Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFT találkozó | 2009. június 26-28.

- - - - -

• Please log in to reply
1483 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
mi meg heten, egyedl vityának volt lámpája... aztán egyszercsak vitya eltunt a susnyásba... /kõlápárol/ mi meg befosva fékeztunk a tok sotétbe :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hat azert nem art....
de mink is jottunk mar le bukkszenti forumtalirol 3 egy kis lampaval :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Tényleg jól hangzik, gondolom pottyantós wc van, vagy az se :). amúgy ez hol van? (lehet hogy ez hülye kérdés...)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Ajánlom még a Farkasgödri kulcsosházat - mondjuk ott a bringák elhelyezése necces, a házon belül nem annyira fér el, de sztem fene sem jár arra éjjel - legalábbis eddig nem járt, mikor ott voltunk :)
Alvásilag 8 ember fér el ágyon, és a padláson a zsüfoltságtûréstõl függõen 10-15, talán több is. Ha éppen nincs hideg, akkor természetesen a szabadban is lehet aludni, mert a ház elõtt van egy tisztás.
Azt hiszem 10 fõ felett 1000 ft/fõ/éjszaka, de min 10000 ft / ház/éjszaka

Farkasgödör igazi nomád hely: se áram, se folyóvíz :) Eddig mi gyalogosan voltunk ott és télen (február). Fáin kis élmény :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
mindig ezen a lámpán vagytok kiakadva, minek az? :)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
támogatom a téli ötletet és a nyári tali ötletét is. Amennyibe realizálódik érdekel engem is.
Remélhetõleg addigra lesz lámpám is :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
én is néztem a képeket, nekem mindegy melyik alternatívát választjuk. A jó benne, hogy megint bicóval mehetek a talira. és már lámpám is lesz, amivel nekivághatok az éjszakának....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

a szentléleki túristaház 20 FÕ FELETT 3-4 ÉJSZAKÁRA 1900/FÕ +360 IFA. tehát lehet jelentkezni....

Ott törzsvendégek vagyunk, úgyhogy nekünk 1900. ;)
Viszont a 20 személyes szobában szó szerint semmi más nincs csak az emeletes ágyak. Érdemesebb kivenni a két 6 személyest és akkor az egyikben lehet szocializálódni esténként. ( :beer: )

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ha a Bükkbe lesz tavasszal vagy nyáron akkor számíthattok az én jelenlétemre is

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
néztem a szentléleki képeket, az nekem nagyon bejövõs, igazi egyszobába mindenki és minden bicaj keco! menjünk oda!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
vagy diákok, március 15ig érvényes a matricám, addig mehetünk :D

amúgy én is a két talira szavazok, ez már hagyományosan téli tali, legyen egy télen meg egy április vége május környékén, amikor tényleg lehet kintalvósat csinálni, anyagilag az tényleg nem para:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
"Az idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesek a gyerekek, diákok, nagy családok stb."

Ezt olvastam a honlapon, :D mi egy nagy család vagyunk.....

http://www.bnpi.hu/?...atas/kulcsoshaz

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Ott a pont Alex! Menjünk Februárban, hátha télleg lesz hó, meg majd nyáron többször kintalvósra. (azok anyagilag sem gátolnak minket)
Mehetünk amúgy a Mátrába is, de a Bükk is csodás...
Néztem Jávorkutat, de elég drága, ugyanez a helyzet a Mátrában a Kétkerék vendégházban is :(

a szentléleki túristaház 20 FÕ FELETT 3-4 ÉJSZAKÁRA 1900/FÕ +360 IFA. tehát lehet jelentkezni....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Látom van érdeklõdés, nagyon helyes! :)
Részemrõl tehetjük késõbbre is, de mivel ez téli tali, jó lenne ha még lenne hó!
De ez mondjuk nem zárja ki hogy menjünk kora tavasszal is. ;)
Nekem nagyon bejött ez a Tamás kunyhó, az ára is nagyon baráti ha kivesszük az egész házat mint múltkor. Szóbajöhet még a szentléleki túristaház is, az asszem 2200Ft/fõ/éj körül van. Ha valaki tud jobbat/olcsóbbat szóljon!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
akkor én is a pufinlekvárra szavazok :D Amúgy biztos zsír a kintalvós téma, de be kell szereznem egy sátrat addig.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én is inkább egy április környéki idõpontot javasolnék

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Kinnalvos is jolenne, csak valakinek vigyázni kell cuccokra amig a tobbiek bringáznak. Részemrol mindegy h hol és mikor :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én egy cseppet kitolnám késõbbre.
de nyáron minnnyuk lehetne akár egy kinnalvós is-létráson pl.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Ha elbúcsúztattuk az óévet, elkezdhetnénk gondolkodni egy bmft talin, vagy itt tárkányban, vagy másütt. nekem tetszett az idei, és mennék.

Azért nem korai szerintem a szervezés, mert legalább olyan dátumot tudunk lefixálni, ami remélem sokmindnekinek jó lesz.

Ennyi, így elsõre

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
elsõ éjjel még nem aludtál ott így nem tudhatod.
a szoba titka marad :D

de gondolom ezek után senki sem kíváncsi a részletekre .))