Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Started by
_Alex_
, 2007. December 04. 13:07
Posted 2008. February 24. - 18:19
hehe engem is kidobott az ágy végre magából
mustang bögre a savanyúé volt, de szerintem nem hal bele
én is a szeszelés mellett szavaztam, de ha savanyú menni akart hát menjünk... )
/azért még jó hogy a tarköves mókába nem mentünk bele!
mustang bögre a savanyúé volt, de szerintem nem hal bele
én is a szeszelés mellett szavaztam, de ha savanyú menni akart hát menjünk... )
/azért még jó hogy a tarköves mókába nem mentünk bele!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. February 24. - 16:43
Posted 2008. February 24. - 15:41
jó volt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. February 24. - 15:02
No én is mejöttem, nagggyon jó volt, nem bántam meg hogy részt vettem, sõt a legközelebbi bmft-re már fel is írhattok.
a talpbetét nem tétel
üdv mindenkinek!
a talpbetét nem tétel
üdv mindenkinek!
Posted 2008. February 24. - 14:51
en ott hagytamszerintem a kis piros zomancos fazekam.
majd ha atturok mindent akkor leltarozom.
amugy kb mindent elhoztunk.
egy muanyag piros bogre
ket kes ismeretlen volt a manusnak
de ott hagytuk jo lesz meg az.
akos: talpbetet ott maradt
gabi: en mondtam, hogy inkabb szeszeljunk
majd ha atturok mindent akkor leltarozom.
amugy kb mindent elhoztunk.
egy muanyag piros bogre
ket kes ismeretlen volt a manusnak
de ott hagytuk jo lesz meg az.
akos: talpbetet ott maradt
gabi: en mondtam, hogy inkabb szeszeljunk
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. February 24. - 13:54
jaja, fasza volt!
Jó pihenést mindenkinek!
Nagy örömömre szolgált, hogy a "bringázzunk nagyfejjel" produkciónak köszönhetõen most elverhettem 3 rugót kulcsmásolásra
Akkora sár volt hazafelé, hogy az eszméletlen.../a tegnapi-mai?? túrát mentem hazafelé/
Jó pihenést mindenkinek!
Nagy örömömre szolgált, hogy a "bringázzunk nagyfejjel" produkciónak köszönhetõen most elverhettem 3 rugót kulcsmásolásra
Akkora sár volt hazafelé, hogy az eszméletlen.../a tegnapi-mai?? túrát mentem hazafelé/
Posted 2008. February 24. - 13:27
Ez jó volt srácok, szerencsére jó idõt fogtunk ki, igaz esõt is volt, de az csak az éjszakain.
Remélem mindeki hazaért egyben
Lóri hagytunk ott valamit?
Remélem mindeki hazaért egyben
Lóri hagytunk ott valamit?
Posted 2008. February 23. - 21:40
gyááááá
irigyelek mindenkit aki el tudott menni. Ott is május van mint itt pesten? Azér jó idõtöltést Kérünk sok fényképet.
irigyelek mindenkit aki el tudott menni. Ott is május van mint itt pesten? Azér jó idõtöltést Kérünk sok fényképet.
Meguntam az aláírásom....
Posted 2008. February 22. - 18:19
no
jó hir
matt peceró most haladt el az erkélyem alatt, jó rávernyogtam ,de csak pislogott forgalomba' /négy sáv, lámpa/mint hal a szatyorban
:-)
:rofl:
Posted 2008. February 22. - 17:50
no
jó hir
matt peceró most haladt el az erkélyem alatt, jó rávernyogtam ,de csak pislogott forgalomba' /négy sáv, lámpa/mint hal a szatyorban
jó hir
Posted 2008. February 22. - 16:35
nemsoka megindulok
szimeringcsere majd ott
szimeringcsere majd ott
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. February 22. - 14:54
tavaly is csepergett mikor indultam, kb 2 percig, msot is csepergett két mp ig aztán most süt a nap, mondjunk engem annyira nem érdekel
Posted 2008. February 22. - 14:38
sikerült ellépnem melóból:D
itt kicsit mintha haza fele 1-2 csepp elvétve leesett volna, de lehet hogy csak madárpisi volt;)
remélem nem lesz sok/nagy esõ...
itt kicsit mintha haza fele 1-2 csepp elvétve leesett volna, de lehet hogy csak madárpisi volt;)
remélem nem lesz sok/nagy esõ...
Posted 2008. February 22. - 14:03
Posted 2008. February 22. - 13:05
Posted 2008. February 22. - 12:37
hát ahogy elnézem nem biztos hogy lesz esõ szombaton:
Szombaton a kora délutáni órákban az északi, valamint az északkeleti területeken változóan felhõs, míg az ország más részein gyengén felhõs idõben lesz részünk. Csapadékra nem kell számítani. A késõ délutáni órákban már az ország nagy részén csökken a felhõzet mennyisége, és már több napsütésre számíthatunk. Az északnyugati, szél napközben a középsõ országrészbem megélénkül, néhol erõsebb széllökések is lehetnek, majd estére mérséklõdik. A Tiszántúlon mérsékelt, illetve gyenge nyugati, légmozgásra van kilátás. Tovább melegszik az idõ, a délutáni órákban 11 és 17 °C közötti értékeket mérhetünk.
by idokep.hu
met.hu meg záport mond meg 18km/h szelet
na majd meglátjuk mi lesz...
Szombaton a kora délutáni órákban az északi, valamint az északkeleti területeken változóan felhõs, míg az ország más részein gyengén felhõs idõben lesz részünk. Csapadékra nem kell számítani. A késõ délutáni órákban már az ország nagy részén csökken a felhõzet mennyisége, és már több napsütésre számíthatunk. Az északnyugati, szél napközben a középsõ országrészbem megélénkül, néhol erõsebb széllökések is lehetnek, majd estére mérséklõdik. A Tiszántúlon mérsékelt, illetve gyenge nyugati, légmozgásra van kilátás. Tovább melegszik az idõ, a délutáni órákban 11 és 17 °C közötti értékeket mérhetünk.
by idokep.hu
met.hu meg záport mond meg 18km/h szelet
na majd meglátjuk mi lesz...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. February 22. - 12:18
végül is csak csepereg, ebbe még nem halok bele, itthon emiatt nem maradok, mert kiutálnak a biciklis társadalomból
Posted 2008. February 22. - 12:17
Posted 2008. February 22. - 12:15
a büdös mindenit, most kezd el esni az esõ ózdon, de elindulok, legfeljebb csuron vizes leszek.
A környéken mi a helyzet, miskóc, eger?
A környéken mi a helyzet, miskóc, eger?
Posted 2008. February 22. - 10:32
Én szombaton reggel 9- ig vezetek, sztem utána indulok vmikor.
Majd csak felérek 1x, közben meg én is telcsizek majd vkinek, hogy ne az üres házho mennyek. Bár ha cinder megesküszik, hogy meló után felgyön, akkor csak 13h után megyünk.
Majd csak felérek 1x, közben meg én is telcsizek majd vkinek, hogy ne az üres házho mennyek. Bár ha cinder megesküszik, hogy meló után felgyön, akkor csak 13h után megyünk.