Vole, meg aki ért hozzá:
milyen gripet érdemes venni? néztem a teniszütõgripeket, de azoknak a belsején végig van egy ilyen ragasztócsík...
illetve az jelent valamit, ha egy csatár egy "100%, hogy gól lesz" snake/pin elõtt a bal kezét az 5ös sorról az asztal szélére teszi? vagy ez csak ilyen jelzés, hogy ~"lekopogom ,hogy gól lesz..."?
Mindegy milyet veszel, nekem ami bejott, az bal kezre a Babolat fekete ( Hervisben lehet kapni, 3db -os dobozban, 2500 korul van ) jobb kezre pedig egy vekonyabb, tapadosabb Wilson, ha jol emlekszem a Decathlonban vettem. Letezik direkt csocsos grip, ami lenyegeben ugyan az mint a teniszes grip, csak nemelyik extra tapados ( problatam, nekem nem tetszett, mindegyik tul vastag ). Ragaszto csik ezeken nincs, csak a vekony vegen egy egeszen kicsi, de az nem er semmit. Bicikli belsot kell szeletelni, az pont jo ra.
Ha loves elott leveszi a kezet a csatar a kozepso sorrol, az semmi mas, csak nagykepuseg ( ilyen meg a felrenezes is
![;)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/wink.png)
). Amugy olyan nincs hogy 100% -os gol, csak ha bena a kapus. Veletlenul is ki lehet fogni a legjobb snake -et vagy huzot is.