Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó - Sikonda ...
Írta 2007. október 27. - 13:52
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. október 27. - 03:07
Írta 2007. október 23. - 23:57
éhes voltam na
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 23. - 23:57
a sár kellet már, de nagyon - szerintem eléggé kiéltük magunkat
Létrás nem rossz ötlet,én benne vagyok
Írta 2007. október 23. - 23:01
nagyon nagyok voltunk
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 23. - 22:45
Írta 2007. október 23. - 15:31
csak felebredtem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. október 23. - 12:27
Írta 2007. október 23. - 04:37
ehes vagyok
vezettem sok
fingottam sokabb
cuccok autoban
majd holnap kipakolom
csak azt hoztam be ami magatol is bejonne.
kell egy t72-es :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. október 23. - 04:18
Szerencsére vasárnap nem gyújtottuk fel az erdõt, mert elfogyott a fa. Lor viszont lejtõn lefelé 50-nel szeretett volna elõzni, de egy csipkebokor nagyon megragadhatta a figyelmét, meg a kabátját, elsõkerekét és felsõajkát is. Vagy nem tudom, de elég hamar megállt és konkrétan tiszta vér meg sár lett a feje. Anyád ha ezt látná..
Mentünk a szokásos tó-körre mire a geci horgász beszólt, hogy mi itt bizony nem megyünk át és majd bedobnak minket a tóba a többiek. Mondtük a kötsög fejének hogy de bizony mi itten által fogunk menni és ha sokat pofázik mi fogjuk bebaszni a vízbe és különben is vegye észre magát mink vagyunk többen. Erre bekussolt. És mink meg által mentünk. Legközelebb nyuszifül nélküli dupla csomót kötök a damiljára ha sokat ugat.
De szerintem õ szórta szét a horgait meg a százas szögeit az ösvényen, mert 2 db hátsó defektet is összeszedtünk ott éjszaka.
A hétfõi saras tekerés az zsír lett. Kénytelenek voltun kétszer is legurulni a szántáson keresztül, bár az alján már nagyon nem akartak forogni a kerekek. Vágott-pusztáig ugyan nem jutottunk most fel, de azért gurultunk épp eleget így is lefelé. Persze szart se láttunk, mert nem.
Újabb szép emlékekkel és kb 20 kiló sárral lettem gazdagabb. Fasza vót, veletek-jövõre-megint mondjuk tavasszal vagy minél hamarabb, pl Létráson.
Röfögjünk megint egy jó nagyon a ragasztós fos állagú sárban.
Írta 2007. október 23. - 01:41
Bebasztunk, mint állat! Tekertünk mindefele, mint gép, és baszott jó volt!
Hát a mai tekerés az "faszomkivan" volt, de bazmeg ekkora iszappakolást! Meg lejöttünk a win xp lankák háttéren többször is
Vasárnap életemben elõször végigmentem egy 4x pályán esés nélkül, és még élveztem is. Legközelebb átugrom a duplákat is! A DH pályán meg 50%-ot hibátlanul teljesítettem. A 3. legdurvább ugratót Béla berepülte, és miután láttuk, hogy még õ is túléli, berepültük mi is. Nekem kissé csõrös lett, és a elbaszott kompressziójú Drop Off nyekkent egyet, de sima ügy volt még így is. Ha azon is mentem volna 3x, akkor bázzeg...
Képek, és defektszerelõs, gumiszakértõs videó még a héten
Egész pontosan vagy holnap vagy sose...
A sietõs elrohanásért bocsi, de múlt héten összesen 1 éjszakát töltöttem otthon, keveset csajoztam, és ráadásul az eheti szabimat is megfúrták. Ezért aztán mindenhol igyekeztem ott lenni. És a brassóit inkább kihagytam, de mindenhova feltoltam a bringát. Na? Melyik fontosabb?
Jövõre kevesebb esõt, és több sört!
Írta 2007. október 23. - 01:12
egy elég no comment tali lett.
10.20 Szombat
~16:00 Leérkezem a tök üres kempingbe.
~17:00 megérkezik Seti, juppí már nem leszek egyedül a talin.
Majd dumcsizgattunk pár órácskát kettecskén. mire megérkeztek a többiek.
seti és the_d elolvasta, hogy nekem _jár_ egy sör.... kösz srácok..
Esti tekerés érdeklõdés hiányában elmaradt, helyette hajnalig dumcsiparti.
10.21 Vasárnap
déli ébredés, nehezen összecihelõdés és jééé bringázni megyünk. Kis erre kis arra, 4X pálya, aztán na mára ennyi már elég volt. NWD 8 bambulás /köszönet zsolonak ;)/Este tradicionális pizza, szimering csere, tûzrakás /nem gyengén/, mellyett elmosott az esõ, de persze menjünk éccaka csapatni. Miskóczi brigád fejenként begyüjt 1-1 defekt. Fölfele meghaltam, lefele elnyaltam jó arány. És én még csipkebogyót se szedtem.. khm..
10.22 Hétfõ
Szokásos déli ébredés, zuhogó esõ. Menjünk? ne menjünk? nanáhogy. A közben beérkezõ Alex-el kiegészülve és Setit (alias papírkutya) a táborban hagyva elindultunk erdõt felfedezni.
-Áááá.. nem lesz nagy sár.
Mindkét kerekem úgy effektíve satuféket dobott a sártól.. De nagyonzsíííír volt... számomra a tali csúcspontja. /holnap amikor szétszedem/tisztitom a bringát, lehet nem így fogom érezni./ Este a szintén szokásos franyesz brassói... majd Seti és Alex kivételével hazacsavartuk magunkat.
Ki-ki kalandosabb úton módon...
így vázlatpontokba szedve. de részletezés nem is lesz. ki nem jön le, az így járt. puhapöcsök vagytok mind.
Akik ott voltak, azoknak pedig mindenért köszönet.
Írta 2007. október 22. - 21:42
idén elmaradt a szíriszi találkozó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 22. - 14:57
Írta 2007. október 22. - 11:33
már csak azért, mert az augusztusi számban le szokták hozni, de a szeptember-óktóberiben sincs...
Írta 2007. október 22. - 01:37
volt hideg, volt pizza, volt tótekerés és 4Xpálya, NWD sirály film
és mindenki puhap*cs aki elsõ éjjel ott volt:D, mert alig ittak. Csak mi ketten.
legyen még sok ilyen tali. ámen:)
Írta 2007. október 20. - 18:47
Én meg csak jó késõn megyek...
És mindenki más is.
Írta 2007. október 20. - 13:38
Írta 2007. október 20. - 12:52
te kocsival mész le gondolom. Mikortájt, és ugye Budapesten keresztül? Ha igen akkor beszállnék kocsiba lefele meg benzinpénzbe.
csörögj rám, és visszahívlak, ha aktuális a dolog, ment privi a számommal.
köszi
Írta 2007. október 20. - 10:19
nem duplaztam
NE ÍGY! NE ÍGY!