat vittek ki, legalábbis amit én láttam, illetve maxxis gumiból 2 féle volt a dh gumikból (engem ez a rész érdekelt jobban)
Mindent összevetve azér nagyon jó kiállítás volt.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Tényleg érdemes volt kimenni az expora.
A Shimano standon jó volt hogy volt kitéve xtr hidrás fék meg xt cumók is és ki lehetett próbálni. Fantasztikus érzés lehet ilyenekkel bringázni.
A padló tényleg érdelkes volt , de pénteken még szerintem annyira nem volt vészes.
Jópofa volt a Greenzone-os sörözõs ajánlat illetve a lánchálózat katalógusnak is örültem , mert alig frissítenek a neten.
Próbáltam megismerkedni közelebbrõl az author illetve a kellys bringákkal , szóval megéri kimenni 1 ilyen rendezvényre kinek ezért másnak azért.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Úúú... Albertfish... Véged... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Vöge

Vöge

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Mindenképpen érdemes volt elmenni az expóra, hihetetlen, milyen bringák voltak :) Mindenki nagyon segítõkész volt, színvonalas volt az egész, tényleg csak a padló volt életveszélyes :D Én is kattogtattam elég sokat, nemsokára felrakom a képeket.