Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Indította
_Alex_
, 2007. december 04. 13:07
Írta 2008. december 29. - 18:10
mi meg heten, egyedl vityának volt lámpája... aztán egyszercsak vitya eltunt a susnyásba... /kõlápárol/ mi meg befosva fékeztunk a tok sotétbe
Írta 2008. december 29. - 17:13
hat azert nem art....
de mink is jottunk mar le bukkszenti forumtalirol 3 egy kis lampaval
de mink is jottunk mar le bukkszenti forumtalirol 3 egy kis lampaval
Írta 2008. december 29. - 15:34
Tényleg jól hangzik, gondolom pottyantós wc van, vagy az se . amúgy ez hol van? (lehet hogy ez hülye kérdés...)
Írta 2008. december 29. - 13:34
Ajánlom még a Farkasgödri kulcsosházat - mondjuk ott a bringák elhelyezése necces, a házon belül nem annyira fér el, de sztem fene sem jár arra éjjel - legalábbis eddig nem járt, mikor ott voltunk
Alvásilag 8 ember fér el ágyon, és a padláson a zsüfoltságtûréstõl függõen 10-15, talán több is. Ha éppen nincs hideg, akkor természetesen a szabadban is lehet aludni, mert a ház elõtt van egy tisztás.
Azt hiszem 10 fõ felett 1000 ft/fõ/éjszaka, de min 10000 ft / ház/éjszaka
Farkasgödör igazi nomád hely: se áram, se folyóvíz Eddig mi gyalogosan voltunk ott és télen (február). Fáin kis élmény
Alvásilag 8 ember fér el ágyon, és a padláson a zsüfoltságtûréstõl függõen 10-15, talán több is. Ha éppen nincs hideg, akkor természetesen a szabadban is lehet aludni, mert a ház elõtt van egy tisztás.
Azt hiszem 10 fõ felett 1000 ft/fõ/éjszaka, de min 10000 ft / ház/éjszaka
Farkasgödör igazi nomád hely: se áram, se folyóvíz Eddig mi gyalogosan voltunk ott és télen (február). Fáin kis élmény
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2008. december 29. - 08:37
Írta 2008. december 29. - 01:06
támogatom a téli ötletet és a nyári tali ötletét is. Amennyibe realizálódik érdekel engem is.
Remélhetõleg addigra lesz lámpám is
Remélhetõleg addigra lesz lámpám is
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2008. december 28. - 20:42
én is néztem a képeket, nekem mindegy melyik alternatívát választjuk. A jó benne, hogy megint bicóval mehetek a talira. és már lámpám is lesz, amivel nekivághatok az éjszakának....
Írta 2008. december 28. - 20:06
Ott törzsvendégek vagyunk, úgyhogy nekünk 1900.a szentléleki túristaház 20 FÕ FELETT 3-4 ÉJSZAKÁRA 1900/FÕ +360 IFA. tehát lehet jelentkezni....
Viszont a 20 személyes szobában szó szerint semmi más nincs csak az emeletes ágyak. Érdemesebb kivenni a két 6 személyest és akkor az egyikben lehet szocializálódni esténként. ( :beer: )
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. december 28. - 20:05
ha a Bükkbe lesz tavasszal vagy nyáron akkor számíthattok az én jelenlétemre is
Írta 2008. december 28. - 19:32
néztem a szentléleki képeket, az nekem nagyon bejövõs, igazi egyszobába mindenki és minden bicaj keco! menjünk oda!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 28. - 19:09
vagy diákok, március 15ig érvényes a matricám, addig mehetünk
amúgy én is a két talira szavazok, ez már hagyományosan téli tali, legyen egy télen meg egy április vége május környékén, amikor tényleg lehet kintalvósat csinálni, anyagilag az tényleg nem para:)
amúgy én is a két talira szavazok, ez már hagyományosan téli tali, legyen egy télen meg egy április vége május környékén, amikor tényleg lehet kintalvósat csinálni, anyagilag az tényleg nem para:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 28. - 19:03
"Az idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesek a gyerekek, diákok, nagy családok stb."
Ezt olvastam a honlapon, mi egy nagy család vagyunk.....
http://www.bnpi.hu/?...atas/kulcsoshaz
Ezt olvastam a honlapon, mi egy nagy család vagyunk.....
http://www.bnpi.hu/?...atas/kulcsoshaz
Írta 2008. december 28. - 18:59
Ott a pont Alex! Menjünk Februárban, hátha télleg lesz hó, meg majd nyáron többször kintalvósra. (azok anyagilag sem gátolnak minket)
Mehetünk amúgy a Mátrába is, de a Bükk is csodás...
Néztem Jávorkutat, de elég drága, ugyanez a helyzet a Mátrában a Kétkerék vendégházban is
a szentléleki túristaház 20 FÕ FELETT 3-4 ÉJSZAKÁRA 1900/FÕ +360 IFA. tehát lehet jelentkezni....
Mehetünk amúgy a Mátrába is, de a Bükk is csodás...
Néztem Jávorkutat, de elég drága, ugyanez a helyzet a Mátrában a Kétkerék vendégházban is
a szentléleki túristaház 20 FÕ FELETT 3-4 ÉJSZAKÁRA 1900/FÕ +360 IFA. tehát lehet jelentkezni....
Írta 2008. december 28. - 14:55
Látom van érdeklõdés, nagyon helyes!
Részemrõl tehetjük késõbbre is, de mivel ez téli tali, jó lenne ha még lenne hó!
De ez mondjuk nem zárja ki hogy menjünk kora tavasszal is.
Nekem nagyon bejött ez a Tamás kunyhó, az ára is nagyon baráti ha kivesszük az egész házat mint múltkor. Szóbajöhet még a szentléleki túristaház is, az asszem 2200Ft/fõ/éj körül van. Ha valaki tud jobbat/olcsóbbat szóljon!
Részemrõl tehetjük késõbbre is, de mivel ez téli tali, jó lenne ha még lenne hó!
De ez mondjuk nem zárja ki hogy menjünk kora tavasszal is.
Nekem nagyon bejött ez a Tamás kunyhó, az ára is nagyon baráti ha kivesszük az egész házat mint múltkor. Szóbajöhet még a szentléleki túristaház is, az asszem 2200Ft/fõ/éj körül van. Ha valaki tud jobbat/olcsóbbat szóljon!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. december 28. - 14:12
akkor én is a pufinlekvárra szavazok Amúgy biztos zsír a kintalvós téma, de be kell szereznem egy sátrat addig.
Írta 2008. december 28. - 12:23
Írta 2008. december 28. - 10:24
Kinnalvos is jolenne, csak valakinek vigyázni kell cuccokra amig a tobbiek bringáznak. Részemrol mindegy h hol és mikor
Írta 2008. december 28. - 09:24
én egy cseppet kitolnám késõbbre.
de nyáron minnnyuk lehetne akár egy kinnalvós is-létráson pl.
de nyáron minnnyuk lehetne akár egy kinnalvós is-létráson pl.
Írta 2008. december 27. - 21:31
Ha elbúcsúztattuk az óévet, elkezdhetnénk gondolkodni egy bmft talin, vagy itt tárkányban, vagy másütt. nekem tetszett az idei, és mennék.
Azért nem korai szerintem a szervezés, mert legalább olyan dátumot tudunk lefixálni, ami remélem sokmindnekinek jó lesz.
Ennyi, így elsõre
Azért nem korai szerintem a szervezés, mert legalább olyan dátumot tudunk lefixálni, ami remélem sokmindnekinek jó lesz.
Ennyi, így elsõre
Írta 2008. március 11. - 16:51
elsõ éjjel még nem aludtál ott így nem tudhatod.
a szoba titka marad
de gondolom ezek után senki sem kíváncsi a részletekre .))
a szoba titka marad
de gondolom ezek után senki sem kíváncsi a részletekre .))