Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na idén kik jönnek?

Csak egy kis info
Boneshaker standon láthatók lesznek a következõk:

Dt: felnik, kerékszettek, agyak, Villák, rugóstagok
Syncros: felnik, agyak, nyergek, nyeregcsövek, stucnik, kormányok, markolatok
Motorex: Telóolajok, láncolajok, zsírok, tisztítószerek
Thomson: kormányszárak, nyeregcsövek
VDO:kilóméterórák és kiegészítõk

Ezenkivõl csak itt tekinthetõ meg és nyomkodható egy 2009-es Manitou Dorado villa ami annyira friss, hogy közvetlenûl a gyárból jön.

szóval nyáltermelõ mirigyeket izzítani

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Rossz standon ettél :) nem kólapuskasültkrumpli, hambi a full.

Life Is Just a Big Ride :angel:

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Nekem is nagyon tettszett a kiállítás, bár eleinte kevésnek tünt, de sztem csak az EXPO miatt, mert ott puskamocihajó is volt ,ami bazira nem érdekelt.
Jó volt a felosztás is így, hogy ez itt az elsõ volt, jól sikerült.Márcsak jó lenne ha többet is lenne:D. És mégtöbb márka. Mondjuk nekem egy kicsit még szétszórtnak tünt, nem voltak úgy, itt ez itt ez kategóriába rakva.Tök jó lenne ha olyan lenne, hogy van ahol csak az alkatrészeket tekinthetnéd meg és nem kéne összevissza rohangálni, hogy akkor most melyik standnál is láttam, amit össze szeretnék hasonlítani.Meg egy kicsit hiányos is volt a választék,de ennek ellenére élvezetes volt. Az ára sem az a lehúzós volt a belépõnek.Kaja pia is választékos volt.

a kajáról inkább ne beszéljünk,mert 1500ft volt 2kis adag sültkrumpli,és 1 sz.r kávé,és ráadásul a kaja túl zsíros volt......

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Nekem is nagyon tettszett a kiállítás, bár eleinte kevésnek tünt, de sztem csak az EXPO miatt, mert ott puskamocihajó is volt ,ami bazira nem érdekelt.
Jó volt a felosztás is így, hogy ez itt az elsõ volt, jól sikerült.Márcsak jó lenne ha többet is lenne:D. És mégtöbb márka. Mondjuk nekem egy kicsit még szétszórtnak tünt, nem voltak úgy, itt ez itt ez kategóriába rakva.Tök jó lenne ha olyan lenne, hogy van ahol csak az alkatrészeket tekinthetnéd meg és nem kéne összevissza rohangálni, hogy akkor most melyik standnál is láttam, amit össze szeretnék hasonlítani.Meg egy kicsit hiányos is volt a választék,de ennek ellenére élvezetes volt. Az ára sem az a lehúzós volt a belépõnek.Kaja pia is választékos volt.

Life Is Just a Big Ride :angel:

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Voltak nagyon kedves kiállítók is . Nézegettem a wenson bringákat és mondtam ott a hapinak , hogy derítse már ki , hogy HP a Bandából milyennel versenyzik.Nem tudta , de elrohant és 1 perc mulva már mondta is .
Sõtt hozzátette , hogy pont van egy itt nálluk és ideadják 65000-ért.
Sajna a méret nem volt jó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én már kinõttem a nyálcsorgatásból :)
Jó kikapcsolódás volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
én 3 napot nonstopban kint voltam,de el felejtettem vinni 1 edényt,amibe a nyálamat tudtam volna csorgatni,de szerintem 1 kevés is lett volna:clap:

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A helyzet az, hogy a kiállítóknak nem az számít hogy mekkora a tömeg, és hogy minél többen tolongjanak, a pavilonjukban, hanem az hogy a potenciális vásárlók menjenek hozzájuk, és ismerjék meg a termékeiket. Aki nem bringáskiállítás céllal megy ki, hanem csak 2-3in1 alapon, az csak végigsétál, kérdezi a hatalmas ökörségeket, de úgyse fog vásárolni semmi bringás cuccot a boltban, de a katalógust, a prospektust elteszi, mert gyûjtögetõ a magyar. Ez így kidobott pénz. Többek közt ez is volt a probléma a Hungexpoval. Rengeteg ember, akiknek semmi köze a bringázáshoz.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

igen, tudom. pár éves tapasztalatot írtam.
unokatesók mentek fehovára, aztán utána panaszkodtak is, hogy nem volt nagy szám...

ez a sok dolog egy helyen annyi elõnyt élvez, hogy ugyanannyi, vagy kicsit több pénzért több kiállítást tudsz megnézni. a kiállítóknak meg az lehet elõny, hogy több ember fordul meg a pavilonokban

Nem áll szándékomba vitatkozni senkivel de,én már jártam sok kiálításon és a nagy tömeget sosem szerettem mármint azt hogy mindenkit úgy kellett arébb rugdosni hogy énis odaférjek a kiálitott darabhoz.:wtf:
Vagy kint álni a pavilon elõtt hogy kijöjjön pár ember hogy beférjen a többi,vagy nem alakúl ki az emberben a tömeg iszony.

Ezzel szemben a Bringaexpon be mentem a csarnokba és kényelmesen tudtam nézelõdni anélkûl hogy bárkibe bele kellet volna rugnom hogy mennyen már arrébb,vagyis igaz hogy csak két kiállitást nézet meg az érdeklödõ de szerintem sokkal több figyelem jutott egy egy dologra vagy kiálitott termékre,és akkor még a fotózási lehetõségrõl nem is beszéltem.:chin:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Az expon most csak Fehova volt, de nem volt olyan hûde nagy durranás.

igen, tudom. pár éves tapasztalatot írtam.
unokatesók mentek fehovára, aztán utána panaszkodtak is, hogy nem volt nagy szám...

ez a sok dolog egy helyen annyi elõnyt élvez, hogy ugyanannyi, vagy kicsit több pénzért több kiállítást tudsz megnézni. a kiállítóknak meg az lehet elõny, hogy több ember fordul meg a pavilonokban

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Volt ahol lehetett...;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Asszonypajti hajtott ki oda, de az egész arról szólt, hogy vegyél valamit, mert kivonult egy csomó bolt és árultak.

Bringa azért tetszett, mert ujdonságok megtapizhatóak voltam, és szóróanyagot katalógust kaptunk, mert a Fehován a horgászcucosos katalógusok pénzért voltak elérhetõek, minimális kivételtõl eltekintve.

Azt azér nagyon sajnáltam hogy a Bringaexpón nem lehetett vásárolni.Igaz nem is nagyon tudtam volna mert éppen zseton hiányom volt de azért pár ezret kitudtam volna sajtolni,2db Bontrager külsõ gumit meg egy baró TREKs sisakot mindenképpen vettem volna.:chin:

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

eddig meg 4 legyet egy csapásra.
együtt volt ugyanis a FeHoVa-val, Jacht-kiállítással még a motorok is kinn voltak...
de az akkori kerékpáros rész színvonala elég lapos volt...

Asszonypajti hajtott ki oda, de az egész arról szólt, hogy vegyél valamit, mert kivonult egy csomó bolt és árultak.

Bringa azért tetszett, mert ujdonságok megtapizhatóak voltam, és szóróanyagot katalógust kaptunk, mert a Fehován a horgászcucosos katalógusok pénzért voltak elérhetõek, minimális kivételtõl eltekintve.
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

szeintem térjünk vissza az eredeti témához.
megbízható forrásból tudom, hogy több, mint 10.000 ember látogatta meg a 3 nap alatt a Vasúttörténeti Emlékparkot.
ez azért nem kispálya :) ennek megfelelõen hulla is vagyok.

Ugye milyen nehéz 3 napig dolgozni? :D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Én spec rühelltem az EXPO-s helyszínt a nagy kavarodás miatt. Szerintem baromira nem illik egy bringa kiállítás egy fegyver-horgász-vadász-jachtos-motoros egyvelegbe. De mondom, ez egy vélemény!

Az, hogy a vonatok és a bringák hogy jönnek össze, már más tészta. Mivel vasutas vagyok, nekem külön öröm volt a helyszínválasztás :P

Erre gondoltam énis,azaz abszolút egyetértek.
Speciel a bringa mellet a vasút vólt a másik nagy dolog ami még érdekelt,jó vólt egy kicsit nosztalgiázni csodálni a régi gõzmozdonyokat és kocsikat.
Ugyhogy szerintem is sokkal jobb választás vólt a VTM.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

együtt volt ugyanis a FeHoVa-val, Jacht-kiállítással még a motorok is kinn voltak...

most már a fehova is le van választva, a motoros is, meg a yacht is.
sport only. szóval nincs 4in1

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Én spec rühelltem az EXPO-s helyszínt a nagy kavarodás miatt. Szerintem baromira nem illik egy bringa kiállítás egy fegyver-horgász-vadász-jachtos-motoros egyvelegbe. De mondom, ez egy vélemény!

Az, hogy a vonatok és a bringák hogy jönnek össze, már más tészta. Mivel vasutas vagyok, nekem külön öröm volt a helyszínválasztás :P

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szerintem a látogatók 2 legyet ütöttek egy csapásra vagyis egy belépõjegy áráért két kiálítást nézhettek meg pld a bringákat és a vasúti cuccokat.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

a hely volt kicsi. elfért volna mondjuk az expon is. pl A pavilon

Pont az EXPO volt a bomlasztó tényezõ... kössz Endroo :P

Szal ez lenne jó, csak még több hellyel :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás

a marin csak áprilisra érkezik meg magyarországra, és idén csak a cruiserek...

lásd factor katalógus...

Üdv

cruiserek. bazz....

azért köszi.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"