Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Posted 2008. February 22. - 09:03
elmékletileg van minden, csak kenyeret meg szappant kell venni. talán éhen sem halok. vazze 15 km felnõtt retúr vonat + bringa 1000ft!!
megtaláltam a macis sapkám úgyhogy jól indul a reggel! a Dragonball is szépen jön lefelé... asszem boldogvagyok :monitor:
Posted 2008. February 22. - 08:36
gorgo: valszeg elviszem az osszes modellezos akksim /kb 5db/
lehet en is osszehajitok hozza egy lampat.
/azon meg gondolkozom, hogy vigyem-e hozza a szamitogep tapos modellezos toltomet/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. February 22. - 00:31
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. February 22. - 00:23
fórumra beírom ha elindultam
Posted 2008. February 21. - 22:06
Hogy állsz Rob, meggyógyultál?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. February 21. - 20:56
N_Vitya és pár srác: Miskolcon találkoztok péntek délután. Pontosan hol és mikor?
FÕszervezõ: Egy telszámot szeretnék kérni hogy infót tudjak kérni adott esetben.
Bárki résztvevõ: Tõletek is elfogadok priviben telszámot hogy tudjak informálódni.
Lehet csak szombat tudok odaérni, s nem szeretném ha pont akkor érnék oda mikor épp nincs ott senki. :S
Posted 2008. February 21. - 20:38
Csak a rohadt gödrök, nem emléxem pontosan hol kezdõdik a tankcsapdasor.
És az a 2 kilós izé a bringám elejében még + néhány fokban is lusta mozogni.
Vagyis: A megbeszélt 2kor találkozzunk pl a Villanyrendõrnél (elvileg semmi irritáló nem lesz a színpadon akkor ), és miközben kortyolgatjuk a nedût, várjuk Imi jelzéseit. És vagy világosban megyünk, vagy nem. Mindenesetre a mifajta 4 ledesünk aszfalton fölfelé elegendõ lesz.
Posted 2008. February 21. - 15:08
es nemtom meg hogyan
megyek at.
/szerintem nem lesz kedvem attekerni/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. February 21. - 14:58
Mindenki érezze jól legalább magát, ha úgy alakul mást is .
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2008. February 21. - 14:34
Mert más megoldás esetén valaki egyedül teker.
Más miskolciak pénteken?
Posted 2008. February 21. - 13:20
akkor hogy lessz pénteken? mikor tudsz leghamarabb csatlakozni hozzánk? n-Vitya még világosban odaszeretne érni. mert nem tudja az utat.
de ha eleget iszik a kocsonyafesztiválon akkor valószínûleg nem fogja zavarni
én szeretem az éjjeli bringázás közben elõadott eltévedéses vaddisznós õzikés horror-börleszket.
hát leghamarabb(ha nincs sztrájk,nincs munka,és fõnök elenged)akkor olyan 16óra körül indulásra készen állok...
eltévedni lehetetlen...csak "egyenesen" egerfele,és répási leágazás után még néhány kilométerre egy jobb kanyarban balra ház zenével, fénnyel, meg bringákkal már ha sötétbe értek/érünk oda...egy rövidítés is van terepen, ami pont a ház mellet jön le, de arra még nem jártam...
jah és legrosszabb esetben, ha sztrájk is lesz, meg fõnök se enged el, akkor csak szombaton reggel tudok kitekerni...
remélem az elsõ verzió valósul meg...
Posted 2008. February 21. - 12:48
Posted 2008. February 21. - 12:33
Posted 2008. February 21. - 12:20
Picasa _Alex_
Posted 2008. February 21. - 12:05
nekem is dettó, meg n_vityának is...
akkor hogy lessz pénteken? mikor tudsz leghamarabb csatlakozni hozzánk? n-Vitya még világosban odaszeretne érni. mert nem tudja az utat.
de ha eleget iszik a kocsonyafesztiválon akkor valószínûleg nem fogja zavarni
én szeretem az éjjeli bringázás közben elõadott eltévedéses vaddisznós õzikés horror-börleszket.
Posted 2008. February 21. - 10:57
áram lesz.
Posted 2008. February 21. - 10:06
Vasárnap lesz olyan akivel pestre legkésõbb 11-re vissza tudok jönni?, mivel lehet, hogy CC Barnabás késõbb jön (autóval) vissza...
kösz
szam
Posted 2008. February 21. - 10:03
a hatás nagyon dúrva, de nekem felfelé kéne begyújtani, lökne rajtam egy nagyotpersze. járni még alig tudtam, de féllábbal már tekertem. szóval magyarázhatnak nekem, max kirúgnak ha mernek
Nekem nincs jó lámpám. csak 4 ledes villogós hauser.
viszek konzervet is:
Posted 2008. February 21. - 10:00
nekem is dettó, meg n_vityának is...
Posted 2008. February 21. - 09:29
Pézsé . De miközben ez mondtad a fönöködnek akkor a éppen minden lehetõ ujjad X et formált. Igaz ?
persze. járni még alig tudtam, de féllábbal már tekertem. szóval magyarázhatnak nekem, max kirúgnak ha mernek
viszek konzervet is: